HABERLER>STİL
21 Ocak 2018 Pazar - 11:39

İzmir'de ünlüler geçidi... Defileler nefes kesti!

Sektöründe Avrupa’nın en büyüğü olan IF Wedding Fashion İzmir- Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı kapsamında düzenlenen defilelerde; gelinlik, damatlık ile abiye tasarımları ünlü mankenlerle podyumdaydı. 2018 ve 2019 modasını belirleyecek defileler, moda severlerden tam not aldı.

İzmir de ünlüler geçidi... Defileler nefes kesti!

Bu yıl 12’ncisi gerçekleşen IF Wedding Fashion İzmir - Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) partnerliğinde İZFAŞ tarafından düzenlendi. Yalnızca profesyonel ziyaretçiye açık olarak fuarizmir’de gerçekleştirilen IF Wedding Fashion İzmir, bünyesinde düzenlenen defilelerde podyuma çıkan, gelinlik, damatlık ve abiye tasarımlarıyla sektörde yine öne çıkarak 2018 - 2019 modasını belirleyecek.

DEFİLE ŞÖLENİ
Cuma günü sona eren IF Wedding Fashion İzmir’de, gerçekleşen 6 defile ile birlikte dünyaca ünlü mankenler podyumda yer aldı. Abiye giyim markası AlfaBeta tarafından 16 Ocak’ta gerçekleşen defilede, Victoria’s Secret meleği Maryna Linchuk Türkiye’de ilk kez İzmir’de podyuma çıktı.

2017 yılının Gelinlik Tasarım Yarışması birincisi Amor Gariboviç’in performans defilesinde ise Çağla Şikel, Özge Ulusoy, Irmak Atuk, Merve Büyüksaraç, Elif Ece Uzun gibi ünlü mankenler podyumda büyüledi.

2018 YILI KAFTAN VE NİŞANLIKLAR PODYUMA ÇIKTI
17 Ocak Çarşamba günü Osmanlı Moda firması, 2018 yılı için hazırlanan 33 parçalık özel kaftan ve nişanlık tasarımlarını müşterileriyle buluşturdu. Defilede ünlü mankenler Günay Musayeva, Şebnem Schaeffer başta olmak üzere birçok manken boy gösterdi. Osmanlı Moda firması sahibi Hasan Gezen, “Bu sene Türkiye ve Avrupa’da Osmanlı Moda’yı daha da ileri taşımak istiyoruz. Ekibimizle birlikte 9 aydır hazırlanıyoruz” ifadelerini kullandı.

DAMATLAR SAHNEDE
18 Ocak Perşembe günü Masculini – Quesste Damatlık firması, önümüzdeki sezon için hazırlanan damatlıkları, IF Wedding Fashion İzmir Fuarı’nda gerçekleştirdiği defileyle birlikte müşterilerine sundu. Mankenler, podyum üzerine yerleştirilen halılar üzerinde yürüdü. Firma sahipleri Atilla Tuna, Atilla Ertürk, Osman Aslantaş, Maharram Baghirov, büyük bir emek harcayarak görsel bir şölen ortaya çıkardıklarını ifade etti.

GEÇMİŞİN EZGİLERİYLE GELECEĞE
Ottoman Wedding firması, gerçekleştirdiği defileyle geçmişin çizgilileri geleceğin tasarımlarında buluşturdu. 2018 yılı için hazırlanan 33 parçalık özel kreasyon, ünlü mankenler Günay Musayeva, Şebnem Schaeffer ve beraberindeki mankenlerle birlikte moda severlere sunuldu.

WEDDİNG STYLE ÜNLÜLERİ BULUŞTURDU
IF Wedding Fashion İzmir Fuarı, Wedding Style dergisinin organize ettiği 2018 Wedding Style Awards gecesine de ev sahipliği yaptı. 30’un üzerinde firmanın ortak katılımıyla gerçekleşen gecede, yıldızlar podyumda buluştu. Wedding Style Dergisi sahibi Nalan Oğuz, “11 yıl boyunca geniş bir okur kitlesine ulaştık. Binlerce yurt içi ve yurt dışında abonemiz oldu. Yurt dışındaki defilelerde İzmir’in gözü kulağı olduk. Daha çok çalışmamız gerekiyor. Biz çalışmaya devam edeceğiz, üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Firmaların gelinlik, damatlık ve abiye tasarımlarının podyuma çıktığı defilede, Günay Musayeva, Şebnem Schaeffer, Deniz Pulaş, Sema Şimşek, Ebru Ürün gibi ünlü mankenler yer aldı.

AKÇIL SEVENLERİNİ COŞTURDU
Gecede ünlü şarkıcı Sinan Akçıl da sevilen şarkılarını seslendirdi. Akçıl, “O kadar çok gelinlik gördüm ki evlenmeye karar verdim. Olabilir tabi, gelinlikler ilham verdi bana. Herkes inşallah bir gün evlenecek, ben dahil. İyi ki varsın güzel İzmir, sen her zaman Türkiye Cumhuriyeti’nin muhteşem koruyucu şehri oldun. 35 en sevdiğim sayıdır” dedi.

 
Türk Sanat Müziği ezgileri Çamdibi’nden yankılandı
 
İzmir'de dehşet anları: Bankaya girdiler ve...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Buca’da yeni moda: Haute Couture
Buca’nın maharetli kadınları Buca Belediyesi’nin Buca Ege Giyim Organize ...
Demet Akalın, İzmir'den bakın kime gelinlik baktı!
IF Wedding Fashion İzmir Gelinlik, Damatlık ve Abiye Fuarı'na katılan ...
Hande Yener, İzmir'de 'çiçek' gibi açtı
Şarkıcı Hande Yener, İzmir'de Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı'na ...
 
Atatürk’ün sözü gelinlikte can buldu
Modacı Zeynep Acar, sektöründe Avrupa’nın en büyük fuarı olan IF Wedding ...
İzmir'e özel 'barış gelinliği'
Moda tasarımcısı Jeyan Gedik; alanında Avrupa’nın en büyük fuarı olan ...
Yeniden moda olan siyah jean’lerle ne giymelisiniz?
Siyah jean’ler bu sezon adeta altın dönemlerini yaşıyorlar. Neredeyse ...
 
Avrupa'nın devi İzmir'e geliyor!
Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Kızılgüneşler, ...
Gariboviç: Bu yarışma bana çok şey kazandırdı 
‘Zamansız’ temalı 8. Gelinlik Tasarım Yarışması’nda birinci olan Amor ...
İzmir'in gelinlik festivali defile ile açılacak
Gelinlik Tasarım Yarışması’nda ön elemeyi geçen 15 tasarımın yarışacağı ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva