HABERLER>SPOR
27 Mayıs 2020 Çarşamba - 14:02

Karşıyaka Başkanı Büyükkarcı'dan 'B Planı' çıkışı: Yeni stadın yerini söylemeyiz!

Karşıyaka'da Büyükkarcı, "Bizim stat konusuyla ilgili B planımız var. Yönetimle konuştuk. Neresi, nerede ve ne zaman olacağıyla ilgili kesinlikle bilgi vermeyeceğiz. Onaylanana kadar vermek istemiyoruz" açıklamasını yaptı. Büyükkarcı ayrıca 31 Aralık 2019 itibarıyla borçlarının 80 milyon 633 bin TL olduğunu açıkladı.

Karşıyaka Başkanı Büyükkarcı dan  B Planı  çıkışı: Yeni stadın yerini söylemeyiz!

Karşıyaka'da kulübün sosyal medya sayfalarında canlı yayına katılan Başkan Turgay Büyükkarcı, 31 Aralık 2019 itibarıyla borçlarının 80 milyon 633 bin TL olduğunu açıkladı. 31 Mayıs 2019'da yapılan son mali genel kurulda borcu 57 milyon 266 bin 436 TL olarak açıklayıp üyelerden ibra alan yeşil-kırmızılılarda Büyükkarcı, kulüp tüzüğünde yer alan, "Yönetimler 1 yıl içinde yüzde 3'ü aşan borçlanmadan sorumludur" maddesine yönetim olarak takılmadıklarını bildirdi. Mali yıl sonunda 23 milyon TL'den fazla artan borcun yılın ilk aylarında azaldığını savunan Büyükkarcı, "Bunların 14 milyon TL'si icra takipli borçlar, kamu borçları. Bu bizim şu andaki yönetimi ilgilendirmeyen, üstünde yükümlülüğü olmayan borçlar. Bunun 10 milyon TL'si de avanslar kaleminde yer alan borçlar" dedi.

Kulübün borcunun 100 milyon TL'yi aştığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirten Büyükkarcı, "Denetleme Kurulu raporuna göre 56 milyon 30 bin 541 TL bizim dönemimizi ilgilendiren borç var. Bu borç devraldığımız miktardan daha az bir borç. Borcun 100 milyonu aştığı, feci şekilde yüzde 3'ü geçtiğimiz iddiaları etik değil. Bu en geç eylül ayında yapılacak genel kurulda da görülecek" diye konuştu.

Sosyal medyada Pınar Karşıyaka Antrenörü Ufuk Sarıca'nın yıllık ücretinin 650 bin Dolar net, 1 milyon 100 bin Dolar olduğu yönünde çıkan iddialar ile ilgili yorum yapan Başkan Büyükkarcı, "Ufuk Sarıca'nın sözleşmesi o söylenenlerin çok aşağısında. Bu iddiaları ispatlarsa ben o parayı cebimden ödeyeceğim. Gurur duysun Karşıyaka'yı Milli Takım hocası çalıştırıyor. Biraz vizyon lazım" diye konuştu. Büyükkarcı, futbol takımına ödemelerde 2 ay geriden gittiklerini, bunu da kapatacaklarını dile getirdi.

YENİ STAT YERİ HAZIR
Yeni stadının inşaatı yıllardır yılan hikayesine dönen Karşıyaka'da Başkan Turgay Büyükkarcı, stadın yeriyle ilgili B planlarının hazır olduğunu söyledi. Yıkılan Karşıyaka İlçe Stadı ve kulübün Yalı Tesisleri'nin yerine yapılması planlanan stat projesinin ihalesinin 6 yıl içinde 2 kez açılan davalarla iptal edildiği Karşıyaka'da Büyükkarcı, "Bizim stat konusuyla ilgili B planımız var. Yönetimle konuştuk. Neresi, nerede ve ne zaman olacağıyla ilgili kesinlikle bilgi vermeyeceğiz. Onaylanana kadar vermek istemiyoruz" açıklamasını yaptı.

Büyükkarcı, tahsis için onay bekledikleri Mavişehir'deki 100 dönümlük altyapı tesisi projesi arazisinin kulüp için devrim olacağını söyledi. (DHA)

 
Türkiye salgına karşı teşvik büyüklüğünde 63. oldu
 
Altay'da iki imza daha!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
süleyman 28 Mayıs 2020 Perşembe 06:51

Hamza Dağ la,Kerem Ali Sürekli ile epeydir resim vermiyorsun.Stad yerini söylemicekmiş o kulüp senin şirketin değil.Babanın malı değil.Kongre üyeleri taraftar,Kısacası tüm Karşıyaka lılar bunu bilecek onaylıyacak.

Yorumu oyla      2      3  
Baba Muhalefet 27 Mayıs 2020 Çarşamba 20:39

Katar emirinin annesi Şeyha Moza bint Nasır el-Missned gibi arazi asalaklarının "aport"ta beklediği günümüzde Başkan akıllıca bir iş yapıyor bence... (Bkz: İstanbul Kanalı yağması)

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altınordu'da Muhammed'e Samsun kancası
TFF 1'inci Lig kulüplerinden Altınordu'da orta saha oyuncusu Muhammed ...
Göztepe'ye Soner'den kötü haber!
Göztepe'de sezon başında Medipol Başakşehir'den kiralanan Soner Aydoğdu'nun ...
Son kurbanı Çin... Kime gitse küme düştü!
Süper Lig'de önce Gençlerbirliği, ardından geçen sezon Akhisarspor forması ...
 
Beşiktaş'ta Elneny krizi! 'Maçlara çıkmam' dedi
Beşiktaş’ta alacaklarını alamadığı gerekçesiyle siyah-beyazlı yönetime ...
Olcay Şahan Denizlispor'da kalmak istiyor
Süper Lig ekiplerinden Yukatel Denizlispor'da Olcay Şahan, yeni sezonda ...
Menemenspor özel maç yapmak istiyor
TFF 1'inci Lig ekiplerinden Ekol Göz Menemenspor, koronavirüs salgınıyla ...
 
Napoleoni için Süper Lig ekipleri kuyruğa girdi!
Göztepe'nin sezon başında Medipol Başakşehir'den 1 sezonluğuna kadrosuna ...
Altınordu Kemal Rüzgar'ı elinden kaçırmak istemiyor!
TFF 1'inci Lig temsilcisi Altınordu, forvet Kemal Rüzgar'ı elinden kaçırmak istemiyor.
Altaylı İbrahim'in son kupa hayali
TFF 1'inci Lig kulüplerinden Altay'ın tecrübeli stoperi İbrahim Öztürk, ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva