HABERLER>SAĞLIK
27 Kasım 2017 Pazartesi - 14:00

İzmir'e 'Can' verecek sağlık atılımı

İzmir Çiğli'de hizmete başlayan Can Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Muzaffer Keskiner, düzenlenen basın toplantısında ““Bu güzel eseri, kurtuluşun şehri, güzel İzmir’imize kazandırmış olmanın gurur ve coşkusunu yaşıyoruz” dedi.

İzmir e  Can  verecek sağlık atılımı

EGEDESONSÖZ-Can Sağlık Grubu bünyesinde iki yıl önce temeli atılan İzmir’in Çiğli ilçesindeki İzmir Özel Can Hastanesi hizmete girdi.

Can Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Muzaffer Keskiner, Yönetim Kurulu Üyesi Op.Dr. Yener Bakan, İcra Kurulu Başkanı Umut Can Keskiner,  İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldırım, Tıbbi Direktör Turgay Kefeli, Kurumsal Pazarlama Direktörü Özlem Sipahioğlu, düzenlenen basın toplantısında hastane hakkında bilgi verdi. “2 yıl önce büyük bir heyecanla hastanemizin temelini atarken, çok büyük engeller ve zorluklarla karşılaşacağımızı söyleyen dostlarımıza, başarıya olan inancımızın ve umutlarımızın daha büyük olduğunu ifade etmiştik” dedi.

“SAĞLIK SORUNLARINA ÇÖZÜM ODAĞI”
Op. Dr. Muzaffer Keskiner, “Bugün, gerekli tüm izin ve yetki belgelerini almış olarak, bu güzel eseri, İzmir Özel Can Hastanesi’ni kurtuluşun şehri, güzel İzmir’imize kazandırmış olmanın gurur ve coşkusunu sizlerle paylaşıyor olmaktan mutluyuz. ‘Bir sağlık merkezi değil sağlığın yeni merkezi’ olarak İzmir Özel Can Hastanesi 6 ameliyathanesi, 38’i yeni doğan ve erişkin yoğun bakım olmak üzere başlangıçta 75 ilerleyen dönemde 150 yatak kapasitesi ve 350 çalışanıyla bölgenin önemli sağlık sorunlarına çözüm odağı olmak üzere çalışmalarına başlamıştır. İzmir Özel Can Hastanesi olarak başlangıçta Kadın Hastalıkları ve Doğum, Genel Cerrahi, Plastik Cerrahi, Ortopedi, Üroloji, Göz Hastalıkları, Kulak Burun Boğaz, Beyin Cerrahi, İç Hastalıkları, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Göğüs Hastalıkları, Anestezi ve Reanimasyon,Yoğun Bakım, Yenidoğan Yoğun Bakım, Acil Servis, Biyokimya kliniklerinde 2’si profesör olmak üzere alanlarında uzman ve her biri mesleki yaşamlarında binlerce hastaya şifa olmuş hekim kadromuzla bir genel hastane olarak çalışmaya başlıyoruz” şeklinde konuştu.

"SAĞLIKTA EN İYİYE DAİMA İLLERİYE”
Dr. Keskiner, hastanede düzenlenen basın toplantısında şunları konuştu:

“Güvenilir olmak, sevgi ve saygıyla yaklaşım, tıbbi ve toplumsal etik değerlere bağlı kalmak, çevreye duyarlı ve sosyal sorumluluklarının bilincinde, bilim ve teknolojideki yenilikleri çok yakından izleyen bir anlayışla çalışmak asla taviz vermeyeceğimiz temel değerlerimizdir. Hiçbir özel ya da kamusal kuruluşunu, diğer meslektaşlarımızı rekabet unsuru olarak görmüyor, aksine onları İzmir için, ülkemiz için daha güzel ve büyük işleri birlikte yaratabileceğimiz paydaşlarımız olarak düşünüyoruz. 2002 yılında 2 yoğun bakım ünitesi ve 35 yatak kapasitesiyle faaliyete başlayan Özel Salihli Can Hastanesi, 'Sağlıkta en iyiye, daima ileriye' ilkesiyle hareket ederek 2008 yılında TÜV-CERT Kalite Belgesi’ni almıştır. 2016 yılında bölgenin ilk ve tek en üst seviye Erişkin ve Yenidoğan Yoğun Bakım Üniteleri’nin yanında 127 yatak kapasitesiyle bölgede 'Referans Hastane' olarak bilinirlik saygınlığına erişmiştir. Bununla birlikte bölgedeki sağlık alanında daha etkin bir rol üstlenme hedefiyle, son olarak yapımı tamamlanarak sizlerin de katılımıyla hizmete açılan İzmir Özel Can Hastanesi ile birlikte Can Sağlık Grubu’na dönüşmenin heyecan ve sevincini yaşamaktayız. Ruhsal, tıbbi ve sosyal sağlığımızın derecesi, bir başka deyişle bütüncül iyilik hali, sağlıklı bir bireyi temsil eder. Bu bakımdan hizmetlerimizin yanında önleyici hizmetlere de büyük pay ayırmaktayız. Biz, Can Sağlık Grubu olarak daha iyiye giden bir yolculuğun içinde umut, çaba ve ortak akıl olduğuna inanıyoruz. Bu sebeple sağlıklı yarınlar 'Seninle Mümkü' diyoruz.”

 
Altınordu deplasmanda kayıp!
 
FETÖ'nün 'para kasası' Türkiye'ye böyle getirildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mide yanmasına iyi gelen şeyler
Mide yanması herkesin zaman zaman yaşadığı bir sağlık sorunudur. Özellikle ...
Karatay önerdi: 'Su içer gibi için'
Türkiye’deki zeytin varlığının yüzde 10’una sahip ilçesi Milas’ta bu yıl ...
Astımla savaşabilirsiniz
Astım günümüzde oldukça yaygın ve her yaşta görülebilen bir hastalık. ...
 
İzmir'de ameliyata girdi, başına öyle bir şey geldi ki... Ancak Türkiye'de olur!
İzmir'de kasık fıtığı operasyonu geçirmek için ameliyathaneye alınan hasta ...
İzmir'de Minik Hüseyin'in yaşaması için acil çağrı
Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesi'nde karaciğer yetmezliği teşhisiyle tedavi ...
Vitamin eksikliğinin 9 garip belirtisi
Ruh ve beden sağlığı için her vitaminden gerektiği kadar almalıyız. Vitaminlerin ...
 
Çiğli'de obezite ve diyet anlatıldı
Çiğli Belediyesi ile Cevdet İnci Eğitim Vakfı'nın işbirliği ile düzenlenen ...
Cep telefonlarına neden aşığız?
20 yıl önce hayatımızda bile olmayan cep telefonlarından bugün vazgeçemez ...
Sabahları neden yorgun hissediyorsunuz?
Hayatımızın kabaca üçte birini uyumaya ayırıyoruz ancak şaşırtıcı derecede ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İzmirli o üniversite bulutların üstünde!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva