HABERLER>ASTROLOJİ
20 Mayıs 2024 Pazartesi - 09:03

Günlük burç yorumları (20 Mayıs 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 20 Mayıs 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...

Günlük burç yorumları (20 Mayıs 2024)

Sevgili astroloji severler haftanın ilk gününden hepinize merhabalar, güne Ay-Chiron karşıtlık açısı ile başlıyoruz. Bu pozisyon ilişkiler aracılığı ile iç dünyamızda, bilinç altımızda kırgınlara sebep olmuş duyguların açığa çıkmasına neden olabilir. Kendimizi koruma altına almaya çalışırken hayatımızdaki diğer insanların tepkilerine maruz kalabiliriz. Bugün, Güneş saat 16:00 sıralarında İkizler burcuna geçiş yapıyor. Ancak öncesinde boğanın son derecesinde olan güneş son bir aydır yaşanan her şeyi daha görünür kılacak. Güneş’in ikizler burcuna geçişi ile artık bilginin, iletişimin yoğun olacağı bir sürece doğru ilerliyoruz. Artık güvende olmak için hareketsizliğe kapılan düzen, kendini değişim rüzgarlarına bırakmaya hazırlanıyor.

Koç Burcu: Sevgili Koç, bugün iş ortaklarınızla bazı ilgili bazı problemler yaşanabilir. Eşinizin sizden beklentileri veya duygularını paylaşması kalp kırıklıklarına neden olacak etkiler yaratabilir. Yapacağınız harcamalarda abartılı olabilirsiniz. Bugünden itibaren hareketli olmak, seyahat etmek isteyeceksiniz. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgili konular gündeminizde olacak.

Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugün sağlığınızla ilgili konular gündeminizde olacak. Günlük rutinleriniz, çalışma hayatınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edecek. Beraber çalıştığınız insanların davranışları karşısında haksızlığa uğradığınızı hissedebilirsiniz.  Öğleden sonra finansal konular ile ilgilenmeye başlayacaksınız.

İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bugün çocuklar konusunda sağlık konuları gündeminizde olabilir. Duygularınızı ifade etmek ve anlaşılmak isteyeceksiniz. İlişkiler konusunda kalbinizi kıran, duygularınızı değiştiren durumlar meydana gelebilir. Bugün öğleden sonra Güneş İkizler burcuna geçiş yapıyor ve artık sizin zamanınız başlıyor. Yarından itibaren iletişim, anlaşılma ve anlatma isteğiniz artıyor. Sürekli olarak bilginin peşinde olacağınız ve bilgiye ulaşabilmek adına pek çok insan ile irtibat kuracağınız bir ay önümüzde olacak.

Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün duygularınızı en yakınlarınız ile paylaşmak, aileniz ile bir arada olmak isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili dekorasyon değişiklikleri yapmak veya ev düzeninizle ilgili konularla ilgilenmek önceliğinizde olacak. Aile içinde kalp kırıklıklarına neden olabilecek duygusal paylaşımlar veya dışavurumlar gerçekleşebilir. Yaşadığınız olaylar sonrasında belki bir süreliğine içinize kapanmayı isteyebilirsiniz.

Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün yakın çevrenizdeki insanlar ile aranızda bazı kırgınlıklar oluşabilir. Kariyer hayatınız ile ilgili önemli konuların konuşulduğu ve yaptığınız iş ile daha ön plana çıkacağınız bir süreç başlıyor. Krizlerin arasından yakalayabildiğiniz fırsatlar kaderinizin değişimine yol açacak.

Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün sevmek, değer vermek, sevilmek konuları sizin için ön planda olacak. Bir süredir başlamayı düşündüğünüz eğitim ile ilgili koşulların elverişli olduğu, ideallerinize ulaşabilmenin anahtarını bulabileceğiniz etkiler karşınızda olacak. Öğleden sonra kariyer hayatınızla ilgili önemli değişiklikler meydana gelebilir. Hukuk ve adalet konusunda beklentileriniz gerçekleşebilir.

Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün kendinizle, kişisel bakımınız ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Partnerinizin söylemleri karşısında ufak kalp kırıklıkları meydana gelebilir. Vergiler, ödemeler veya kazançlar konusunda şansınız devam ediyor. Öğle saatlerinden sonra eğitim, seyahat gibi konular ile ilgilenmeye başlayacaksınız.

Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün hayatınızdaki insanların sizinle ilgili gerçek düşüncelerini öğrenebilirsiniz. Gizlenen bilgilerin ortaya çıkışı, insanların asıl niyetlerini fark edebileceğiniz bir gün olabilir. Sağlığınızla ilgili güzel gelişmeler sizi bekliyor. Bugün alacağınız haberler son bir haftadır yaşadığınız zorlu etkileri değiştirmeye geliyor. Artık bilginin gücü fark edip, öğrenmeye odaklı bir süreç yaşayacaksınız.

Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün arkadaşlarınız, sosyal yaşamınızla ilgili konular gündeminizde olacak. Etrafınızdaki insanların sizinle paylaştığı duyguları veya sizin onlarla paylaştığınız duyguların karşılığında kalp kırıklıkları oluşabilir. Çocuklar ve aşk hayatınızla ilgili konularda bazı kalp kırıklıkları yaşanabilir. Yakın çevreniz, iş ortaklarınız veya eşinizden yardım alabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün çalışma ve iş yaşamınızda beklenmedik değişimler yaşanabilir. Birlikte çalıştığınız insanlar ile ilgili iletişim konuları ön planda olacak. Yöneticilerinizin kullandığı iletişim dili sizi rahatsız edebilir.

Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün uzun yolculuklar, eğitimler konusu gündeminizde olacak. İnsanlardan uzaklaşmak, özgürleşmek isteyebilirsiniz. Öğleden sonra çocuklar ve aşk hayatınızla ilgili iletişim yoğunlaşmaya başlıyor.

Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün ortak gelirler, kazançlar konusu gündeminizde olacak. Ödemeler ve harcamalar konusunda bir denge oluşturmaya çalışabilirsiniz. Öğleden sonra aileniz ve eviniz ile ilgili konulara yöneleceksiniz. (NTV)

 
Altındağ Rekreasyon Alanı baştan aşağı yenilenecek
 
Ticaret Bakanlığı'ndan 465 firmaya izin belgesi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
11 Mayıs günlük burç yorumları
Posta Gazetesi astroloji yazarı Filiz Özkol yazdı.11 Mayıs Cumartesi günü ...
6 Mayıs Haftası burç yorumları
6 Mayıs haftasını, 19 Mayıs’a kadar güzel fırsatlar getirecek Boğa Yeniayı ...
Günlük burç yorumları (4 Mayıs 2024)
Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 4 Mayıs 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, ...
 
Günlük burç yorumları (1 Mayıs 2024)
Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 1 Mayıs 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, ...
Günlük burç yorumları (30 Nisan 2024)
Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 30 Nisan 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, ...
Murat Kurum kazanacak demişti... Nuray Sayarı'dan dikkat çeken açıklama!
31 Mart yerel seçimlerinden önce İstanbul'da seçimi AK Parti'nin adayı ...
 
Günlük burç yorumları (23 Nisan 2024)
Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 23 Nisan 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, ...
Günlük burç yorumları (18 Nisan 2024)
Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 18 Nisan 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, ...
Günlük burç yorumları (17 Nisan 2024)
Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 17 Nisan 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, ...
 
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Güneşli günler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Eskiçağ İnançlarında ve Ritüellerinde Şarap
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ha’di, öldür beni!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva