HABERLER>POLİTİKA
29 Ocak 2019 Salı - 10:05

MHP Lideri Bahçeli'den Tunç Soyer tepkisi: Ne ülkücülerin ne devrimcilerin...

CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na Tunç Soyer'i aday göstermesine tepki gösteren MHP lideri Bahçeli, 'Bu ismi ülkücü veya devrimci olan hiç kimse kabul edemez' dedi. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman da CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na Tunç Soyer'i aday göstermesine tepki gösterdi.

MHP Lideri Bahçeli den Tunç Soyer tepkisi: Ne ülkücülerin ne devrimcilerin...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na Tunç Soyer'i aday göstermesine tepki gösterdi.

Bahçeli, Soyer'in adaylığını ne ülkücülerin ne de devrimcilerin kabul edebileceğini söyledi.

''DEMOKRASİDEN YANA OLAN İNSANLAR BUNU SORGULAMALIDIR''
İstanbul'dan Ankara'ya dönüşü sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan MHP lideri, CHP'nin 12 Eylül'de herkesin üzerinde olumsuz etki yaratan bir kişinin oğlunu aday gösterdiğini belirterek, ''Demokrasiden yana tavır koyan insanların bunu sorgulaması lazım'' ifadesini  kullandı.

BÜYÜKATAMAN'DAN TEPKİ!
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman da CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na Tunç Soyer'i aday göstermesine tepki gösterdi.

MHP'li İsmet Büyükataman, yaptığı yazılı açıklamayla CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na Tunç Soyer'i aday göstermesini eleştirdi. Kimsenin siyasi tercihine karışacak durumunda olmadıklarını belirten Büyükataman, Tunç Soyer'in adaylık mevzusunun üzerine açıklama yapma ihtiyacının ortaya çıktığını kaydetti. Büyükataman, şu ifadeleri kullandı:

"Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi'nin deyimiyle beş benzemezin bir araya geldiği zillet ittifakı, İzmir'de 'MHP ve Ülkücü Kuruluşlar Davası'nın ideolojik takıntılı iddia makamının oğlunu aday göstermiştir. Hukuken fiilin ve suçun şahsiliği elbette tartışma götürmez bir gerçektir. Ancak adaylığı açıklanan zatın babası, hukuku katletmiş bir kişidir. Milliyetçi-Ülkücü Hareketi kendi hastalıklı ideolojik penceresinden yorumlayarak hiç aynaya bakmadan devletin yılmaz bekçileri olan Milliyetçi-Ülkücü Hareket'i anayasal düzeni yıkmakla suçlayan ve bir çete olarak yorumlayan savcının oğlu, geçmişiyle gurur duyduğunu ifade ederek vicdanları titretmiş, küllenmiş öfkeleri yeniden alevlendirmiştir. Hukukun üstünlüğünü ve evrensel hukuku hiçe sayıp, ideolojik bulaşıkları içerisinden Milliyetçi-Ülkücü Hareket'i adeta yok etmek, vicdanı ve insanlığı dar ağacına çekmek isteyen iddia makamının ve babasının bu vicdan kasaplığıyla övünen oğlunun Türkiye'nin üçüncü büyük şehrine, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu parti tarafından aday gösterilmesi cumhuriyet tarihine kara bir leke olarak düşmüştür." (DHA, NTV)

 
CHP’li Yücel: İzmir sevdalısı adaylarımızla yola çıktık
 
Akşener'den Soyer mesajı: Babadan oğula suç geçmez ama...
YORUMLAR
Toplam 19 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Hakan 30 Ocak 2019 Çarşamba 08:42

Sn Bahçeli, Akp ye yandaş olarak hiç bir milliyetçi tarafı kalmadı partinin, hala çıkıp Tunç soyer in babası üzerinden oy isteyeceğinize , Eyt gibi temel sorunları çözün Boş siyasete karnimiz tok

Yorumu oyla      9      5  
ismail 29 Ocak 2019 Salı 19:06

12 Eylüle darbesine 'Düşüncemiz iktidarda biz hapiste' diye K. evrene destek çıktığtnızı ne çabuk unuttunuz. Syn. Bahçeli. ve MHP liler.

Yorumu oyla      14      6  
atatürkçüyüz 29 Ocak 2019 Salı 16:59

İZMİRLİ NE ZAMAN ÖĞRENECEK CHP ATATÜRKÜN PARTİSİ DEĞİL ARTIK..HDP NİN DESTEKÇİSİ BİR PARTİ VE ATATÜRK..UYANIN ARTIK YA..

Yorumu oyla      13      13  
çok acı 29 Ocak 2019 Salı 15:29

2015 Kayseri mitinginizde Sayın Bahçeli başkanlık sisteminin ne kadar kötü bir sistem olduğunu ülkenin ipotek altına alındığı diye devam eden konuşmanınızı dinlerken ellerim patladı sizi alkışlamaktan. Sizin zürriyetinize çocuğunuz olmadığını babalığı ne bilecek denildiğinde televizyonu parçalayacaktım. Size her hakaret edildiğinde sinirlerim tavan yaptı. Şimdi sizin hakkınızı savunmak bize kaldı. Çünkü siz bunların hepsini unuttunuz Ak Partiyle ortaksınız. Oslo-habur-diyarbakır-dolmabahçe mutabakatı yapanlarlar beraber yürüyorsanız kusura bakmayın ben 2017 den önceki Sayın Bahçeliyi hatırlayıp ona saygı duyuyorum şimdikine değil

Yorumu oyla      18      5  
son hafta 29 Ocak 2019 Salı 15:25

Geçen haftadan beri Cumhur İttifakını destekleyen medya kuruluşları 'Bu seçim oy vermeye gitmeyecek çok olacaktır bu kış günü adam niye rahatını bozsun' bunu sözüm ona gazeteciler, milletvekilleri söylemeye başladılar. Ak Partili belediyelerin su faturalarına indirim yapmasına kendi seçmeni tepki gösterince yeni formül Chp-İyi parti sandığa gitmeyin

Yorumu oyla      17      5  
dogrusoz 29 Ocak 2019 Salı 14:17

syn Bahceli size mi kaldı chp nin adayı siz kendi adayınıza bakın hele bir ! Haa izmir de sizin adayınız kimdi acaba?

Yorumu oyla      18      6  
Lombak 29 Ocak 2019 Salı 14:08

Hdp''nin Ankara''dan aday çıkarıp İstanbul ve İzmir''den çıkarmaması adayların hdp''ye yakınlık veya uzaklıklarıyla ilgili. Cehape böyle bir parti. İstanbulda chp 10 Aralıkçılar çetesi Kadıköy ve Sancaktepeden hdpli adayları KK''ya tehditle aday koydurmuş. İmamoğlu zaten no problem diyor. Ama Angaralı Mansur Yavaş "geliyor yavaş yavaş" için muamele farklı. Milliyetçi kökenli Cehape adayının karşısında HDPli adayın yarışmasına da engel olmuyor. Şimdi söyleyin bana CEHAPE, adaylık süreçlerinin yöneteni mi yönetileni mi? Sevgili Chpli kardeşlerim?

Yorumu oyla      13      11  
yeni trol cinsi 29 Ocak 2019 Salı 13:38

bu da yeni çıktı, hizmet için zeybekçi diyorlar! Yahu iktidarsınız, elinizi tutan mı var, hizmet edin, oy isteyin! Yok, önce oy! Memlekete ettiğiniz hizmetleri görüyoruz, iflas etmeyen kalmadı, on liradan ucuz sebze yok, kalkmış utanmadan hizmet diyor! Bunların beka dediği de kendi gelecekleri!

Yorumu oyla      18      6  
yahu 29 Ocak 2019 Salı 13:29

lanbi git! kimsin de devrimciyi ağzına alıyorsun? önüne nasıl bi dosya koydular da bir haftada yuzseksen derece döndün?

Yorumu oyla      17      5  
TC misafir 29 Ocak 2019 Salı 12:20

Kendisini milliyetçi olarak tanıtan birisinin her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldım diyen kişilerle ittifak olması nasıl bir mantıktır?

Yorumu oyla      25      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li Yücel: İzmir sevdalısı adaylarımızla yola çıktık
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP Merkez Yönetim ...
Çalkaya heyecanla başladı
Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, Cumhuriyet Halk Partisi tarafından ...
Zeybekci’den İsmet Yılmaz’ın sözlerine tepki: Açıklanabilir, kabul edilebilir tarafı yok!
AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, AK ...
 
Zeybekci'den can dostlar için vizyon projesi
AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, sokak hayvanları ...
CHP'liler arasında o ilçede kavga! 3 yaralı
CHP Eyüpsultan  İlçe Binası girişinde CHP'li iki grup arasında meydana ...
Mehmet KARABEL yazdı... İki al, üç koy!
Mehmet KARABEL yazdı... İki al, üç koy!
 
CHP Adayı Uygur hızlı başladı: Gasp edilen belediyemizi geri alacağız
Cumhuriyet Halk Partisi’nin Torbalı’da aday gösterdiği eski Belediye Başkanı ...
Başkan Sesli’den Güçlü Adaylık İlanı
Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli, ikinci dönem için aday gösterilmesinin ...
CHP adayı Soyer'e coşkulu karşılama: İYİ Parti'nin tepkisine ne yanıt verdi?
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer, "Çok heyecan verici, ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva