HABERLER>SPOR
2 Aralık 2016 Cuma - 17:23

Karşıyaka’ya Danıştay müjdesi: Yeni stadın önünü açan karar!

Karşıyaka Kulübü Başkanı Altuğ, Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı dava üzerine Ankara 18'inci İdare Mahkemesi'nin Yalı'daki stat ihalesini iptal kararı hakkında Danıştay'ın yürütmeyi durdurma kararı verdiğini öne sürdü.

Karşıyaka’ya Danıştay müjdesi: Yeni stadın önünü açan karar!

Karşıyaka Kulübü Başkanı Mutlu Altuğ, sosyal medya hesabında İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı dava üzerine Ankara 18'inci İdare Mahkemesi'nin Yalı'daki stat ihalesini iptal kararı hakkında Danıştay'ın yürütmeyi durdurma kararı verdiğini öne sürdü.

İhalesi mahkeme tarafından iptal edildiği için TOKİ'nin yaptırdığı inşaatı yarıda kalan 15 bin kişilik stat konusunda Danıştay'ın kararını içeren resmi açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılacağı öğrenildi.

Sosyal medya hesabında haberi müjde olarak paylaşan Başkan Mutlu Altuğ, yeni stadın görseliyle birlikte aktardığı mesajı şöyle: KSK camiasına hayırlı uğurlu olsun. Önümüzdeki sezon Allah kısmet ederse kendi stadımızdayız…

NE OLMUŞTU?
TOKİ tarafından 28 Ocak 2014'te gerçekleşen ihaleyi 54 milyon 88 bin TL bedelle kazanan Ali Acar İnşaat, geçen yıl Yalı'daki eski stadın tribünlerini, tenis kortlarını, kulüp binasını ve ek üniteleri yıkıp altyapı çalışmalarını tamamlamıştı. Bu süreçte Karşıyaka Belediyesi de stat arazisindeki 2770 metrekarelik payını bedelsiz olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devretmişti. Ancak geçen yıl İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı dava üzerine mahkeme stat ihalesini iptal etmiş, dava TOKİ, bakanlık, kulüpler ve inşaat firmaları tarafından Danıştay'a taşınmıştı.

YÖNETİCİLER MENEMEN MAÇIN BİLETLE GİRECEKLER
Karşıyaka Taraftarlar Derneği tarafından, kulübe destek olmak için 19 Aralık Dünya Karşıyakalılar Günü'nden 1 gün önce oynanacak Menemen Belediyespor maçına özel hazırlanan "Hatıra bileti" kampanyasına Başkan Mutlu Altuğ, teknik direktör Soner Tolungüç ve futbolcular da destek verdi.

Başkan Altuğ, Taraftarlar Derneği Başkanı Okan Kırmacı'dan 100 TL'den satılan biletlerden 10 adet alarak futbolculara dağıttı. Etkinliğe yönetimden Oktay Yeşil, Aygün Cicibaş ve Serhat Bayülken'in yanı sıra Sportif Direktör Atilla Güneş, Yardımcı Antrenör İhsan Okay ve futbolcular Battal, Ali Say, Metin, Arif, Fatih ve Erhan ile taraftarlar katıldı. Başkan Mutlu Altuğ, "Yönetim kurulu olarak Menemen Belediyespor maçına kendi biletlerimizle girmeye karar verdik. Tüm camiayı bizim gibi duyarlı davranmaya davet ediyorum. Bu kampanya birlik beraberliğimizi gösterme açısından önemli bir fırsat" dedi. (DHA)

 
Taksiciden mahkemede cübbeli poz!
 
MHP'den 'başkanlık' açıklaması
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
sezo 3 Aralık 2016 Cumartesi 11:58

stadın kapasitesi kesinlikle yeterli KSK taraftarının kendisi buraya ve bu kapasite de istemedimi? Gelecek yıllar için diyorsunuz ama 20 senedir KSK nın Atatürkte 20.000 kişiye oynadığı bir tane maçı yok. Youtube var google var araştırın biraz. Son göztepe derbisinde 15.000 göztepeli maça giderken KSK 3bin kişide kaldı. GS ile kupa maçı oynandı 7 bin kişi maça gitmiş. şimdi diyorsunuzki gelecek düşünülmeli! KSK kendi gelecegini düşünmüyorsa devlet yada belediye niye düşünsün arakdaşlar!!!

Yorumu oyla      11      5  
Elif 3 Aralık 2016 Cumartesi 11:16

Uçan yolu kara yolları yapti!!durdurulması için davayı büyükşehir belediyesi açtı. Tıpkı uçan yolda olduğu gibi, tıpkı stad konusunda olduğu gibi,biraz araştıralım lütfenn

Yorumu oyla      11      5  
Srdr 2 Aralık 2016 Cuma 23:57

Sukurler olsunnnn. Sonundaaa... Karsiyakamiza hayirli olsun.

Yorumu oyla      11      5  
2 Aralık 2016 Cuma 22:38

Yahu bu stadın 4 tribünü bile doğru düzgün yok. Kapasite gelecek yıllar için yetersiz. 54 milyonluk tamamen oy hesabı ile yapılacak bir stat olacak.

Yorumu oyla      11      5  
2 Aralık 2016 Cuma 21:38

Elif Hanım uçan yolu belediye yaptı, ilk kullanmasından daha doğal ne var ki! Ayrıca yol ile stadın ne alakası var?

Yorumu oyla      11      5  
Bülent isik 2 Aralık 2016 Cuma 20:06

Mavişehir deki meşhur AVM den sonra bu stad iyi olur.bu stad yapımı hakkında referandum yapılsın. Benim oyum stada hayırdır.

Yorumu oyla      11      5  
2 Aralık 2016 Cuma 19:01

"Stadın kapasite yeterli . zaten ksk maçlarını anca 2bin kişiye falan oynuyor" bu mantıkla 15 bine de gerek yok. 5 bin kişilik bir stat yapılsın yeter. Kardeşim stat yapıyorsun. Yapılacak statlar çok uzun yıllar kullanılacak. Türkiye' nin her tarafına büyük statlar yapılırken bize semt statları yapılıyor. Göztepe ve Karşıyaka'nın Konyaspor'dan ne eksiği var? Bu şehirde milli maç nerede oynanacak? Butik statlarda mı yoksa çürümüş Atatürk Stadı' nda mı?

Yorumu oyla      11      5  
Elif g. 2 Aralık 2016 Cuma 18:28

Stada yerine laf edenler arkadaslar, bostanlı pazarı her hafta oluyor üstelik gelenlerin sayisi 15000 binide buluyor! Karşıyaka maçlarını iki haftada bir oynayacak neden bu stres neden bu kadar hükümet yapıyor illaki yorum yapmak lazım demek?uçan yol içinde bu kadar yorumlar yapildi ama sonuç belli ilk onlar o yolu kullandılar

Yorumu oyla      11      5  
ASG 2 Aralık 2016 Cuma 18:21

oraya staddı mı olur. Memleketin en değerli yerinde. Orada ne trafik kalır ne bir şey

Yorumu oyla      11      5  
ST 2 Aralık 2016 Cuma 17:45

Maç günleri stadın önünden geçemeyenler sonra şikayet etmesin. Sanki şarttı oraya daha büyük stad yapmak. İnatla bir yere varılmaz. Sonunda yine vatandaş çile çekecek. Yapılan kolaycılıktan başka birşey değil.

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Futbolda şike kumpası'nda 108 sanıklı dava!
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca "Futbolda şikede kumpas" soruşturması ...
İzmir'in minik patencileri Avrupa'nın zirvesinde!
30 ülkeden sporcuların yarıştığı Skate Celje 2016 Cup Buz Pateni Şampiyonası'nda ...
Futbol dünyasını sarsan bir acı haber daha!
Chapecoense takımının geçirdiği uçak kazası, Çaykur Rizesporlu Kwueke'nin ...
 
Karşıyaka’da belediyeden bilet desteği
Spor Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grup'ta büyük mali sıkıntılar yaşayan Karşıyaka'ya ...
Altınordu’nun gençleri Avrupa’da tam yol ileri!
Altınordu 19 Yaş Altı Takımı, UEFA Gençlik Ligi elemeli etap 2. tur rövanş ...
Altay'da tek aday Ekmekçioğlu
Altay'da cuma günü yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi Başkan Özgür ...
 
Kaza yası: Güney Amerika'da futbol durdu!
Güney Amerika Futbol Konfederasyonu, Kolombiya'da yaşanan uçak kazası ...
Süper Lig'in yıldız golcüsünü kahreden kaza!
Çaykur Rizesporlu Kweuke'nin eşi kaza geçirdi. Kweuke'nin ABD'de yaşayan ...
Formula 1'de şampiyon Nico Rosberg
2016 Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın son yarışı Abu Dabi Grand Prix'sini ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva