HABERLER>POLİTİKA
20 Nisan 2019 Cumartesi - 15:37

Bakan Pakdemirli’den 31 Mart yorumu: Demek ki İzmir’de gönüllere giremedik!

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, partisinin İzmir il binasını ziyaret etti. Yeni Başkan Sürekli’yi tebrik eden Pakdemirli geride kalan 31 Mart yerel seçimleri üzerinden, “Gönül işi diyoruz ama bu ilçelerde gönüllere giremedik. Zamana yayılan çalışma yapamıyoruz. 3-5 aya sıkışan çalışmalar yürüttük. Kapı kapı dolaşma siyasetini yaparsak biz milletin gönlünü alırız. İzmir olmuyor demekle olmaz. Biz demek ki gönüllere giremedik” dedi.

Bakan Pakdemirli’den 31 Mart yorumu: Demek ki İzmir’de gönüllere giremedik!

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’yi makamında ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde Aydın Şengül’ün istifası sonrasında genel merkez kararıyla atanan İl Başkanı Sürekli’yi tebrik etmek için 31 Mart yerel seçimlerinin ardından İzmir’e gelen Bakan Pakdemirli net mesajlar verdi. Programa milletvekilleri, belediye başkanları, teşkilat mensupları, partinin eski yöneticileri de katıldı.

HER ZAMAN BURALARDA BİRİLERİNE GÖREVLER BULUNAMIYOR
Pakdemirli, “Kerem Ali Sürekli arkadaşımızla uzun yıllara dayanan dostluğumuz var. O da benim gibi bu işlerde hiçbir zaman makam mevki aramadan koşmuştur. Son dönemde milletvekili olamadı ama hep sahalardaydı. Seçimlerde çok aktif rol aldı. 24 Haziran’da ben de aday adayıydım ama listede yer alamdım ve çalıştım. Bizim en önemli görevimiz AK Parti üyeliğimizdir. Benim de bu görevim günün birinde bitecek. Teşkilatımızda arada kırgınlıklar oluyor. Roller ve görevler değişiyor. Her zaman buralarda birilerine görevler bulunamıyor. Havluyu atmadan, pes etmeden çalışmak önemli. Liderimiz, genel merkezimiz görüyorlar. İyilik yap deniz at diyorlar ya… Bu sevdanın sürmesi için çalışmamız lazım” dedi.  

KENDİ KÜSLERİMİZLE BARIŞMAMIZ LAZIM
Pakdemirli, “AK Parti ve Menderes’ten gelen demokrasi kökeni bu ülkeye hizmet veriyor. Bunun sürdürülmesi gerekiyor. Kerem Ali Sürekli başkanımız bu işin başından beri su taşımıştır. Milletvekilliğinden bile önemli olan il başkanlığı görevini cumhurbaşkanımızdan aldı. İzmir’de görevine başladı. Bundan sonrasında artık hem kolay hem zor bir görev bizi bekliyor. Önce kendi insanımıza sahip çıkmamız lazım. Kendi küslerimizle barışmamız lazım. Kendi insanımızla aramız iyi değilse başkalarının ne oyunu ne gönlünü alabiliriz. Bugüne kadar hep eksiklerimiz oldu. Değerli il başkanımızın mütevazi ve cana yakın yapısıyla bunu başaracağına inanıyorum” açıklamasında bulundu.

31 MART ÜZERİNDEN İZMİR YORUMU: DEMEK Kİ GÖNÜLLERE GİREMEDİK!
31 Mart yerel seçimlerine ilişkin konuşan Pakdemirli, “Sandıklara sahip çıkmanın önemi ortaya çıkıyor. Bir oy önemli diyoruz ya, bir oyun önemli olduğunu gördük. Seçmen bize hem olumlu hem olumsuz mesajlar verdi. Bunlara dikkat etmeliyiz. Genel olarak baktığımızda 30 büyük şehrin 16’sını oyların yüzde 53’ünü Cumhur İttifakı almış. Toplam olarak 754 AK Parti, 235 MHP ve toplamda 989 belediyeyi Cumhur İttifakı alıyor. Karşılığında 360 tane Millet İttifakı almış durumda. Gönüllere mutlaka giriyor olmamız gerekiyor. İzmir’de de Nihat Zeybekci’nin aday olması son derece önemliydi, beni sevindiren bir unsurdu. Benim İzmir’in geleceğine dair hayallerim var. Zeybekci ile gerçekleştireceğime son ana kadar inanıyordum. Ama seçmenin dediği oluyor. Biz demek ki gönüllere giremedik” dedi.

ZAMANA YAYILAN DEĞİL 3-5 AYA SIKIŞAN ÇALIŞMALAR YAPTIK!
“Ama kendimizi anlatma adına bir adım atmış olduk” diyerek konuşmasını sürdüren Pakdemirli, “7 belediyemizin de 5’ini kaybetmiş olmamız üzücü. Değerlendirmeler yapılıyor. Gönül işi diyoruz ama bu ilçelerde gönüllere giremedik. Şimdi 4 ilçemiz var. Bu ilçelerimize sorumluluk düşüyor. AK Parti belediyeciliğini gösterebilirsek bunu 30 belediyeye taşımamamız için hiçbir sebep yok. CHP’liler şimdiden enkaz belediyeciliği yapıyorlar. LED ekranlara önceki dönemlerin borçlarını yansıtmıştılar. Siz bunları bilmiyor muydunuz? Bizim partimizden de yanımıza gelenler oluyor. Lamı cimi yok, kasa tamtakır demekle, topu taca atmak yok. Bu bizim partimizin özelliği değil. İzmir için çok çalışmamız lazım. Daha ileri gideceğiz. Ben Ankara’ya gidip de İzmir’i unutanlardan olmadım. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçimi kazanır kazanmak telefonla tebrik ettim, ne ihtiyacınız varsa gelebilirsiniz dedim. İzmir’in karesi 30 yıl öncekiyle aynı. Hatta daha kötüsüyle karşı karşıyayız. İzmir’in büyük sorunları var. Bu sorunları mevcut yerel iktidarın çözme ihtimali yok. Bugüne kadar yapmadılar bundan sonra yapacaklarını sanmıyorum. AK Parti belediyeciliği için bugünden itibaren çalışmamız lazım. Zamana yayılan çalışma yapamıyoruz. 3-5 aya sıkışan çalışmalar yürüttük. Kapı kapı dolaşma siyasetini yaparsak biz milletin gönlünü alırız. İzmir olmuyor demekle olmaz. Bunu 25 yıl önce biri bize kanıtladı. Onun adı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Birebir çalışmayla yaptı. Yeni dönemde inşallah Kerem Ali Sürekli başkanımızla birlikte çalışmaları gerçekleştireceğiz. Önümüzdeki seçimlerde başarılı olacağımızdan ben eminim. Milletimiz kendine gelen hizmeti görecek. Bu dönemde hiçbir hizmet alamadığını görecek. Gönüllere girmenin hizmet vermek kadar önemi var. Ben teşkilatın üyesi olarak il başkanımızın yanındayım” ifadelerini kullandı.

BAKANIMIN İZMİR İLE UYUMU VARDI, BUNUN SÜRECİNİ BİLİYORUM
İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ise, “Bakanımız bir dizi ziyaret için İzmir’de. İlk durağı il binası oldu. Göreve atanmamdan dolayı geldiler. Sayın bakanımla uzun yıllardan beri yol yürümüşlüğüm var. Kendisiyle gurur duyuyoruz. Yeni oluşturacağımız yönetim ile birlikte yine çalışmaya devam edeceğiz. Sayın bakanımın İzmir ile çok uyumu vardı. Bunun süreceğini biliyorum. Sayın bakanım, genel başkan yardımcım ve milletvekillerimizin katkılarıyla güzel işler yapacağız” dedi.

TEŞKİLATIMIZIN HAFIZASI BİR İL BAŞKANIMIZ VAR!
İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar da, “Çiçeği burnunda ve teşkilatımızın hafızası bir il başkanımız var. Devir teslim töreninde bize yansıttığı kurucu idarenin burada olması mutluluk verdi. Bundan sonra da olacak olmaları bizi yeni dönem için heyecanlandırdı” açıklamasında bulundu.  

 
23 Nisan madalyaları Batur’dan
 
Kuzey Irak'ta operasyon: En az 20 terörist öldürüldü
YORUMLAR
Toplam 13 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
isinize bakin 21 Nisan 2019 Pazar 11:56

gonullere girmeden kurusogan 10 tl patates 5 tl fiyatlara bakin

Yorumu oyla      4      5  
Oğulcan 21 Nisan 2019 Pazar 11:43

Bu adiler dediğin kişilerden oy mu beklediniz? Yazık beee

Yorumu oyla      4      5  
gerçek akpartili 21 Nisan 2019 Pazar 10:31

sayın bakan sizde merdiven altı siyasetçilerdensiniz anlaşılan bakan olmadan önce akşama kadar il yönetimin sıkıntılarını iyi bilirdiniz bakan olunca aman ayağım kaymasın yalandan yabancıkelimeler kullanıyorsunuz hep yıllarca resie doğru bilgi gitmiyor diye sitem ederiz siz doğru bilgiyi götürmezseniz ozaman gerçek teşkilatlar mesajı oy olarak verir menderes belediye başkanını belkide 100 defa şikayet etmişlerdir ama malum bizde bir genel başkan yardımcısı var ben hakim savcı değilim gidin savcılığa şikayet edin derdi biz oyumuzu savcılığamı verdik sana verdik sıra genel bşk yrd reisi kandırmakla hizmet olmaz

Yorumu oyla      4      5  
.. 21 Nisan 2019 Pazar 09:36

Siz ötekileştirerek, rakiplerinize terör üyesi damgası vurarak, insanlara hakaret edereki özellikle izmire yatırım yapmayarak, ülkede tarımı bitirerek, ekonomiyi çökerterek mi gönüllere gireceksiniz. Öncelikle saygı ve sevgi olmalı hoşgörü alçakgnüllülü olunmalı ama bunlar siz de nerde.. ne sizlerde nede partinizde bu unsurlar yok. halkı düşünmek hele hiç yok. Millete zillet dersen , millette seni böyle alaşağı eder bunu bil..

Yorumu oyla      4      5  
Giritli... 20 Nisan 2019 Cumartesi 21:45

Gerçek İzmir'linin gönlüne akp hiç bir zaman girmez sayın bakan...

Yorumu oyla      4      5  
izmirli'ye 20 Nisan 2019 Cumartesi 21:42

Teşkilata dönük eleştirilerde haklı olsanız da akp zihniyeti değişmediği sürece İzmirde seçimi alamazsınız! Elinizi vicdanınıza koyun, Atatürke küfrederken, küfredenlere cesaret verirken, şeriat isteyenleri pışpışlarken, laik yaşama düşmanlığı körüklerken ağzıyla kuş tutsa oy alamaz! Neden bu gerçeği görmemekte inat ediyorsunuz!

Yorumu oyla      4      5  
Atilla Kamar 20 Nisan 2019 Cumartesi 21:14

Gördes barajı yalanını düzeltin ve doğrusunu söyleyin. Körfez kokusunu unutun. Raylı sistem ile ilgili yalan haber yapmayın ve yaptırmayın. Katı atık tesisleri için yalan söylemeyin ve söyletmeyin. Trafik ve ulaşım problemini abartmayın. Biraz avantaj kazanırsınız.

Yorumu oyla      4      5  
TC misafir 20 Nisan 2019 Cumartesi 21:13

Bu verimli topraklarda tabiri caizse ekmeğimizi ithal eder duruma düşmüşüz, elin jet sosyetesinin yatının deposunu vergisiz mazotla doldururken çiftçimize sırtımızı dönmüşüz. Kendi tohumunu eken çiftçiye elin tek kullanımlık, verimli toprakları kanser eden tohumlarına köle etmişiz sonra da çıkıp "gönüllere giremedik " diyorsunuz. Yahu bu sadece İzmirde değil tüm ülkede gönülleri kaybettiniz. Ortalık işsiz, aşsız, yoksul insanlarla doldu, daha da kötüsü geleceğinden umutsuz bir genç nesil var. Yazık değil mi bu millete? 17 yıldır ne sanayi gelişti, ne tarım gelişti, ne işsizlik azaldı, ne eğitim sistemi düzeldi, ne sağlık sistemi düzeldi, ne emeklinin ve asgari ücretlinin refahı arttı, ne hukuk güvenilirliği kaldı ne de siyasete saygı ve güven... Ne yaptınız siz 17 yıl boyunca? Hangi derde çare buldunuz? Hangi sorunu çözdünüz? Yahu 17 yıl boyunca şu sorunu çözdük deyin be arkadaş var mı çözdüğünüz bu ülkenin herhangi bir sorunu?

Yorumu oyla      4      5  
aktepeli 20 Nisan 2019 Cumartesi 18:48

Gaziemir belediye başkan adayı sn.Nazmi YILMAZ gönülleri kazanmıştır. Ancak içten yıkılmıştır.Rakip adaya çalışanı ve çalışanları bulmanızda fayda var.

Yorumu oyla      4      5  
20 Nisan 2019 Cumartesi 17:38

uğraşmayın izmirle urfaya falan devam edin

Yorumu oyla      4      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Yücel'den Bergama'da mesaj seli, örgüte 'birlik' çağrısı
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP'nin 31 Mart ...
İYİ Parti İzmir’de atama: O ilçeye genç başkan
İYİ Parti Torbalı’nın yeni İlçe Başkanı belli oldu. 27 yaşındaki Ahmet ...
'Seçimin yenilenmesi vicdanları rahatlatır'
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Bize göre İstanbul’daki seçimin yenilenmesi ...
 
Savunma Bakanı Akar'dan Yunanistan'a tepki!
Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Gayri askeri statüdeki adaların silahlandırılmasıyla ...
Kılıçdaroğlu'dan Erdoğan'ın çağrısına yanıt
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ...
İYİ Parti tüzüğünü yeniliyor
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Seymen, kuruluş aşamasındaki parti ...
 
Dışişleri Bakanlığı'ndan Fransa'ya kınama!
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel ...
MHP Antalya'da kampa giriyor
Geçtiğimiz hafta sonu seçim sonuçlarını yönetim kadrosu ve milletvekilleri ...
Mehmet KARABEL yazdı... Neden “devr-i sabık yaratmayın” dedi?
Mehmet KARABEL yazdı... Neden “devr-i sabık yaratmayın” dedi?
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva