HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
2 Eylül 2011 Cuma - 11:11

Karabağ'dan halkıyla iç içe bayramlaşma

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Ramazan Bayramının ikinci ve üçüncü gününü de bayramlaşmalarla geçirdi.

Karabağ dan halkıyla iç içe bayramlaşma

İZMİR - Bayramın ikinci gününü Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçe örgütü ve İl örgütü ile bayramlaşarak geçiren Hasan Karabağ üçüncü gününü de Bayraklı’daki çeşitli yöre derneklerinin bayramlaşma törenlerine katılarak geçirdi.

En iyi kafeterya çalışanlarına çeyrek altın

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, bayramın ikinci gününe Gençlik ve Spor Kulübü çalışanları ile Havuz Düğün Salonunda bir araya gelerek başladı. Çalışanların bayramını kutlayan Başkan Karabağ, Spor Kulübüne bağlı kafeteryalar arasında en iyi performans gösteren Değirmen Kafe personeline takdir belgesi ve çeyrek altın dağıtarak çalışanlara çifte bayram sevinci yaşattı.  

Başkan’a partililerden yoğun ilgi
Spor Kulübü çalışanları ile bayramlaşmasının ardından Cumhuriyet Halk partisi Bayraklı İlçe Başkanlığına geçen Başkan Karabağ’ı İlçe Başkanı Levent Ölçer karşıladı. Partililer ile bir araya gelen Karabağ onlarla uzun süre sohbet etti. İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşen bayramlaşma töreninde konuşan Başkan Karabağ “Belediye olarak Temizlik işlerinde, Fen işlerinde ve diğer işlerde göstermiş olduğumuz başarı herkes tarafından biliniyor, konuşuluyor. Hizmetlerimize yenilerini ekleyerek devam edeceğiz. Biz Bayraklıya kalıcı eserler bırakmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın sonraki durağı Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığının İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmet Piriştina Kent Arşivi ve Müzesinde düzenlenen bayramlaşma töreni oldu. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ bayramlaşma töreninde partililer tarafından ilgi odağı oldu. Partililer yaptığı hizmetler ve çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyeti Başkan Karabağ’a ilettiler.    

Karabağ dernekleri unutmadı
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ Bayramın 3. gününü Bayraklı’daki yöre derneklerinin bayramlaşma törenine katılarak geçirdi. Halkla iç içe bayram geçirmenin kendisini mutlu ettiğini her fırsatta dile getiren Başkan Karabağ, ilk olarak Ardahan İli Çıldır İlçesi Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin Bayraklıda inşaat halinde olan dernek binasında Başkan Durmuş Akçay ve dernek üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Karabağ daha sonra Kulalılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneğine geçti. Başkan Karabağ Kulalı hemşerileri ile Bayramlaşırken Dernek Başkanı Veli Topal’ın dernek sorunlarına ilişkin çözüm önerilerini dinledi. Derneklere önem verdiklerini ifade eden Karabağ, “Biz deneklerin sıkıntılarını elimizden geldiği kadar çözüm bulacağız” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
KABALI 6 Eylül 2011 Salı 14:05

BAYRAKLI YILLARCA KARŞIYKANIN ORADA BİR KÖY VAR UAZAKTA GİTMESEKTE KALMASAKTA O KÖY BİZİM KÖYÜMÜZDÜR DENİLEN İZMİRİN MERKEZİNE KÖY GÖRÜNÜMÜNDEYDİ HALKIN BEN OYUMU BAYRAKLI,LI OLAN BİR ADYA VERECEĞİM DEDİ VE SN HASAN KARABAĞI SEÇTİ PİŞMAN OLMADIĞINIDA ULUSAL ADİLGÜR ARAŞTIRMA ŞİRKETİNİN ŞUAN SEÇİM OLSA KİME OYVERİRSİNİZ SORUSUNA /53ÇÜ HASAN KARABAĞA DEDİ DİĞER/47DE DİĞERLERİNE YANİ BAYRAKLI HALKI HASANKARABAĞIN ÇALIŞMALARINDAN MEMNUN YALANLARINA DEVAM EDERSEN YAPILAN HİZMETLERİ SAYARIM UTANIRSIN

Yorumu oyla      11      5  
yorum yok.. 5 Eylül 2011 Pazartesi 22:42

icraatın olmadığı yerde böyle eften haberler köşeleri kaplar.belediye bina yapılcakmı.cek cak çük.bir dahaki ay.olcak proje hazır.yapcaz.yer hazır.son aşamada.kredi çekcez.olcak valla.hani huzur evi,kreş.olcak yahu.hani cem evi.yapcam..nerde kadın sığınma evleri.var projelerimizde.valla var.bunu ancak sen becerebilirsin.icraat derken bunu kast ediyorsan çok iyi para harcıyorsun.hemde boş yere.bu konuda üstüne tanımam

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İZMEB için son kayıt 15 Eylül’de
Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıl bin 354 kişiye Milli Eğitim Bakanlığı ...
Kent Anayasası’na uymayana ceza geliyor
İzmir’in en yoğun iş ve eğlence merkezi özelliği olan Konak’ta, kent disiplinini ...
Kemalpaşa'ya 7 km'lik kanal daha
Geçtiğimiz 7 yıl içinde Kemalpaşa’da önemli yatırımlara imza atan İzmir ...
 
Bornova’da yüzme bilmeyen kalmayacak
Bornova Belediyesi’nin Işıkkent Spor Tesisleri’nde yüzme kursları için ...
Buca’da tramvay TCDD’yi bekliyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Şirinyer-Tınaztepe arasında gerçekleştirilmesi ...
Çeşme'de bir ilk
Malatya vali Yardımcılığından, İzmir’in Çeşme ilçesine atanan ilk kadın ...
 
Metro 9 ay daha uzadı
Üçyol-Üçkuyular hattında 3 istasyonun yer aldığı 2. etabın yapımını üstlenen ...
Karşıyaka'ya üniversite müjdesi
Katip Çelebi ve İstanbul Bilgi Üniversitesi gibi kurumların kullanımına ...
Aliağa, Yunanlı misafirlerini ağırladı
Tarihçi Strabon’un “Aiolis kentlerinin en iyisi ve en büyüğü” olarak tanımladığı ...
 
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Köy Enstitülü olmak…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Geleceğe ‘miras’ altın ses!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva