HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
25 Ocak 2016 Pazartesi - 11:00

Karşıyaka ‘EMITT’e damga vuracak

Karşıyaka’yı turizmde ‘marka kent’ halinde getirmek hedefiyle tanıtım çalışmalarına hız veren Karşıyaka Belediyesi, 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMITT) katılacak.

Karşıyaka ‘EMITT’e damga vuracak

28-31 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek fuarda; Karşıyaka’nın tarihi ve turistik değerleri görücüye çıkarılacak, uluslararası işbirliklerinin kapıları aralanacak.

DEV ORGANİZASYON

Karşıyaka Belediyesi, bu yıl 20’nci kez kapılarını açacak Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı - EMITT için hazırlıklarını tamamladı. Dünyanın en büyük 5 turizm fuarından biri olan dev organizasyon, 28-31 Ocak 2016 tarihleri arasında, İstanbul Büyükçekmece’deki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. 80 ülkeden sektör temsilcilerinin bir araya geleceği fuarda, Karşıyaka Belediyesi de İzmir Kalkınma Ajansı’nın 3. Salon, 320 No’lu standında yerini alacak.

TURİZM KENTİ KARŞIYAKA

Karşıyaka Belediyesi, her geçen yıl artan katılımcı ve ziyaretçi sayısıyla turizm sektörünün büyümesine doğrudan katkı sağlayan fuarda; yazılı ve görsel materyaller eşliğinde kentin güzelliklerini, tarihi ve turistik değerlerini görücüye çıkartacak. Yerel, ulusal, Avrupa’ya yönelik ve uluslararası boyuttaki çalışmalar tanıtılacak. İkili görüşmeler yapılacak, sosyal ve kültürel bağlantılar kurularak, ‘Turizm Kenti Karşıyaka’ vizyonu daha geniş kitlelere ulaştırılacak. Karşıyaka turizminin canlandırılmasına katkıda bulunulacak.

DÜNYA MARKASI

Karşıyaka’nın turizm sektöründen aldığı payı artırmayı hedeflediklerini vurgulayan Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “EMITT, sadece Türk turizminin değil, dünya turizm sektörünün de en büyük buluşma noktalarından biri. Bu yıl 150 bini aşkın ziyaretçinin beklendiği fuarda Karşıyakamızı en iyi şekilde tanıtarak, turizmde dünya markası haline gelme hedefimize bir adım daha yaklaşmış olacağız. Kentimizin tanıtımı, yeni işbirlikleri ve turistik, kültürel, ticari alışverişler için bu tür fuar organizasyonlarının önemli olduğunu düşünüyoruz. İnanıyoruz ki Karşıyaka, turizmde de dünyanın yıldızı olacak” dedi.

 
Çiftçilerin 'don' nöbeti!
 
AK Partili Sürekli’den ilçe ilçe halk günü!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ozzy 26 Ocak 2016 Salı 14:12

Belediyelerin asıl görevlerini yerine getirdikten sonar bu tür işlere girmeleri gerekir.Karşıyakanın, temizlik , park çarşı içi hengame gibi birsürü sorunu varken bunlarla uğraşması biraz lüks oluyor.Kentsel dönüşüm ,temizlik , düzen .Bunları halledin.Karşıyakada ben turist görmedim yıllardır neyimiz varki turist çekelim anlamadım .Kelime güzel ama içi boş.Kaç tane otel var ? geldi nereyi gezecek nerede para harcayacak.Çaerşı içinde pis ve düzensiz açıkta satılan kokoreç söğüş midyemi çekecek turisti?

Yorumu oyla      11      5  
izmir li 25 Ocak 2016 Pazartesi 18:03

Bende milyonlarca turist gelsin isterim ama biraz gerçekçi olmak lazım.Güzel Karşıyaka'mızda vahşi hayvanlarında olduğu büyük bir su müzesi,tarihi binaların restarasyonu,ilgi çekecek vizyon projeler,kovboy kasabası vb yatırımlar olmalı ki turist gelsin ve en az 3 gün kalsın.Başka türlü turist getiremezsiniz,geleni de İzmir'de yatıramazsınız.Hadi sayın başkanlar artık VİZYON projelere başlayın,hadi gari..

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İZSU’dan Gümüldür’e 8.5 milyon liralık yatırım
İZSU Genel Müdürlüğü, Gümüldür bölgesinin evsel atıklarını Özdere İleri ...
Bornova Belediyesi’nden öğrencilere İngilizce desteği
Bornova Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi’nde(BELGEM) İngilizce Destek ...
Konak şampiyonluğa kilitlendi
Türkiye Kadınlar 1. Futbol Ligi’nde sezonun ilk yarısını lider olarak ...
 
İzmir’in ‘gönül’ projesinde kardeşler abla oldu!
7 bin gönüllü genci kentsel ve sosyal olanakları kısıtlı çocuklarla bir ...
Avrupalı şampiyonlar Buca'da raket sallayacak
Kapalı ve açık tenis kortları ile bölgesel ve ulusal birçok turnuvaya ...
Başkan Görmez'den müteahhitlerle üniversite zirvesi!
Torbalı’nın müteahhitlik yapan sektör temsilcileriyle toplantı düzenleyen ...
 
Menderes'te 'Kadın El Emeği ve Köy Pazarı' açılıyor
Menderes Belediyesi tarafından Kadın El Emeği ve Köy Pazarı 26 Ocak Salı günü (Bugün) açılıyor.
Çiğli Uğur Mumcu'yu unutmadı
Uğradığı suikast sonucu öldürülen demokrasinin ve Türk basınının simge ...
Uğur Mumcu Narlıdere’de anıldı
Türk basınının özgür kalemi Gazeteci Yazar Uğur Mumcu, Aramızdan ayrılışının ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Böyle mi olacaktı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva