HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
24 Haziran 2012 Pazar - 10:56

Kocaoğlu’ndan Büyükşehir yönetimine ayar!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu bu kez yönetim şemasına operasyon yaptı.

Kocaoğlu’ndan Büyükşehir yönetimine ayar!

FATİH YAPAR/EGEDESONSÖZ/ÖZEL - İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yönetim şemasında değişikliğe gidildi. Norm kadro gereği bir genel sekreter ve beş genel sekreter yardımcısının bulunduğu belediyede organizasyonda revizyona gidildi. Bazı isimlerin yetkileri alınırken yeni daire başkanlığı ve müdürlükler oluşturuldu.

SELVİTOPU'NUN ALTI BOŞALDI
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projelerinin tamamını yürüten Konak eski Belediye Başkan Yardımcısı Muhittin Selvitopu, belediyede eşi Fügen Selvitopu gibi 'Genel Sekreter Yardımcısı' kadrosuna atanmıştı. Değişim rüzgarında Selvitopu'nun altı boşaltıldı. Kentsel dönüşüm ile ilgili tüm birimler doğrudan Genel Sekreter Raif Canbek'e bağlandı. Canbek aynı zamanda daire başkanlığının yanında kentsel dönüşüm şube müdürlüğü, tanıtım ve sosyal dönüşüm şube müdürlüğü, proje uygulama şube müdürlüğü ile zemin inceleme deprem ve afet inceleme şube müdürlüklerini bünyesine aldı.

Genel Sekreter Yardımcısı Selvitopu'nun sorumluğunda bulunan Zabıta Daire Başkanlığı da alınarak uzun süre cezaevinde kalan diğer Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Bey'e verildi. Yazı İşleri Kararlar ve Tutanaklar Daire Başkanı Tülay Azeri'nin de operasyon nedeniyle cezaevine konulmasının ardından imza yetkileri Bey'e geçmişti. Yapılanma değişikliğinde bu daire başkanlığı da Bey'e bağlandı. Öte yandan Selvitopu'nun sorumluluğunda sadece İtfaiye Daire Başkanlığı ve sivil savunma müdürlüğü kaldı.

ESER DÖNEBİLİR
Selvitopu'nun altında yapılan değişikliğin aynı zamanda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile ters düştükten sonra görevden alınan eski Genel Sekreter Yardımcısı Ferda Eser'in dönüşüne hazırlık olabileceği ifade edildi. Belediye Başkanı Kocaoğlu'na mobbing davası açan ve göreve dönüş için çabalayan Eser'in mahkeme tarafından iade edilmesi halinde sadece bir daire başkanlığından sorumlu olması, önemli birimlere hakim olmaması istenebileceği ifade ediliyor.

SELEN BEBEĞİN ANNESİ'NE YENİ GÖREV

Yeni yapılanmada, Kasım Ayı'nda düzenlenen operasyonda tutuklandıktan sonra iki ay Bergama Cezaevi'nde kalan Destek Hizmetleri eski Daire Başkanı Serpil Keskin için yeni yapılanmaya da gidildi. Kızı 1 yaşındaki Selen bebeğin sütten kesilmesine neden olan tutukluluk halinde zor günler geçiren Keskin'in yeni yapılanmada oluşturulan Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'na getirilmesi bekleniyor. Genel Sekreter Yardımcısı Serpil Baran'a bağlı oluşturulan yeni daire başkanlığı bünyesine aşevleri, ayni ve nakdi yardımlar ile huzurevi şube müdürlüğü eklendi.

SADECE PROTOKOL KALDI
Yapılanmada ayrıca Genel Sekreter Raif Canbek'e bağlı olarak çalışan protokol, basın ve halkla ilişkiler müdürlüklerinde de değişikliğe gidildi. Canbek'e bağlı olarak sadece protokol müdürlüğü kalırken basın ve halkla ilişkiler şube müdürlükleri Genel Sekreter Yardımcısı Serpil Baran'ın sorumluluğuna verildi.

HEPŞENGÜLLER AYRILMA KARARI ALDI
Öte yandan geçtiğimiz aylarda evinin önünde kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğrayan ve uzun süre hastanede kalan Kent Estetiği Şube Müdürü Hüseyin Hepşengüller, ayrılma kararı aldı. Önümüzdeki günlerde emeklilik dilekçesini vermesi beklenen Hepşengüller, Konak Belediyesi'nden transfer edilen isimler arasında yer alıyordu. Şengüller, "Kararımı ilgili yerlere ilettim. Uzun yıllardır çalışıyorum. İzne ayrıldıktan sonra bırakmayı düşünüyorum. Hayırlısı ne ise o olsun" dedi.

ŞEMA VALİLİKTE

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun onaylayıp Vali Cahit Kıraç'ın onayına sunduğu yeni belediye yönetim şeması incelemeye alındı. Valilikten alınacak olurun ardından yeni sistemin uygulamaya geçirileceği, gerekli görevlendirmelerin yapılacağı da vurgulandı.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
belediyeci 25 Haziran 2012 Pazartesi 00:07

şirketlere bak başkan izulaşta neeler oluyor işçi eziliyor sosyal demokrat uyuyor

Yorumu oyla      21      9  
İZMİRLİ 24 Haziran 2012 Pazar 23:48

GELECEKTE PERSONEL AYRIMI YAPMAYAN İŞÇİ AYRIMI YAPMAYAN MEMLEKET AYRIMI YAPMAYAN ÇALIŞANIN MESAİSİNİ VEREN ÇALIŞMAYANA MESAİ YAZAN HAKSIZ KAZANÇA KARŞI OLAN İDARE AMİRLERİMİZİN OLMASI DİLEĞİMLE .RAHMETLİ BAŞKANIMIN SÖZÜNÜ HATIRLATMAK İSTERİM BURDAN BEN İZMİR İÇİN ÖLÜRÜM !!

Yorumu oyla      21      9  
hakan_gs 24 Haziran 2012 Pazar 23:34

İzmir Belediyesi demokrat belediyedir.Başkanımız gerekli gördü ki değişim gerçekleştirdi.İzmir'in Expo'yu alması için var gücüyle çalışması gerek.O yüzden her personel çalışmalı,çalışmayanlar da gitsin tabiki.

Yorumu oyla      20      7  
ERKAN HALAY 24 Haziran 2012 Pazar 23:29

Değişim gereklidir,değişim iyidir.Çalışanlar görevine devam etmeli,çalışmayanlar gitmelidir!.

Yorumu oyla      22      7  
gercekci 24 Haziran 2012 Pazar 23:10

Sayin Baskan siz once Beledİyede MEMURLARİN İsini YASA disi olarak sirket iscilerine yaptirmayin BELEDİYE RESMİ DAiRE oldugunu unutmayin..

Yorumu oyla      21      10  
partizan 24 Haziran 2012 Pazar 22:53

Massalah sayin kocaoglu Belediyeyi oyle guzel yonetiyorsunuz ki anlatamam Belediyeyi RESMİ Daire olmaktan cikardiniz İZALMAN SİRKETİ haline getirdiniz Bakalim Memurlara ne gorev vereceksiniz...

Yorumu oyla      23      13  
MEHMET ŞATIROĞLU 24 Haziran 2012 Pazar 22:30

SEN BILDIĞIN DOĞRUDAN AYRILMA BAŞKANIM SENDE BU DÜRÜSLÜK VARKEN HİÇ BIR GÜÇ SENI YIKAMAZ CEKEMEYENLERE SELAM AZİZ BAŞKANIM YOLA DEVAM

Yorumu oyla      19      10  
G.TOSIUN 24 Haziran 2012 Pazar 21:50

Ah aziz vah aziz ne olacak bu izbb'nin bu hali hadi bakalım darısı diğer birimlerin başına vah vah

Yorumu oyla      18      9  
davut 24 Haziran 2012 Pazar 17:16

umarım başkanımız şirketlerede el atar örneğin izenerji adam kayırmanın bol olduğu iktidar ve güç kavgasının yoğun olduğu kavgalarının ve küfürlerin eksik olmadığı bu yere bi ayar gerekiyor bilgisayarında gün boyu oyun oynayan sonradan müdürler başkanımıza söz veripte imza atmaya iş yapmaya korkan md. yrd umarım bu haberden sonra toparlanırda birlik olup şirketi yönetmeyi becerirsiniz

Yorumu oyla      31      6  
kenan 24 Haziran 2012 Pazar 15:33

bravo başkanım şimdi hizmetler hızlanır.gerçekten iyi gözlemlemişsin.onlar hizmet ettikleri başkanları kuruttular hep olumsuzluk anlatarak başkanları kandırdılar adamlar aday bile olamadı.örnek tunçağ örnek izgi.sayın tunçağ bunlara büyükşehir için nasıl kefil oldu anlıyamadım

Yorumu oyla      21      10  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir'i bu kez de Karabağlar yaktı!
Narlıdere ve Bornova'da yapılan plan değişikliği nedeniyle haklarında ...
İzmir’de yeşil mucize: Kent ormanı
İnciraltı’ndaki Kent Ormanı, dikilen binlerce fidanın büyümesiyle oksijen ...
500 yıllık Pınarbaşı Hamamı aslına dönüyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi, metruk durumdaki tarihi Pınarbaşı Hamamı’nı ...
 
Büyükşehir’den kaçak baz istasyonlarına geçit yok!
İzmir Büyükşehir Belediyesi İmar Kanunu’na aykırı yapılan kaçak baz istasyonlarının ...
Karşıyaka “verimli enerji” kullanımında kararlı
Dünyada sera gazı salımını azaltmaya yönelik olarak Avrupa Birliği destekleriyle ...
Avrupa’nın sağlıklı şehirleri İzmir’de buluşacak
İzmir Büyükşehir Belediyesi, gelecek yıl gerçekleştirilecek “Avrupa Sağlıklı ...
 
Başkan Sındır esnafın yanında
Çamdibi Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Fikri Ürkmez, kendisini ...
İlk Konkart simge isim Ayşe Mayda’ya
Konak Belediyesi’nin devrim yaratan hizmeti Konkart projesi uygulanmaya ...
Büyükşehir’e şok! İzmir plansız kaldı...
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından uzun uğraşlar sonunda tamamlanan ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Şimdi ne olacak?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Yazık olmuş geçen yıllara'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette yumuşama devrimi mi başlıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İtiraz seven kadınların kenti: İzmir
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva