HABERLER>EKONOMİ
2 Haziran 2015 Salı - 15:15

Kavuklar Gayrimenkul’den İzmir’e dev yatırım

Şehre yakışan ve sembol olacak binalar inşa etme sorumluluğuyla yola çıkan Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme, İzmir’e değer katacak 3 farklı proje ile toplam 1,5 milyar TL’lik yatırım yapıyor

Kavuklar Gayrimenkul’den İzmir’e dev yatırım

 İZMİR - Otomotiv, akaryakıt, mürekkep, hazırbeton ve prefabrik gibi farklı sektörlerde yatırıma devam eden Kavuklar Grubu’nun en genç şirketi Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme, 3 büyük proje ile İzmir’in çehresini değiştirecek.
 
Ofisten, konuta, alışveriş merkezinden rezidansa kadar pek çok ihtiyaca yönelik fark yaratan projeler geliştiren Kavuklar Gayrimenkul, yıl sonuna kadar İzmir’e toplam 1,5 milyar TL’lik yatırım yapmış olacak.
 
40’A YAKIN MARKA İLK KEZ KAVUKLAR İLE İZMİR’E GELİYOR 
 Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme, İzmir’i yabancı yatırımcılar için çekim alanı yapacak projelere imza atıyor. Mimaride fark yaratan tasarımları ve kullanıcıların ihtiyaç duyacağı her türlü çözümü sunan yaşam alanları, akıllı ofis binaları, alışveriş merkezi bulunan karma projeleri hayata geçiren Kavuklar, Bayraklı Tower ile uluslararası iş dünyasının güçlü markalarına ev sahipliği yapıyor.
 
Kavuklar, son olarak inşaatı devam eden Point Bornova projesinde yer alan üzeri açılır-kapanır alışveriş merkezi ile başta H&M olmak üzere 40’a yakın markayı ilk kez İzmir’e getirecek.
 
TÜRKİYE’DE BİR İLK: ÜZERİ AÇILIR-KAPANIR AVM
 300 bin metrekarelik inşaat alanı ile İzmir’in en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olacak olan Point Bornova, aynı zamanda Türkiye’nin üstü açılıp kapanabilen ilk alışveriş merkezi de olacak. Kavuklar’ın inşaa ettiği Point Bornova, ‘Dünya burada buluşuyor’ sloganı ile pek çok dünya markasını İzmirli’nin ayağına getirecek.Alışveriş keyfine yeni bir ‘hava’ katacak olan alışveriş merkezinde çalışmalar son hızla devam ediyor. Ekim ayında kapılarını açacak olan Point Bornova’da kiralanabilir alanların yüzde 90’ı için anlaşmalar tamamlandı. Her geçen gün yeni bir markayı bünyesine dahil eden Point Bornova’da mağazaların teslimatları Haziran ayında başlayacak.
 
Point Bornova Alışveriş Merkezi’nde ziyaretçiler, açık terasta yer alan manzaralı kafe ve restoranlarda İzmir melteminin keyfini çıkarırken, 45 saniye gibi kısa bir sürede üzeri açılıp kapanabilme özelliği ile hava muhalefetine takılmadan alışveriş özgürlüğüne kavuşacak.
 
KAVUKLAR BORNOVA’DA YER ALAN 1200 DAİRENİN YÜZDE 80’İ KÖRFEZ MANZARALI
 Dünyaca ünlü mimarlık ofisi HOK imzası taşıyan Kavuklar Bornova’da, 180 bin metrekarelik alana kurulu 3 blokta yer alan 1.200 dairenin yüzde 80’i, zemin kattan itibaren muhteşem bir deniz manzarası sunuyor. 28.000 m2 peyzaj alanına sahip Kavuklar Bornova projesi, geniş ulaşım imkanları ile dikkat çekiyor. İzmir ESHOT güzergahlarına doğrudan bağlantısı olan proje, Homeros Bulvarı üzerinden Buca ile otogar arasında kesintisiz ulaşım sağlayacak Uçanyol Projesinin ve metro hattının hemen yanında yer alıyor.
 
Profesyonel yönetim, hareketli kameralar, lazer sistemleri ve monitörler ile yüksek güvenlik, 7/24 teknik servis, çevre ve gürültü kirliliğini en aza indiren elektrikli araçlar için şarj istasyonu gibi yenilikçi çözümleri hayat standardınız haline getiren proje, sosyal imkanları ile yaşam kalitesini yükseltmeyi amaçlıyor.
 
EGE SUİTS’DE SON 5 DAİRE
 ''Sınırlı Sayıda Sınırsız Konfor” sloganı ile tanıtılan ve kısa zamanda İzmir’in yıldız projeleri arasında gösterilen EGE Suits, yaşam ve konfor standartlarını yukarıya taşıyor. İzmir’deki ilk akıllı rezidans projesi olma özelliği ile dikkat çeken ve dünyaca ünlü mimar Brigitte Weber tarafından tasarlanan EGE Suits, üstü açılabilen havuzdan, sosyal kulüplere, rezidans ve güvenlik hizmetlerinden elektrikli araç şarj istasyonlarına kadar pekçok hizmeti aynı çatı altında buluşturuyor. Daire teraslarının birbirleriyle temasını ortadan kaldıran bir mimari tasarıma sahip olan EGE Suits, gün batımını kucaklayan muhteşem manzarasıyla da dikkat çekiyor. Kavuk Ailesi’nin de yaşam alanı olarak tercih ettiği EGE Suits’teki son 5 daire, lüksü hayat standartı haline getirmek isteyen yeni sahiplerini bekliyor.
 
 

 
Başkan Bakıcı tüm minikleri birinci ilan etti
 
CHP'li Balbay: 7 Haziran'da AKP’yi yolcu edeceğiz
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İTO’da ABD günü: Büyükelçi’den İzmir mesajları
İzmir Ticaret Odası, ABD Ankara Büyükelçisi John R. Bass’ı ağırladı. İTO ...
İzmir ihracatında Nisan karnesi
İzmir’de yapılan ihracat 2015 yılı Nisan ayında, geçen senenin aynı ayına ...
Babacan’dan ilginç seçim yorumu: Sonucunu…
Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, “Sonucunu kestirmenin en zor olduğu seçim ...
 
Flaş! Petkim’de 6. günde mutlu son
İzmir'in Aliağa İlçesi'ndeki kısa adı Petkim olan Petrokimya Holding A.Ş.'de ...
Petkim’deki işçi eylemi sektörü vurdu: Hammadde krizi
İzmir'in Aliağa İlçesi'nde faaliyet gösteren Petkim Petrokimya Holding ...
Flaş gelişme: Bank Asya gözaltına da kapatıldı
Bank Asya'nın gözaltı pazarındaki işlem sırası sırasının geçici olarak kapatıldığı belirtildi.
 
Flaş! Mayıs şoku: İhracatta çok sert düşüş
Mayıs ayında ihracat yüzde 19 düşerek 10,8 milyar dolar oldu.
Dolarda seçim hareketi: Yeniden tırmanıyor
Yunanistan'ın kreditörler ile anlaşmasındaki gecikmeye bağlı olarak euronun ...
Patateste büyük oyun: Pazar-Tarla fiyatında yüzde 300 fark
Türkiye'de, kış enflasyonunun suçlusu gösterilen patatesin en önemli üretim ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Böyle mi olacaktı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva