HABERLER>POLİTİKA
21 Nisan 2019 Pazar - 14:37

İzmir'den Kılıçdaroğlu'na saldırıya kınama mesajı yağdı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde yapılan saldırıya İzmir siyasetinden kınama mesajları yağdı.

İzmir den Kılıçdaroğlu na saldırıya kınama mesajı yağdı

EGEDESONSÖZ- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da katıldığı bir şehit cenazesinde bir grubun saldırısına uğradı. Arbede yaşanması üzerine güvenlik görevlileri olaya müdahale etti. Kılıçdaroğlu'nun durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayın ardından İzmir'den CHP, AK Parti ve İYİ Partili vekillerin de olduğu çok sayıda politikacı sosyal medya hesaplarından saldırıyı kınadı.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SOYER: VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer: Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınıyorum. Birbirimize bağlılığımızın demokrasiyle perçinlendiği, şiddet ve kavganın hayatlarımızdan tümüyle silindiği günlere ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız.

CHP İZMİR İL BAŞKANI YÜCEL: BİRLİK VE BERABERLİĞİ BOZAMAYACAKSINIZ
CHP İzmir İl Başkanı Yücel: "Ne yaparsanız yapın Kemal Kılıçdaroğlu'nun ve Cumhuriyet Halk Partisinin bu ülkede birlik ve beraberliği sağlamasını, ülkeye huzur ve barış getirmesini engelleyemeyeceksiniz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı ve provakatif eylemi kınıyorum. Ne yaparsanız yapın Kemal Kılıçdaroğlu'nun ve Cumhuriyet Halk Partisinin bu ülkede birlik ve beraberliği sağlamasını, ülkeye huzur ve barış getirmesini engelleyemeyeceksiniz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı ve provakatif eylemi kınıyorum

CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ SERTEL: SORUMLULUK İKTİDARIN
CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel: Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan kesinlikle bir protesto eylemi değil yapılan alçaklığı sıradanlaştırmayın organize, örgütlü bir saldırı var. İçişleri Bakanı ve sen Ankara Valisi derhal istifa et gerekli güvenlik önlemlerini almadınız sorumlu sizsiniz. Liderimiz Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırının failleri ortaya çıkarılmaz, yargılanmaz ve mahkum edilmezse, Türkiye’de barışı, kardeşliği sağlamak zor olacaktır. Alçakların oyununa ülkemizi kurban edemezsiniz. Bu organize provakasyon aydınlatılmalıdır, sorumluluk iktidarın.

CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ BEKO: DEMOKRASİYE YAPILMIŞ BİR SALDIRIDIR
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko: Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na Çubuk'ta şehidimizin cenazesinde yapılan alçakça saldırıyı kınıyorum. Bu uzlaşı kültürüne, demokrasiye, barışa, çağdaşlığa yapılmış bir saldırıdır. Sorumluların ve onlara talimat verenlerin derhal bulunması, hukuk önünde hesap vermesi sağlanmalı

CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ POLAT: TARİHİ KARA LEKELERİ HATIRLATTI
CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat: Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıya zemin hazırlayan alçaklar, soysuzlar bana Sivas'ı, Maraş'ı ve bu ülkenin tarihindeki diğer kara lekeleri hatırlattı.

CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ BAYIR: HİÇ KİMSE BİZİ TERÖR ÖRGÜTLERİ İLE BAĞDAŞTIRAMAZ
CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır: Genel Başkanımıza,bir takım kendini bilmez kişiler tarafından gerçekleştirilen saldırıyı şiddetle kınıyorum. Şehitlerimizin partisi olmaz ve hiçbir partinin buna tek başına sahip çıkma hakkı yoktur. Şehidimiz; hepimizin şehididir. Hiç kimse bizi, terör örgütleri ile bağdaştıramaz.

CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ BAKAN: BU SALDIRI TÜRKİYE'NİN BERABERLİĞİNE YAPILMIŞTIR
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan: Biz yeni bir başlangıç derken Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na Çubuk'ta şehit cenazesinde saldırıda bulunuldu! Bu örgütlü alçaklık Türkiye’nin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine yapılmıştır. Yazıklar olsun.  Sorumlulardan yargı önünde hesap soracağız.

CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ KILIÇ: SALDIRIYA ÇANAK TUTAN ZİHNİYETİNİ KINIYORUM
CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç: Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde yapılan saldırıyı lanetliyorum.Bu alçakça saldırıyı planlayan, bu saldırıya çanak tutan zihniyeti kınıyorum. Provokasyonlarınız bu milleti birbirine düşman etmeye yetmeyecek.

CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ PURÇU: ANKARA VALİSİ İSTİFA ET
CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu: Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan kesinlikle bir protesto eylemi değil yapılan alçaklığı sıradanlaştırmayın organize, örgütlü bir saldırı var. İçişleri Bakanı ve sen Ankara Valisi derhal istifa et gerekli güvenlik önlemlerini almadınız sorumlu sizsiniz.

CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ SINDIR: SALDIRI BİRLİK VE BERABERLİĞE YAPILDI
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır: Yurdumuzu ateşe atmanıza izin vermeyeceğiz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan alçak saldırıyı kınıyoruz. Bu saldırı Genel Başkanımız nezdinde tüm Türkiye'nin birlik ve beraberliğine yapıldı. Nefret diline inat, ülkemizin kardeşçe yaşama arzusundan asla vazgeçmeyeceğiz.

CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ ARSLAN: YAZIKLAR OLSUN
CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan: Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan bu alçak saldırıyı lanetliyorum! Sorumlular hesap vermelidir. Gereği yapılmalıdır. Güzelim ülkemizi kutuplaştırarak ne hale getirdiniz. Yazıklar olsun.

İYİ PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI DERVİŞOĞLU: DEMOKRASİYE SUİKASTTİR
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu: CHP Lideri Sn.Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırı Türk Demokrasi’sine yöneltilmiş bir suikasttır.  Seçimle geldikleri makamlardan, seçimle gitmeyi hazmedemeyen ve soğuk savaş dönemi siyasetçi aklıyla hareket edip, kardeşi kardeşe kışkırtanlar asla hedeflerine ulaşamayacaktır

İYİ PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÇIRAY: ONA BU MUAMELEYİ YAPANLAR... 
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray: Sayın Kılıçdaroğlu ile birlikte çalışmaktan gurur duyduğum bir vatanseverdir. Ona bu muameleyi yapmaya kalkanlar iç savaş kışkırtıcıları hain ajan provokatörlerdir. Herkes sakin olmalı, bu oyuna düşmemeliyiz. Şimdi devleti arıyoruz ve göreve davet ediyoruz

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HAMZA DAĞ: GEÇMİŞ OLSUN
CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Şiddet bir protesto biçimi değildir ve hukuk çerçevesi dışına çıkan hiçbir eylem kabul edilemez. Sorumlular en kısa zamanda gerekli müeyyide ile karşı karşıya kalmalıdırlar.

AK PARTİ İZMİR MİLLETVEKİLİ CEYDA BÖLÜNMEZ ÇANKIRI: ÇİRKİN SALDIRIYI KINIYORUM
CHP Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan çirkin saldırıyı kınıyor, geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Şiddet yoluyla demokratik bir hak arama ve tepki verme yöntemi olamaz.

TİRE BELEDİYE BAŞKANI DURAN: SALDIRIYI KINIYORUM
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na Çubuk’ta şehit cenazesinde yapılan saldırıyı kınıyor,kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

BORNOVA BELEDİYE BAŞKANI İDUĞ: ÇİRKİN SALDIRIYI KINIYORUM
Bornova Belediye Başkanı İduğ: Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na Ankara’nın Çubuk ilçesinde katıldığı şehit cenazesi sırasında, düzenlenen organize provakatif amaçlı çirkin saldırı kınıyor, Genel Başkanımızına, Partimiz CHP’ye, ve Türkiye’ye geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Faillerinin bir an önce yakalanıp cezalandırılmasını diliyorum. Şehitlerimize Bornova halkı ve belediye çalışanları adına Allah’tan rahmet diliyorum. 

BAYRAKLI BELEDİYE BAŞKANI SANDAL: KORKMUYORUZ
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal: Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, üstelik şehit cenazesinde yapılan alçakça, kalleşçe, haince saldırıyı şiddetle kınıyorum. Başta yandaş basın olmak üzere siyasetçileri hedef gösteren herkes sorumlusudur! Ama unutmasınlar! Korkmuyoruz, yılmıyoruz, sinmiyoruz

TORBALI BELEDİYE BAŞKANI UYGUR: BİRLİK OLMAYA DEVAM ETMELİYİZ
Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur: Demokrasi mücadelesinin lideri Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırı organize bir grubun provokasyonudur. Şiddetle kınıyorum. Bu saldırı, salt partimize ve genel başkanımıza değil, Türk demokrasisine yapılmıştır. Bundan böylede bu güçlerin girişecekleri provokasyonlara karşı uyanık olup, hem siyasette, hem de sosyal hayatta ülkemizin geleceği için birlik olmaya devam etmeliyiz.

SEFERİHİSAR BELEDİYE BAŞKANI YETİŞKİN: GÜCÜNÜZ YETMEYECEK
Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin: Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan alçakça saldırıyı şiddetle kınıyorum! Bu coğrafyada yeşeren umutları solduramayacaksınız, gücünüz yetmeyecek!

ÇİĞLİ BELEDİYE BAŞKANI GÜMRÜKÇÜ: SALDIRIYI KINIYORUM
Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınıyorum. 

URLA BELEDİYE BAŞKANI OĞUZ: ŞER ODAKLARININ PLANLI GİRİŞİMİDİR
Urla Belediye Başkanı İbrahim Burak Oğuz: Genel başkanımıza şehit cenazesinde yapılmış bu saldırı, halkımızın tepkisi değil, Türkiye’de huzurun hakimiyetinden rahatsız olan şer odaklarının planlı girişimidir. Şehidimize bile saygısızlık yapacak kadar ileriye giden saldırganların Sayın Genel Başkanımızı hedef almış olmaları, bir kaos yaratma, ortalığı karıştırma, teröre yol açma eylemidir. Değerli halkımızın bu tür manipülasyonlar karşısında her zaman olduğu gibi soğukkanlılığını koruyacağına inanıyorum. Şehidimize rahmet, Sayın Genel Başkanımıza da geçmiş olsun diliyorum.

NARLIDERE  BELEDİYE BAŞKANI ENGİN: ŞİDDETİ TEŞVİK EDENLERE YAZIKLAR OLSUN
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin: Şehitlerimizin kanı üzerinden siyaset yapanlara, toplumu ayrıştıranlara, nefret dili ile kardeşliğimizi bozanlara, devletin en üst kademelerinden başlayarak şiddeti teşvik edenlere yazıklar olsun.

KARABAĞLAR BELEDİYE BAŞKANI SELVİTOPU: ŞEHİDİMİZE SAYGISIZLIKTIR
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na Çubuk'ta Şehit cenazesinde yapılan saldırıyı şiddetle kınadı. Başkan Selvitopu, yaptığı açıklamada, " Bu ülkeyi sürekli olarak ayrıştırmaya ötekileştirmeye ve kaosa sürüklemeye çalışanlar bilmelidir ki halkımız buna müsaade etmeyecektir. Bugünkü cenaze töreninde yaşanan bu olayla Şehidimize de saygısızlık yapılmıştır.

MENEMEN BELEDİYE BAŞKANI AKSOY: ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM
Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy: CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da katıldığı şehit cenazesinde bir grubun saldırısına uğradı. Bu çirkin saldırıyı kınıyor ve Sayın Kılıçdaroğlu’na acil şifalar diliyorum.

DİKİLİ BELEDİYE BAŞKANI KIRGÖZ: SALDIRI TÜRKİYE'YE YAPILMIŞTIR
Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz: CHP Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde yapılan saldırıyı kınıyorum. Birlik ve beraberliğe en muhtaç olduğumuz dönemde provokasyonlara izin verilmemeli, sorumlular derhal bulunmalıdır. Sayın Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırı tüm Türkiye'ye yapılmıştır. Bu tür provokasyonlara asla izin vermeyeceğiz.

KONAK BELEDİYE BAŞKANI ABDÜL BATUR: GEÇMİŞ OLSUN
Konak Belediye Başkanı Abdül Batur: CHP Genel Başkanımız Sn Kemal Kılıçdaroğlu'nun şehit cenazesinde provokatörlerin saldırısına uğradığı haberini büyük üzüntüyle öğrendim. Bu şiddet eylemini kınıyor, hak, hukuk, adalet diyen özgürlük ve demokrasi mücadelesinin önderi Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum

SELÇUK BELEDİYE BAŞKANI SENGEL: SALDIRIYI LANETLİYORUM
Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel: CHP lideri Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı lanetliyorum. Ülkemize kin ve nefret tohumlarını serpenlerin ne yapmaya çalıştığını bu toprakların insanları çok iyi biliyor.

MENDERES BELEDİYE BAŞKANI KAYALAR: PROVOKASYONA İZİN VERMEYECEĞİZ
Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar: CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde yapılan saldırı sadece Sayın Kılıçdaroğlu'na değil tüm Türkiye'ye yapılmış bir saldırıdır. Yaşanan saldırıyı kınıyorum. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik provokasyonlara asla izin vermeyeceğiz.

BALÇOVA BELEDİYE BAŞKANI ÇALKAYA: PARTİMİZE DİZ ÇÖKTÜREMEZSİNİZ
Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya: Hakkari’de hain terör saldırısı sonucu Şehit düşen dört evladımıza Allah’tan rahmet, acılı yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Şehit düşen Kahraman Askerlerimizden Yener Kırıkçı’nın cenaze törenine katılmak için Çubuk ilçesine giden Genel Başkanımıza yapılan alçakça saldırı ve linç girişimini lanetliyorum. Demokrasinin vaz geçilmez unsuru olan seçimlerde büyük bir başarı elde eden partimize, bu şekilde diz çöktüremezsiniz. Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi’ni ve Sayın Genel Başkanımızı kimse oynanan oyunun ve tuzakların içine çekemeyecektir.

ÇEŞME BELEDİYE BAŞKANI ORAN: YAŞAMA İRADESİNİ HEDEF ALAN BİR SALDIRIDIR
Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran: Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınıyoruz, lanetliyoruz. Bu hain saldırı iktidarın seçim süresince kullandığı öfke dilinin, muhalif kesime yönelik temelsiz terör yakıştırmasının sonucudur. Bu saldırı Türkiye demokrasisini, birlik ve beraberliğimizi, seksen bir milyonun birarada yaşama iradesini hedef alan bir saldırıdır. Sayın Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırı çamur medyasının şehit cenazesi üzerinden halkımızı provoke etmekten çekinmeyen manşetlerinin sonucudur.

FOÇA BELEDİYE BAŞKANI GÜRBÜZ: GEÇMİŞ OLSUN
Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz: Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na Şehit cenazesinde alçakça yapılan provakatif saldırıyı kınıyorum. Akıl, vicdan ve adalet duygularının er ya da geç egemen olacağı bir Türkiye idealine sonsuza dek inandığımızı yinelerken Sayın Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun diyorum.

BUCA BELEDİYE BAŞKANI KILINÇ: ALÇAK SALDIRIYI KINIYORUM
Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç: PKK terör örgütünün suikast girişiminde bulunduğu tek lider, Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan alçak saldırıyı nefretle kınıyorum. Birliğimize kast etmeğe çalışan bu hainlerin, en kısa sürede cezalarını almalarını bekliyorum

GÜZELBAHÇE BELEDİYE BAŞKANI İNCE: DOĞRU BİLDİĞİMİZ YOLDAN GERİ ÇEVİREMEZLER
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce: Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara’da katıldığı Şehit cenazesinde bir grup provokatörün saldırısına uğradı. Hiç bir şey bizleri doğru bildiğimiz yoldan geri çeviremez. Bu şiddeti kınıyor, Sayın Genel Başkanımıza geçmiş olsun diliyorum.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENEL SEKRETERİ GÖKÇE: YAZIKLAR OLSUN
İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe: Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na Çubuk’ta şehit cenazesinde yapılan alçakça saldırıyı kınıyorum. Kutuplaştırıcı söylem ve eylemlerin, hedef göstermenin nelere sebep olduğunun en net örneği bu. Şehide, cenazeye saygı da yok! Yazıklar olsun!

GAZİEMİR BELEDİYE BAŞKANI HALİL ARDA: OLAYIN TÜM YÖNLERİYLE AYDINLATILMASINI BEKLİYORUZ
Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda: Sayın genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik bu saldırıyı şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz.  Genel başkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bu saldırı genel başkanımız nezdinde Türkiye demokrasisine, birlik ve beraberliğimize ve tüm Türkiye’ye yapılmıştır.  Birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik bu tür provokasyonlara karşı tüm partililerimizi ve halkımızı sağduyulu  ve sakin olmaya davet ediyoruz. Şiddetin hiçbir açıklama ve haklı gerekçesi olamayacağını vurgulayan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, saldırının tüm yönleriyle aydınlatılması gerektiğini dile getirerek, “Genel başkanımıza yönelik bu saldırının tüm yönleriyle aydınlatılması tehlikeli senaryo peşinde olanlara verilecek en iyi yanıt olacaktır.

 

 
Kemal Kılıçdaroğlu saldırıya uğradı
 
İzmir'de sır ölüm: Yol kenarında bulundu
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Lombak 22 Nisan 2019 Pazartesi 10:26

Saldırıyı kınıyoruz. Selahattin Demirtaş çizgisini kabul etmiyoruz. Çok açık net.

Yorumu oyla      5      10  
22 Nisan 2019 Pazartesi 08:37

Sarı Çizmeli Mehmet Ağa, sen nerede yaşıyorsun? Varmı öyle babayiğit savcı?

Yorumu oyla      5      7  
KENDİRCİ 22 Nisan 2019 Pazartesi 08:00

ŞU ÜLKEMİN DAĞI TAŞI ŞEHİT KANIYLA SULANMIŞ TOPRAKLARINDA SEN GİT PKKNIN SİYASİ KOLUYLA İTTİFAK YAP SONRADA ÇİÇEKLE KARŞILANMAYI BEKLE AKIL TUTULMASI BAŞKABİRŞEY DEĞİL.....!

Yorumu oyla      6      11  
Sarı Çizmeli Memed'A. 21 Nisan 2019 Pazar 16:40

Aylardır ve hatta yıllardır söz, davranış ve tutumlarıyla Türkiye'yi gererek böyle saldırgan insan artıklarının türemesinin baş sorumluları olan akp başkanı r.t.e. ile mhp başkanı d.b hakkında Türk Ceza Kanunu'nun "suça azmettirme"ye ilişkin 38. Maddesi uyarınca dava açılmalıdır...Cumhuriyet Savcıları'na duyurulur.

Yorumu oyla      13      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kemal Kılıçdaroğlu saldırıya uğradı
Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı şehit cenazesinde bir grubun fiili saldırısına ...
AK Parti'den açıklama: YSK itirazı ne zaman görüşecek?
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, YSK'nın olağanüstü itirazlarla ...
Bahçeli: İstanbul'da seçimin tekrarı beka meselesidir
MHP lideri Bahçeli Cumhur İttifakı'nın 31 Mart'taki yerel seçimlerden ...
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sri Lanka mesajı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sri Lanka'da Paskalya Bayramı'na ...
Kanlı saldırılar sonrası Türkiye'den ilk açıklama
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "SriLanka’da Paskalya Bayramı sırasında ...
CHP’li Beko’dan 1 Mayıs çağrısı
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, DİSK Emekli Sen Konak Şubesi ile birlikte ...
 
"Birliğimizi bozmaya kalkışanlara izin vermeyeceğiz"
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı ...
AK Parti'den İstanbul için YSK'ya ek dilekçe!
AK Parti, İstanbul seçiminin iptali için YSK'ya, KHK ile kamu hizmetinden ...
Bakan Pakdemirli’den 31 Mart yorumu: Demek ki İzmir’de gönüllere giremedik!
Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, partisinin İzmir il binasını ziyaret ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva