HABERLER>EKONOMİ
1 Şubat 2016 Pazartesi - 11:59

JEWEX İzmir büyüleyecek: Özel fiyatlar!

Mücevher tutkunlarının en yeni koleksiyonları yakından incelediği JEWEX İzmir Kuyumculuk Fuarı, TEB ana sponsorluğunda 4 Şubat’ta Fuar İzmir’de kapılarını açacak.

JEWEX İzmir büyüleyecek: Özel fiyatlar!

İZMİR - Yılın ilk önemli organizasyonu için sektör nefeslerini tuttu, mücevher tutkunları geri sayıma başladı. Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, marka firmaların çok özel koleksiyonlarını ilk kez fuara özel kampanya fiyatlarıyla sunacağını söyledi.

BU ÜRÜNLER BÜYÜLEYECEK
Türk Kuyumculuk Endüstrisi, sektörün Türkiye’deki ilk önemli organizasyonu JEWEX 2016 İzmir Kuyumculuk Fuarı için hazırlıklarını tamamladı. 4 Şubat tarihinde başlayacak fuar için geri sayım başladı. Hinterlandının en prestijli mücevher fuarına sektörünün seçkin yaklaşık 80 firması katılımcı olacak. Türkiye’nin en büyük fuar kompleksi Fuar İzmir D Salonunda kurdukları bir birinden özel stantlarda katılımcılar, yılların bilgi birikimiyle ortaya koydukları ürün ve hizmetlerini sergileyecekler. Altın ve Pırlantalı Takı, İncili Takı, Yeşim Takılar, Değerli Metal Takı, Renkli Taşlı Takı, Antika Takı, Gümüş Takı ve Aksesuarları, Moda Takılar,  Pırlanta ve Elmas, Yarı Değerli Taş, Renkli ve Değerli Taş, Mücevher Saatler, Makine, Kuyumculuk Vitrin Paketleme ve Kutulama, Kuyumculuk Aletleri ve Ekipmanları, Kasa ve Güvenlik Gereçleri, Kuyumculuk Yazılımları görücüye çıkacak.



FUARA ÖZEL FİYATLARLA SATILACAK

TEB ana sponsorluğunda, İzmir Kuyumcular Odası işbirliği ile JEWEX İzmir Kuyumculuk Fuarı’nı 7.’sini düzenleyeceklerini hatırlatan Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın ise 2. büyük kompleksi Fuar İzmir’de organizasyonu gerçekleştirmenin heyecanını duyduklarını söyledi. Gençer, “Her geçen gün yükselen başarı çıtasıyla ulusal ve uluslararası mücevher tutkunları tarafından ilgiyle takip edilen organizasyon kuyumculuk sektörünün Ege Zirvesi niteliğinde geçecek. Özel koleksiyonlarını ilk kez Fuar İzmir’de sergileyecek olan katılımcılarımız organizasyonumuza özel hesaplı fiyatlarla ziyaretçilerimizin hem zevkine hem de cebine hitap edecekler.  Ziyaretçilerimiz, üretici firmalar ile tanışma ve işbirliği fırsatları yakalayacaklar. Katılımcılarımız yeni koleksiyonları ile sezonun ilk satışlarını gerçekleştirmiş olacaklar.


7. YILINDA BİR İLK; KAPILAR SEKTÖR DIŞINDAKİLERE DE AÇILACAK
Bu yıl ilk kez organizasyonu sektör dışından mücevhere ilgi duyanlar, küçük, orta ve büyük yatırımcılar da ziyaret edebilecek. Sektörün Ege Zirvesi niteliğinde bölgenin en önemli mücevher fuarı JEWEX için üreticiler, toptancılar, mümessiller, ihracatçılar, tasarımcılar ve tedarikçiler; tüm sektör paydaşları İzmir’de bir araya gelecek. Organizasyon katılımcı ve ziyaretçilerine 4 önemli iş günü fırsatı sunacak. Katılımcılar, yeni iş bağlantıları kurmak ve rakiplerinin karşısında bir adım daha öne çıkmak için var güçleri ile çalışacaklar. 


SEKTÖR BÜYÜKLERİ YAD EDİLECEK
İzmir Kuyumcular Odası, Karakaş Atlantis firması öncülüğünde, İş yatırım, Karakaş Aska, Nadir Metal firmalarının katkıları ve Gençiz Fuarcılık işbirliğinde ‘Ahde Vefa’ gecesi düzenleyecek. Ebediyete intikal eden ustalar yad edilip ailelerine plaket verilecek. Karakaş Atlantis Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Karakaş, “Karakaş A.Ş. firmasının kurucusu merhum büyüğümüz Yaşar Karakaş’tan aldığımız vefa terbiyesinin ışığında sektörümüze Ahde Vefa göstermeye devam edeceğiz”dedi.


4-7 Şubat 2016 tarihlerinde Fuar İzmir’de 7. kez gerçekleştirilecek olan JEWEX 2016 İzmir Kuyumculuk Fuarı ilk üç gün 10.00-19.00 son gün ise 10.00-18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Mezarlıkbaşı Katlı Otopark ile Fuar İzmir alanı arasında 9.30 ile 19.30 saatleri arasında ziyaretçilerin kolay ulaşımı için ücretsiz servis hizmeti verilecek.

 
CHP'li Çam'dan Konak turu: Halk ekmeğinin derdinde
 
Abdülkadir Selvi 'yeni sürecin adı'nı yazdı!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
muhalif 2 Şubat 2016 Salı 17:26

bu fuarla birlikte, daha önce yıllarda izirde değerli taş borsası kurulması gündeme gelmişti. bu konu noldu??

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AVM'lerde tasarruf sağlayacak projeye AB desteği
Yaşar Üniversitesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ...
EGİKAD'tan İzmir'in projeleri için işbirliği çağrısı
Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu, ...
Bank Asya'dan büyük zarar!
Bank Asya'nın 2015 üçüncü çeyrek zararı 110.5 milyon TL oldu. Böylece ...
 
Tunçağ’dan A’dan Z’ye fuar raporu: İzmir’in bir limanı daha oldu!
İZFAŞ Genel Müdür Yardımcısı, IF Wedding arifesinde kentte fuarcılığın ...
Altının gramı 107 liraya çıktı!
Altının gram fiyatı, haftanın ilk işlem gününde 107 liranın üzerine çıktı.
EPDK’dan İzmir'e ceza yağdı!
Enerji Piyasası Denetleme Kurulu İzmir’de faaliyet gösteren 9 akaryakıt ...
 
Demirtaş’tan İzmir için aktarım merkezi atağı
İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir'in havayolu aktarım ...
ÖİB Urla’daki dev araziyi satıyor!
Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Urla’da bulunan maliye hazinesine ait ...
İZSMMMO’da Değişim Grubu 14 ilkeyle yola çıktı!
İzmir Mali Müşavirler Odası’nın Mayıs ayında yapılacak seçimlerinde Değişim ...
 
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Mutluluğun ‘resmi’ budur!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva