HABERLER>EGE
19 Ekim 2013 Cumartesi - 13:15

Kılıçdaroğlu Bodrum köylerinde: Direnmeye devam edin

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bayram tatili için geldiği Muğla'nın Bodrum İlçesi'de bugün Mazı Köyü'ne geçip, kahvaltı yaptı, mandalin bahçelerini gezdi, köylüler ve tatilcilerle sohbet etti.

Kılıçdaroğlu Bodrum köylerinde: Direnmeye devam edin

MUĞLA - Yalıkavak Beldesi'nde eşi Selvi Kılıçdaroğlu, kızı Azime Aslı Nadir ve torunu Duru Nadir ile tatil yaptığı butik otelden, bu sabah saatlerinde dışarı çıkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun ilk durağı Mazı Köyü Sahili oldu. Cennet koydaki 'Kayabaşı Restoran'da kahvaltı yapan Kılıçdaroğlu, daha sonra Hüseyin Kıran Kahvehanesi'ne geçti. Burada çay içen Kılıçdaroğlu, bir süre köylülerle sohbet etti.
 
KILIÇDAROĞLU'NDAN BODRUM'A BAYRAM SÜRPRİZİ

KILIÇDAROĞLU: SERT MUHALEFET KIRIP DÖKMEK DEĞİLDİR


Son olarak ise evli, 3 çocuk, 6 torun sahibi, 66 yaşındaki Hatice Kıran'ın mandalina ahçesini gezen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, mandalina ve nar topladı. Kılıçdaroğlu, 45 yıldan bu yana CHP'li olduğunu belirten Kıran'a, şöyle dedi: "Burası tam bir cennet. Asırlarca ranta karşı direnmişsiniz. Direnmeye de devam edin. Sadece kendiniz ve çocuklarınıza yatırım yapın. Zeytini, inciri, narenciyeyi, bu ürünlerle geçimini sağlayan köylüyü unutanlara, oy istemeye geldiklerin önüne bu güzellikleri önüne koyun ki belki anlarlar, oy değil mandalina verin gönderin."


 
Mazı Köyü'nde tatil için bulunan Ankaralı bir aileyle de ayak üstü sohbet eden Kılıçdaroğlu, öğle saatlerine doğru oteline döndü. Bir süre de otelin bahçesinde torunu Duru Nadir ile yürüyüş yapan Kılıçdaroğlu, bugün Aydın Ayaydın ve Bülent Kuşoğlu ile çalışarak geçirdikten sonra yarın Ankara'ya dönecek.
 
Kılıçdaroğlu'nun partisinin il ve ilçe örgütlerine bile Yalıkavak'a geleceğini haber vermediğini belirten Aydın Ayaydın, "Gelişmeleri sakin ve soğukkanlılıkla izliyoruz. Kılıçdaroğlu, bayramı tatilden çok çalışarak geçirdi. Dün ve bir de bugün sabahtan dışarı çıktı. Artık, kendisinin dışarı çıkma gibi bir programı yok" dedi.

SERT MUHALEFET KIRIP DÖKMEK DEĞİLDİR
Sabah Bodrum Mazı Köyü’nü gezen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, öğleden sonra ise CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın ile Gümüşlük Beldesi’ni ziyaret etti. Gümüşlük Çay Bahçesi’nde bir süre oturan Kılıçdaroğlu, vatandaşların yoğun ilgiyle karşılaştı. Vatandaşların isteklerini kırmayan Kılıçdaroğlu, yarım saat içinde yaklaşık 150 kişiyle hatıra fotoğrafı çektirdi Zaman zaman milletvekili Ayaydın da fotoğraf çekmek zorunda kaldı.

Vatandaşların kendisinden daha sert muhalefet yapması istenmesi üzerine Kılıçdaroğlu, "Sert muhalefet yapmak kırıp dökmek değil. Bu ülkenin demokrasisine geleceğine, laik Cumhuriyet’e zarar verecek her şeyin hukuk düzeni içerisinde karşılığını vereceğiz. Hukukta aksamalar varsa onlar da düzeltilir. Kimsenin CHP’den şüphesi olmasın” dedi.

Kılıçdaroğlu, Ege ve Akdeniz kıyılarında CHP’ye olan bu büyük ilginin kısa zamanda yurdun büyük bölümünü saracağını öne sürüp, “Kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün CHP’ye geçip, geçmeyeceği yönündeki bir soruya da Kılıçdaroğlu, “Niye olmasın, bir sorun yok” diye, yanıt verdi.

ODTÜ’YE MÜDAHALE KABUL EDİLEMEZ
Gümüşlük Sahili’nde bir süre yürüyüş yapan Kılıçdaroğlu’na burada da büyük ilgi gördü. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin çok sayıda iş makinesi ve Çevik Kuvvet desteğiyle gece ODTÜ’de yol çalışması yapmasıyla ilgili sorulara CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “Ben buradayım diye kimsenin kuşkusu olmasın. Şu anda 6 milletvekili arkadaşımız olay yerinde incelemelerde bulunuyor. Çok sıcak gelişmeler oluyor. Dakika dakika olayları takip ediyorum. Bayram günü ODTÜ’ye müdahale kabul edilemez. Müdahale için bayram gününü bekleyenler hukuku hiçe sayanlar niyetlerini bir kez daha gösterdiler” dedi.

OYLARA SAHİP ÇIKIN
Kılıçdaroğlu, vatandaşlardan Ak Parti’ye oy verenlerin CHP’ye oy vermeleri için uğraşmalarını da isteyerek şöyle konuştu: "CHP’nin muhalefet yapmadığı türündeki şikayetlere ortak olmayın. Öyle bir dönemden geçiyoruz ki herkesin üzerine önemli görevler düşüyor. Bu kez vatandaş sandığa gitmeden önce de çalışmasını yapmalı. Kimse kimseye sinirlenmesin, sabırla herkes birbirine dinleyecek, mücadele devam edecek. Bu defa oylara sahip çıkılması için CHP olarak çok önceden çalışmamızı başlattık. Gerekli tüm organizasyonu yaptık. Ancak burada yurttaşlara da sandıklara ve verdikleri oylara sahip çıkmaları açısından önemli görev düşüyor. Herkes, 'Oyu verdim, gidiyorum' demesin sandıkların başında o oylara sahip çıkın."

Kalabalık arasından bir kadının, 'Televizyonda göründüğünden daha yakışıklıymışsınız' diye seslenmesi üzerine ise Kılıçdaroğlu, tebessüm etmekle yetindi. Kılıçdaroğlu kendisini izleyen DHA muhabirinin sorularını "Tatildeyim ve Bodrum o kadar güzel ki hiç siyaset yapmak içimden gelmiyor. O nedenle sorularınıza şimdilik yanıt vermeyeyim. Bu güzel beldede siyaset yapmayalım" diye cevapladı. Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra beldeden ayrıldı. (dha)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ziyaretçi 20 Ekim 2013 Pazar 00:59

seçim yatırımı bunlar .imaj bunlar.göstermelik hareketler boşuna

Yorumu oyla      12      7  
Ezgi 19 Ekim 2013 Cumartesi 20:24

Resim her şeyi anlatıyor. Bu zamana kadar da yapılması gereken de buydu. Her zaman halkın içinde halkın sorunlarını ve isteklerini dinleyip kendi yapacaklarımızı halka anlatabilmek. Birebir ilişkiler önemli artık Halk kürsülerden Nutuk dinlemekten bıktı. Her zaman yanında olduğunu hissettiği, kendisini anladığına inandığı Başkanlar görmek istiyor.

Yorumu oyla      18      5  
utku karademir 19 Ekim 2013 Cumartesi 19:21

başkanlık budur kim olursa olsun haber vermesine bile gerek yok halkın arasında koruma ve vekil olmadan gitmek halkçılıktır darısı tayyipin başına

Yorumu oyla      16      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Turizm cennetinde rezalet: Çöplük bir haftadır yanıyor!
Bodrum’un Turgutreis Beldesi'ndeki çöp depolama alanında bir hafta önce ...
Kıskançlık krizine girdi kocasını bıçakladı
Turgutlu’da iddiaya göre kocasının telefonundaki isimsiz telefon numarasını ...
Uşak'ta sis ulaşımı olumsuz etkiledi
Uşak'ta, etkili olan yoğun sis nedeniyle Afyon Uşak Karayolu'nda bayram ...
 
Kılıçdaroğlu'nda Bodrum'a bayram sürprizi
Ege Bölgesi'nde, gözlerden uzak bir şekilde hafta başında tatiline başlayan ...
Bakan Eroğlu muhalefeti eliştirdi: 2 milyar 800 milyon...
Kurban Bayramı'nı memleketi Afyonkarahisar'ın ilçe ve beldelerinde bayramlaşmayla ...
Minibüs şarampole yuvarlandı: Biri 2 aylık beke 16 yaralı!
Selendi’ye bağlı Akçakertil Köyü yakınlarında, otomobille karşıdan gelen ...
 
Süt üreticilerinin 'fiyat' isyanı!
Manisa Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ahmet Kırlıoğlu, ...
Bodrum sahiline cesed vurdu
Bodrum’un Gümbet sahilinde, kimliği belirsiz bir erkek cesedi bulundu. ...
Marmaris'in Kız Kumu UNESCO yolunda
Marmaris’in Orhaniye Köyündeki Kızkumu'nun Birleşmiş Milletler Eğitim, ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva