HABERLER>POLİTİKA
29 Ocak 2019 Salı - 11:25

İzmir’de tarihi an… Kocaoğlu-Soyer zirvesinde neler konuşuldu?

Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, partisinin 31 Mart yerel seçimleri için aday gösterdiği İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Soyer’i makamında ağırladı. Kocaoğlu, “Umarım 2014’teki gibi olmaz. 2009’daki başarıyı yakalarız. Bize düşen görev harç olup, birlik beraberlik içinde tüm örgütleri harekete geçirip bu 2 ayı çok iyi değerlendirerek elimizden ne gelecekse yapmaktır” dedi. Soyer ise, “Sizsiz bu iş olmaz. Sizin 15 senede İzmir’e kattığımız değerler bizi aydınlatacak. Buradan yola çıkarak ileriye gitmeye çalışacağız” açıklamasını yaptı.

İzmir’de tarihi an… Kocaoğlu-Soyer zirvesinde neler konuşuldu?

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu makamında ziyaret etti. Tarihi buluşmada iki başkan birbirinden önemli mesajlar verdi.

Zirvede Soyer’in eşi Neptün Soyer, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Sırrı Aydoğan da yer aldı.

BİZDE DÜŞEN HARÇ OLUP BİRLİKTE ÇALIŞMAKTIR
Görüşmede ilk olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu konuştu. Başkan Kocaoğlu, “Hayırlı olsun. Hep birlikte çalışacağız. İzmir’de hedefimiz partimizin iktidarını sürdürmek. Umarım 2014’teki gibi olmaz. 2009’daki başarıyı yakalarız. Bize düşen görev harç olup, birlik beraberlik içinde tüm örgütleri harekete geçirip bu 2 ayı çok iyi değerlendirerek elimizden ne gelecekse yapmaktır. Hem partililik görevi hem İzmirlilik görevi hem de vicdanı sorumlulukla çalışmak gerekiyor. İzmirli hemşerilerimin sağduyulu hareket edeceğini, büyük başarıyla yerel seçimleri tamamlayacağımız düşünüyorum. Şimdiden hayırlı olsun. Biz de çalışmalarımızı sahada her zaman olduğu sürdüreceğiz” dedi.

SİZSİZ OLMAZ!
Kocaoğlu sonrasında Soyer de bir açıklama yaptı. Soyer, “Sizsiz bu iş olmaz. Sizin 15 senede İzmir’e kattığımız değerler bizi aydınlatacak. Buradan yola çıkarak ileriye gitmeye çalışacağız. Şimdiye kadar demokrasinin en güzel örneklerini verdi İzmir. Bundan sonra son 2 ayı tüm gücümüzle İzmir’in oy potansiyelini daha artıracak çalışmalar yapacağız. Size çok ihtiyacımız var bu kampanya sürecinde size çok ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

YILLARDAN BERİ CHP’NİN NEFERİYİZ BUNDAN GAYRISI DÜŞÜNÜLEMEZ
Kocaoğlu ise, “Biz zaten hazırız. Yola devam edeceğiz. Tabi ki bizim ne bir yere gitmemiz söz konusu, ne bir yerden aday olmamız söz konusu. Yıllardan beri CHP’nin neferi olarak nasıl çalışıyorsak şimdi de çalışacağız. Elimizden gelen desteği vereceğiz. İzmir’in yaşam biçimi için CHP’nin başarısı için her türlü desteği yapmaya hazırız. Bundan gayrısı düşünülemez” açıklamasını yaptı.  

Kocaoğlu’nun eşi Türkegül Kocaoğlu’nun yeğeninin ameliyatı nedeniyle ziyarete katılamadığı belirtildi. İlerleyen günlerde Türkegül Kocaoğlu ve Neptün Soyer’in bir araya geleceği de ifade edildi. 

 
Kuşadası'nda feci kaza: Daha 18'indeydi...
 
Apple kullanıcıları dikkat! O sorun hakkında açıklama geldi
YORUMLAR
Toplam 22 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
atatürkçü İZMİRLİ 29 Ocak 2019 Salı 21:16

keşke aziz başkan kalsaydı da chp ittifaka gerek duymasaydı..aziz başkana oyumuz vardı ama hdp ve iyi parti destekli chp ye oyumuz yok..

Yorumu oyla      9      5  
Değişim olsun artık 29 Ocak 2019 Salı 20:06

İzmir''e hizmet etmek için en liyakatlı deneyimli insan Nihat Zeybekçi İzmir''i almaya değil hizmetkar olmaya geliyorum diyor hizmetkar olmak için çalışacağım diyor...... Eyyy izmir hala ideolojik siyaset yapmayı düşünüyorsan fazla diyecek bir şeyim yok. izmir Türkiye''nin en güzel kenti olmaya en güzel hizmetleri almaya dünyanın Cazibe Merkezi Olmaya hazır.... Tarih Kültür Turizm doğa ve tabiat güzellikleri ile ile birlikte izmir Türkiye''nin yıldızı olmak için Nihat Zeybekçi kadrosuna fırsat vermeli Dünyanın en güzel marka projelerini izmir''de uygulamak için İzmirliye hizmet etmek için hazır bekliyor İzmirli siyasi saplantılar ideolojik antlaşmaları bırak izmir Bir kere bu hizmetlere kavuşsa bir daha asla bu güzel hizmetlerden vazgeçmeyecektir tekrar yeniden hatırlatmak isterim ki izmir gerçekten güzel bir hizmet istiyorsa Nihat Zeybekçiye fırsat vermeli bu hizmetin Türkiye sevdalısı, bu kadronun önünü kesmek için ittifaklar gizli ve açık ittifaklar bir sürü iç ve dış güçlerin ortak müşterek bu grupları bir araya getirerek bu hizmetin önüneset olarak koymaya çalışması İzmir''e Hizmet edilmesini istemeyenler çok açık bir göstergesi değil midir İzmirli ideolojik saplantı ve siyasi kamplaşmayı bırak gerçekten İzmir''e hizmet etmek istiyorsan rüştünü ispat etmiş bu konuda büyük projeler güzel hizmetlere imza atmış Nihat Zeybekçi ye fırsat ver

Yorumu oyla      13      13  
Nadire. Aydın. 29 Ocak 2019 Salı 19:40

Emektar. Başkanımız. Aziz. Kocaoğlu’nu. Başkan. Adayımız. Tunç. Diyetle. Bir. Araya. Gelip. Görüşmeleri. Biz partilileri. Çok. Mutlu. Etmiş. Şu. Anda ülkemizinde. İhtiyacı. Olan. Demokrasiyi. İşletmeleri. İki. Değerli. Güzel. İnsanın. Partimizin. Gücüne. Güç. Katmıştır. Bize. Verilecek. Her. Göreve. Takibiz. İnşallah hep. Birlikte. Çalışarak. En. Yüksek. Oyu. Alıp. İzmirimizi Daha. Hak. Etiği. İyi. Yerlere. Taşıyacağız. Emeğinize. Sağlık. Aziz. Başkan. Büyük. Başarılar. Tunç. Başkantekrar. Hayırlı. Olsun

Yorumu oyla      12      9  
Gururluyum 29 Ocak 2019 Salı 17:54

Gurur verici bir tablo. İzmir için hayırlısı olsun.

Yorumu oyla      12      8  
atatürkçüyüz 29 Ocak 2019 Salı 17:14

AZİZ BAŞKAN TUNÇ SOYERİ İSTEMİYORDU HALENDE İSTEMİYOR..KAMERA ÖNÜ BÖYLE OLACAK TABİKİ..SEÇİM DÖNEMİNDE NASILSA OY VERİRLER MANTIĞI İZMİRLİLERE SAYGI DUYULMADI SON DAKİKA ADAY AÇIKLAMALARI, MEVCUT 15 BELEDİYE BAŞKANININ KENARA ATILMASI..BU SEFER OYUMUZ NİHAT ZEYBEKÇİYE..

Yorumu oyla      12      9  
güzel şeyler 29 Ocak 2019 Salı 14:33

ülkemiz böylesi güzel hareketleri ne kadar da özlemiş , önce yarışırsın yarış bitince kazananı kutlar o'na destek verirsin.işte gerçek erdem budur. ikinize de helal olsun... ülke siyasi tarihine çok güzel bir dip-not düştünüz . bundan sonra vatandaşlarımız bu gibi güzel hareket edenleri çok güzel takdir edecektir, buna hiç şüphem yok ..

Yorumu oyla      17      11  
siyaset 29 Ocak 2019 Salı 13:49

siyaset takım tutmaya benzemez, bunu anlayamayanlar doldurmuş ortalığı! Yarışırsın, seçimi kaybedersin, takım arkadaşını desteklersin! Takım oyuncusu olmak böyle bir şeydir, penaltıyı arkadaşına attırdılar diye atan arkadaşını kösteklemezsin! Görüntü AKP mhp saflarında göremeyeceğimiz bir görüntü, heleki İzmire çok yakışan bir görüntü! Kutluyoruz! Hırsızlara, rüşvetçilere, rantçılara geçit yok, unutmadık pazardaki etiketleri!

Yorumu oyla      18      8  
lombaka 29 Ocak 2019 Salı 13:44

Sen onu reisine soracaksın, yüreğin yetiyorsa tabii! Osloda görüşenlere, Dolmabahçede mutabakat imzalayıp Kandil-İmralı arasında haber taşıyanlara, sınıra mahkeme götürenlere soracaksın! Rüzgara göre konuşanlara soracaksın!

Yorumu oyla      23      9  
Lombak 29 Ocak 2019 Salı 13:29

Bana hdpden bahsedin.

Yorumu oyla      17      20  
seçmen 29 Ocak 2019 Salı 13:23

Sayın büyük başkan Aziz KOCAOĞLU başkan adayları ile endişeleriniz olduğu için tekrar başkan aday adayı oldunuz.Ama olmadı sizin bu başkan adayları ile düşünce ve endişeleriniz giderildi mi?Yoksa hasır altı oldu mu?Bu konuda siz bunları bize deklere ettiniz biz senin bıraktığın endişe ve düşünceler içinde olduğumuzu söyler sandık başında görüşmek üzere...

Yorumu oyla      16      18  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akşener'den Soyer mesajı: Babadan oğula suç geçmez ama...
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye ...
MHP Lideri Bahçeli'den Tunç Soyer tepkisi: Ne ülkücülerin ne devrimcilerin...
CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na Tunç Soyer'i aday göstermesine ...
CHP’li Yücel: İzmir sevdalısı adaylarımızla yola çıktık
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP Merkez Yönetim ...
 
Çalkaya heyecanla başladı
Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, Cumhuriyet Halk Partisi tarafından ...
Zeybekci’den İsmet Yılmaz’ın sözlerine tepki: Açıklanabilir, kabul edilebilir tarafı yok!
AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, AK ...
Zeybekci'den can dostlar için vizyon projesi
AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, sokak hayvanları ...
 
CHP'liler arasında o ilçede kavga! 3 yaralı
CHP Eyüpsultan  İlçe Binası girişinde CHP'li iki grup arasında meydana ...
Mehmet KARABEL yazdı... İki al, üç koy!
Mehmet KARABEL yazdı... İki al, üç koy!
CHP Adayı Uygur hızlı başladı: Gasp edilen belediyemizi geri alacağız
Cumhuriyet Halk Partisi’nin Torbalı’da aday gösterdiği eski Belediye Başkanı ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva