HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
15 Kasım 2018 Perşembe - 10:15

Karabağlar Belediyesi’nden amatöre can suyu

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, göreve geldiği günden bu yana amatör futbol kulüplerine desteğini sürdürüyor. Karabağlar Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren 21 amatör futbol kulübünün her birine 8 bin TL maddi olmak üzere toplamda 168 bin TL destekte bulundu.

Karabağlar Belediyesi’nden amatöre can suyu

Belediye binasında düzenlenen törene Başkan Muhittin Selvitopu’nun yanı sıra Karabağlar Amatör Spor Kulüpleri Birliği adına Başkan Ercan Ertemçöz, Karabağlar Amatör Spor Kulüpleri Dayanışma Platformu Başkanı Davut Katar ile ilçedeki amatör futbol kulüplerinin başkan ve yöneticileri katıldı.

Yardımların amatör futbol kulüplerine hayırlı olmasını dileyen Başkan Muhittin Selvitopu, Bu yardımların başka amatör spor kulüplerine de ulaşıp artarak devam edeceğini belirterek, “Amacımız hangi branşta olursa olsun tüm spor kulüplerine yardım etmekten yana. Belediye olarak bizim bakış açımız bu” diye konuştu. 

UZUNDERE GENÇLİK SPOR KOMPLEKSİ’Nİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ
İlçede şu anda yaşanan saha sıkıntısına da değinen Başkan Selvitopu,   “Göreve geldiğimde ilk işim Karabağlar Uzundere’de bulunan alanı spor kompleksi olarak gençlerimize kazandırmaktı. Çeşitli siyasi entrikalar uğruna orası bekletildi. Bunların doğru olmadığını her fırsatta dile getirdim. Burası 32 dönümlük bir yer. O zaman yapmış olsaydık bitirecektik. Şimdi masraflar 3 misline çıktı. Basit sebeplerden engellenmiş oldu. Önümüzdeki süreçte bu tesisi tamamlayıp Karabağlar halkının hizmetine sunacağız.” Dedi.

SADECE UZUNDERE YETMEZ
Sadece Uzundere’deki Gençlik Merkezi’nin gençlerin spor yapmasına yetmeyeceğini belirten Selvitopu, Karabağlar’da bulunan 200 hektarlık Poligon Deresi’nin tamamının da rekreasyon alanı olmasını istediklerini belirtti. Selvitopu şunları söyledi: “Dönemin Başbakanı Binali Yıldırım buranın 45 hektarını millet bahçesi yapacağız dedi. Biz ise buranın tamamının rekreasyon alanı olmasını istiyoruz. İçinde spor tesisleri, kültürel tesisler olmalı. Bir spor kulübü oraya gittiği zaman her türlü sporunu yapabilmeli . Buna da sizlerle birlikte sahip çıkmak zorundayız. Oraya konut veya AVM yapılırsa kime faydası olacak? Elbette tüm girişimci ve üreten işadamlarına kapımız açık. Benim demek istediğim rant. Ben ranta kurban edilmesine karşıyım.” 

KENT MEYDANI ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM GERÇEKLEŞECEK
Vatan Mahallesi’nden bulunan 42 bin metrekarelik alanı kent meydanı olarak düzenleyeceklerini belirten Başkan Selvitopu, “Bunun için ulusal yarışma açtık. İçerisinde yürüyüş yolları, kafeler, spor alanlarının olduğu meydanı önümüzdeki denemde gerçekleştireceğiz. Orada bir mülkiyet sorunu vardı. Bizim lehimize sonuçlandı. Şimdi temyiz sürecinde. Orası tamamlandığında Konak ve Cumhuriyet Meydanı gibi derli toplu İzmir’in üçüncü büyük kent meydanı olacak” dedi.

5 YILLIK SÜREÇTE İYİ DİYALOGLAR KURDUK
Amatör futbol kulüpleri ile 5 yıllık süreç içerisinde hep iyi diyaloglar içerisinde olduklarını belirten Başkan Selvitopu bu konuda da şunları söyledi: “Önümüzdeki süreçte de tekrar göreve talibim. Partimiz görev verirse 5 yıl daha birlikte çalışmak arzusundayım. Tekrar seçilirsem buradaki çeşitli eksikleri de gidermiş olacağız. Zaten amacım da o. Yaptığımız çalışmaları hayata geçirmek ve pekiştirmek istiyoruz.”

” Başkan Selvitopu son olarak bu çalışmaları kısa sürede çözümleyen belediye meclisine de teşekkür etti. 

BAŞKAN’A FORMA HEDİYE ETTİLER
Konuşmanın ardından Başkan Selvitopu sembolik çeki tüm amatör futbol kulüpleri adına Davut Katar ve Ercan Ertemçöz’e verdi. Karabağlar Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Ercan Ertemçöz ise Başkan Selvitopu’na yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür ederek, “Umarız tekrar seçilir, başarılı olur, birlikte çalışırız” diyerek üzerinde Başkan’ın adının yazdığı forma hediye etti

KULÜP BAŞKANLARI DA TEŞEKKÜR KONUŞMASI YAPTI 
Soru ve cevap bölümünde de söz alan amatör futbol kulüpleri başkanları, Başkan Selvitopu’na vermiş olduğu sözleri yerine getirdiği için teşekkür ettiler. Eski İzmir Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ali İçyer bu konuda söz alarak, “Sayın Başkanım, göreve geldiğinizde söz vermiştiniz, ‘yapacağım’ demiştiniz. Bu sözünüzü tuttuğunuz için, dürüst bir devlet adamı olduğunuz için teşekkür ediyoruz. Karabağlar, sizin gibi belediye başkanı olduğu için çok şanslı. İnşallah devam edersiniz.” Şeklinde görüşlerini dile getirdi.

 
Didim'de iki muhtar görevden uzaklaştırıldı
 
İzmirli avukat 'devlet beni koruyamadı' dedi: Mahkeme ne karar verdi?
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Selçuk'un VIP otogarı yükseliyor: Yüzde 65 tamam!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 15 milyon liralık yatırımla inşaatına ...
Selçuk orman kampına yeniden kavuşacak
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Selçuk Belediyesi’ne tahsis edilen ...
Başkan Kocaoğlu: Bana gücünüz yetmez ama...
Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kendisini siyasi tartışmaların ...
 
Bornova’da uluslararası standartlar
Bornova Belediyesi, yürüttüğü uluslararası projeler, sözleşmeler ve üyeliklerle ...
Bornova'nın mutfağında eğitim zamanı
Bornova Belediyesi’nin hizmete açtığı Mutfak Atölyesi’nde üçüncü dönem ...
Kocaoğlu yarın İYİ Parti’ye gidecek
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yarın (Perşembe), İYİ ...
 
Ensari Başkan, Çiğli'de unutulmadı
Çiğli Belediyesi’nin dokuz yıl önce vefat eden Belediye Başkanı Ensari ...
Başkan Selvitopu’nun 2019 hedefi: 203 bin hayır oyuna talibim!
Karabağlar Belediye Başkanı CHP’li Selvitopu, AK Parti’nin ilçede hiçbir ...
Foça'da '2. Çocuk Kitapları Şenliği' başlıyor!
Foça Belediyesi ve Foça Kent Konseyi Eğitim Grubu ve Foça Kent Konseyi ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Yazık olmuş geçen yıllara'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette yumuşama devrimi mi başlıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İtiraz seven kadınların kenti: İzmir
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva