HABERLER>POLİTİKA
13 Mayıs 2018 Pazar - 12:07

İzmir’de TÜRKAV açılışı mitinge dönüştü

TÜRKAV(Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı) İzmir Şube Başkanlığının yeni hizmet binası büyük bir coşku ve kalabalık eşliğinde hizmete girdi. MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Ülkü Ocakları İl Başkanı Ömür Raşit Tayfur, MHP İlçe Başkanları, 27. Dönem MHP Milletvekili Aday Adayları da katıldı.

İzmir’de TÜRKAV açılışı mitinge dönüştü

TÜRKAV(Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı) İzmir Şube Başkanlığının yeni hizmet binası büyük bir coşku ve kalabalık eşliğinde hizmete girdi. MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Ülkü Ocakları İl Başkanı Ömür Raşit Tayfur, MHP İlçe Başkanları, 27. Dönem MHP Milletvekili Aday Adayları da katıldı.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın destekleri ile kurulan Engelliler Mehteran Takımı’nın çaldığı marş ve türkülerle topluluk büyük bir coşku ile eşlik etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardında açılış konuşmasında TÜRKAV İzmir İl Başkanı Birol Demirci “Böyle güzel bir günde aramızda bulunan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım” diyerek başladığı konuşmasında “TÜRKAV 6 Mayıs 1989 yılında dönemin MHP Genel Başkanı Alparslan Türkeş beyefendinin talimatlarıyla kurulan, kamudaki Ülkücü- Türk Milliyetçilerinin yuvasıdır.

Zor şartlar altında görev yapan tüm kamu kuruluşlarında çalışan üyelerine ve vakfın yönetiminde bulunan yakın çalışma arkadaşlarıma teşekkür ve minnetlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

Sözlerine “Bizler Türk Milliyetçisi kamu çalışanları olarak amasız ve lakinsiz Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve büyük Türk Milletinin yanındayız, bu devletin ve milletin bekası içinde milli mutabakat ittifakı yani Cumhur İttifakı’nı tüm irademizle destekliyoruz.” Diyerek konuşmasını bitirdi.

Büyük bir alkış altında kürsüye Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş davet edildi.

Karataş, konuşmasında şunları söyledi: “Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş’in talimatlarıyla 1989 yılında kurulup, Türk milliyetçisi kamu çalışanlarına emaneti olan TÜRKAV’ın İzmir Şubesinin yeni hizmet binasının açılışındaki bu coşkuyu gördüğüme çok memnun oldum. Zor şartlarda görev yapan kamudaki Milliyetçi-Ülkücü kadrolara böyle bir hizmet binası kazandırdıkları için başta Kamu Çalışanları İzmir İl Başkanı Birol Demirci olmak üzere tüm emeği geçenlere sonsuz teşekkürler ederim, sağ olsunlar, var olsunlar.

Ayrıca Türkiye Kamu-Sen’den istifa ederek farklı partilerden Milletvekili aday adayı olanlara itafen de İl Başkanı Necat Karataş; Başbuğumuzun talimatı ve Genel Başkanımızın katkılarıyla TÜRKAV’ın kamuda ektiği tohumlardan doğan Türk Kamu-Sen Ülkücü- Türk milliyetçilerinin, kamu çalışanlarımızın alın teri, rızkı ile kurulan bu günlere büyük mücadelelerle getirilen, güçlü ve Türk milliyetçi olan bir sendikadır. Yıllarca bu sendikada görev yapan, buradan aldığı güç ile istifa ederek farklı siyasi partilerden ipsiz, sapsız düşüncelerle aday olanlara sesleniyorum. Buradan büyük bir aile olduğumuzu bu inşalardan oy devşirmeye kalkmayın, bu insanların emeğini kendi gücünüz gibi göstermeye kalkmayın. Bu işin bedeli ağır olur, hiçbiriniz altından kalkamazsınız.

Ülkü Ocakları ile, Sendika ile, kamu çalışanları ile biz büyük bir aileyiz. Bu ailenin de siyasi arenadaki tek temsilcisi MHP’dir. Hiçbir ferdimizin başka bir partiye oy vermesi söz konusu bile değildir.” Dedi.

Konuşmasının son bölümünde 24 Haziran seçimlerine değinen Necat Karataş “ Türk milletinin ve Türk devletinin yararına olan Cumhur İttifakı hem İzmir’de hem de Türkiye’de en yüksek oyu alacaktır. 24 Haziran’da Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ilk turda büyük Türk milletinin güveniyle ve büyük bir oyla seçilecektir.

“Bu duygu ve düşüncelerle tüm dava arkadaşlarıma 24 Haziran seçimlerinde üstün başarılar diliyorum. Milletin iradesinin Cumhur İttifakı olacağına yürekten inanıyorum. Allah bizleri mahcup etmesin bu mukaddes yolda Cenab-ı Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.”

 
İzmir'de 19 Mayıs ruhu: Ata için koştular
 
İl Başkanı Yücel'den Anneler Günü mesajı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İzmirli 13 Mayıs 2018 Pazar 12:28

MHP İzmir' de zaten yokları oynuyordu, iyice bitti. 1 tane de belediyesi var, onun da arazi satmaktan başka yaptığı bir iş yok.

Yorumu oyla      10      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan Bahçeli'ye 'af' yanıtı!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere ziyareti öncesi Atatürk ...
Cumhurbaşkanı kesin aday listesi belli oldu
YSK kararına göre, cumhurbaşkanı kesin aday listesi Erdoğan, İnce, Akşener, ...
Akşener kampanyaya start veriyor
İYİ Parti Lideri Meral Akşener, 24 Haziran cumhurbaşkanı ve milletvekili ...
 
CHP’li Başkan Balcı’dan kontenjan çıkışı: Gönül ister yüzde 50 olsun!
İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Balcı kadın aday adayları için, “Benim ...
'İnce' ziyaret: Büyük bir İzmir mitingi düzenleyeceğiz!
CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Manisa'da düzenleyeceği mitingler ...
Başbakan’dan Bahçeli’nin af önerisine yanıt
Başbakan Binali Yıldırım, Devlet Bahçeli’nin cezaevi affı önerisiyle ilgili ...
 
Erdoğan'dan Türkiye'deki misafir öğrencilere müjde
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Uluslararası Öğrenci Buluşması'na ...
CHP’li Polat: CHP ülke gündemini belirliyor
CHP YDK üyesi ve İzmir Milletvekili Aday Adayı Mahir Polat, "Ana muhalefetiz ...
MHP'li Koç'a Anneler Günü'nde büyük ilgi
İzmirli siyasetçi ve iş adamı Murat Koç’un geleneksel hale getirdiği Anneler ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Herkes yer içer hesabı 'Dilber' öder!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva