HABERLER>POLİTİKA
29 Ocak 2019 Salı - 10:12

Akşener'den Soyer mesajı: Babadan oğula suç geçmez ama...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer için, "Babadan oğula suç geçmez ama Nurettin Soyer bir vaka' dedi.

Akşener den Soyer mesajı: Babadan oğula suç geçmez ama...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Ankara'da yerel seçim sürecine ilişkin açıklamalar yaptı.

Akşener, CHP'nin İzmir'de Tunç Soyer'i aday göstermesini, HDP'nin 3 büyükşehirde aday çıkarmayarak CHP-İYİ Parti ittifakına destek verdiği iddiasını ve İYİ Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal'ın partiden istifasını da değerlendirdi.

Meral Akşener'in açıklamalarından satır başları şöyle:

''Babadan oğula suç geçmez ama Nurettin Soyer bir vaka. İşbirliği yapılmış her yerde bizim adaylarımıza CHP seçmeni CHP'nin adaylarına da İYİ Parti seçmeni tarafımızdan oy vermeye yönlendirilecek.

''HDP İLE İTTİFAKIMIZ YOK, BİZİ DE DESTEKLEMİYOR''
HDP 3 yerde aday çıkarmıyor. Biri İstanbul biri İzmir biri Adana. İzmir'de HDP aday çıkarsa ne olur çıkarmasa ne olur? Doğru mu? İzmir, CHP'nin çok güçlü olduğu bir şehir. Göreceğiz bu seçimde kim kimi destekliyormuş? 'HDP sizi destekliyor' gibi soruları... İYİ Parti açısından gerçekten biz olmayan şeyleri anlatmaya çalışırken 24 Haziran'da yorulduk. Bundan sonrasında artık kulağımızın arkasına atmak gibi bir tavrımız mevcut. HDP ile ittifakımız yok, bizi de desteklemiyor.

''DENİZLİ VE BALIKESİR'DE KILIÇDAROĞLU İLE ORTAK MİTİNG YAPABİLİRİZ''
Denizli ve Balıkesir'de Kılıçdaroğlu ile ortak miting yapabiliriz. İttifak yüzde 100 içinize sindi mi derseniz elbette bu mümkün değil. Biz parlamenter sistemi savunduk ama bu yerel seçim belediye başkanları değişecek. Akkal'ın istifası tek taraflı ama incitici iftiraya yönelik bir açıklama.'' (NTV)

 
MHP Lideri Bahçeli'den Tunç Soyer tepkisi: Ne ülkücülerin ne devrimcilerin...
 
Aday gösterilmeyen Başkan Atila sessizliğini bozdu
YORUMLAR
Toplam 25 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Vatandaş 31 Ocak 2019 Perşembe 18:04

Meral akşener genel başkan olduktan sonra çok değişmiş belli kiminle ittifak kurduğu belli CHP-HDP ne beklenir ki ama umduklarını asla bulamayacaklar çünkü cumhur ittifak her yeri silip süpürcek

Yorumu oyla      9      5  
ahali 30 Ocak 2019 Çarşamba 10:12

ya arkadaş bu adam fetullaha hapis cezası veren tek hakim ne oluyor acaba,fetönün bir intikam alma cabasımı bu eleştiriler..

Yorumu oyla      9      5  
koyun diyen arkadaş 29 Ocak 2019 Salı 21:55

hani oku demişsin ama ne yazık ki sen okumamışsın.ne de olsa chp seçmenin kafasında bir ideoloji saplantısı olmuş aman atatürk ilkeleri arkasına ve yaşam tarzı savsatasına sarılmış iş yapmayan çalışmayan kokuşmuş bir belediye ve oraya odun koysak ne olursa olsun seçerler diyen bir chp zihniyeti.Siz köy kenti değil daha beterini hak ediyorsunuz.İspanya da eta ingiltere de ira denen örgütler vardı silahlı eylemler yaparlardı peki bunları nasıl bitirdiler hiç merak edip okudun mu ama nerde cahillik diz boyu bazen herşey eline silah alıp kökünü kurutacağım demek ile herşey bitmez bir tavsiye öyle fox tv ve halk tv çok izleme zehirlenirsin

Yorumu oyla      10      6  
Vatan 29 Ocak 2019 Salı 21:44

BURRDA SÖZ KONUSU ALPARSLAN TÜRKEŞ VE ŞEHİT ÜLKÜCÜLERDİR PKK YA KARŞI HDP YE KARŞIDA MHP NİN TAVRI NETTİR. NE ALAKASI VAR AKP VE TAYYİP ERDOĞANLA

Yorumu oyla      10      6  
VATAN 29 Ocak 2019 Salı 20:14

Sayın Meral AKŞENER sizin ülkücülükle bir alakanız yok siz 80 öncesi darbede yaşananları Rahmetli ALPARSLAN TÜRKEŞE yapılan haksızlıkları içine sindirecek kadar geniş sin şuan yanında duran ülkücü kardeşlerim elinizi vijdanınıza koyun Başbuğumuzın şehit ülkücü kardeşlerimizin kemikleri sızlamazmı bizim feti sekinlerimizi katleden suruçta askerimize polisimize kurşun sıkan pkk lıları destekleyen videoları izlememişmi sayın akşener yazıklar olsun izmirde CHP İYİ PARTİ HDP kol kola bumudur milliyetçilik 9 ışık ülkücü duruşunuz böyle milliyetçilik yapıcaksanız yazıklar olsun Tunç SOYERE giden oy HDP ye gidicek kim bilir şimdi hangi HDP Belediyesini kardeş ilan eder ozaman görürüm sizi İyi Parti

Yorumu oyla      13      8  
koyun 29 Ocak 2019 Salı 18:58

Haberleri ahaber, atv vb. yayın organlarından izleyenler dinleyenler haklı arkadaş. Araştırma sorma denilene inanırsan şayet ben size birşey daha söyleyim barzaniyle, şivan perverle megri megri diye türkü yakanlar, teröristlerin ayağına o savcıları hakimleri gönderip sınırda karşılayanlar da Kılıçdaroğlu Kocaoğlu Tunç Soyer' di ve hatta baba Soyer'di. İlk emir ne "OKU" oku arkadaş oku koyun olma adam ol

Yorumu oyla      10      6  
atatürkçüyüz 29 Ocak 2019 Salı 17:01

İYİ PARTİYE VE SÖZDE ATATÜRKÜN PARTİSİ OLDUĞU İDDAA EDİLEN CHP YE OYUM YOK..

Yorumu oyla      14      12  
REİS 29 Ocak 2019 Salı 16:54

MERAL APLA,BEN BAŞKABAKAN OLACAM DİYORDUN NE OLDU O İŞ

Yorumu oyla      12      9  
durmayın 29 Ocak 2019 Salı 16:02

İyi Parti ve Chp Allah aşkına durmayın beraber yürüyün nefesimiz yettiği kadar size destek vereceğiz. Nedeni mi? Pazar ve market fiyatları belimizi büktü mutfakta yangın var, doğalgaz ve elektrik faturaları, işsizlik, gerçeği yansıtmayan enflasyon rakamları biz bunlarla boğuşurken onlar külliye bütçesini %233 arttırıyor, vıp jumbo jet alıyor, Marmaris'e yazlık külliye yaptırıyor. Yaptıkları köprülerin pahalılığından geçemiyoruz ama devlet adına verdikleri garanti yüzünden biz ödüyoruz. Kanal İstanbul gibi neye hizmet edeceği belli olmayan yatırım için referandum istiyoruz madem vergiyi biz veriyoruz. Tarım ve hayvancılığı bitirdiler ithalatı başarı saydılar sanki bizim döviz ağacımız mı var? Baktılar seçim tehlikeye giriyor Ak Partili belediyeler su faturalarında indirim yaptılar kendi seçmeninden bile indirim neden seçim öncesi tepkisini aldılar. Bu hafta yandaş medya'Bu kış günü millet zaten sandığa gitmez' deyip İyi Parti ve Chp'lileri sandığa gitmemeleri için empoze etmeye başladılar. Sayın Binali Yıldırım kendisi, Sayın Cumhurbaşkanı, Sayın Bahçeli istifa etmesine gerek yok diye defalarca açıklama yaptı Sayın Abdülkadir Selvi 'Gelinen noktada Sayın Binali Yıldırım istifa edecek'dedi. Onun için durmayın milletin mutfağında ki yangın sönmüyor 25 milyon insan sosyal yardımla hayatını sürdürüyor. Milletin hali perişan onun için durmayın.

Yorumu oyla      15      6  
beni ilgilendirmiyor 29 Ocak 2019 Salı 15:33

Soyer konusu kendi partisinin sorunu: Osloyu-Diyarbakırı-Haburu-Dolmabahçe mutabakatı, ne istediklerde vermediği unutturmak isteyenler buldular bir hedef gidiyorlar. Ak Parti önce kendi yaptıklarının vicdan muhasebesini yap.

Yorumu oyla      16      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP Lideri Bahçeli'den Tunç Soyer tepkisi: Ne ülkücülerin ne devrimcilerin...
CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na Tunç Soyer'i aday göstermesine ...
CHP’li Yücel: İzmir sevdalısı adaylarımızla yola çıktık
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP Merkez Yönetim ...
Çalkaya heyecanla başladı
Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, Cumhuriyet Halk Partisi tarafından ...
 
Zeybekci’den İsmet Yılmaz’ın sözlerine tepki: Açıklanabilir, kabul edilebilir tarafı yok!
AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, AK ...
Zeybekci'den can dostlar için vizyon projesi
AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, sokak hayvanları ...
CHP'liler arasında o ilçede kavga! 3 yaralı
CHP Eyüpsultan  İlçe Binası girişinde CHP'li iki grup arasında meydana ...
 
Mehmet KARABEL yazdı... İki al, üç koy!
Mehmet KARABEL yazdı... İki al, üç koy!
CHP Adayı Uygur hızlı başladı: Gasp edilen belediyemizi geri alacağız
Cumhuriyet Halk Partisi’nin Torbalı’da aday gösterdiği eski Belediye Başkanı ...
Başkan Sesli’den Güçlü Adaylık İlanı
Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli, ikinci dönem için aday gösterilmesinin ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva