HABERLER>POLİTİKA
29 Ocak 2019 Salı - 09:57

CHP’li Yücel: İzmir sevdalısı adaylarımızla yola çıktık

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP Merkez Yönetim Kurulu ve Parti Meclisi toplantılarının ardından belirlenen partisinin İzmir belediye başkan adayları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

CHP’li Yücel: İzmir sevdalısı adaylarımızla yola çıktık

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP Merkez Yönetim Kurulu ve Parti Meclisi toplantılarının ardından belirlenen partisinin İzmir belediye başkan adayları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yücel, başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer olmak üzere açıklanan tüm belediye başkan adaylarının İzmir kültürüne sahip, İzmir sevdalısı olan ve halkın tam desteğini alacak isimler olduğunu ifade etti. Yücel açıklamasında şunlara yer verdi.

İZMİR YİNE İZMİRLİLER TARAFINDAN YÖNETİLECEK
İzmir, Cumhuriyet Halk Partisinin en çok değer verdiği illerin başında geliyor. İzmir bizim ideoloji olarak, hizmet anlayışı ve yaşam tarzı olarak tam anlamında uyuştuğumuz kentimiz. Tüm bu ortak değerlerimiz üzerinden, İzmirlilerin beklentisini karşılayacak hassas çalışmalarla adaylarımızı belirledik. İzmir'in 31 Mart'tan itibaren büyükşehir belediye başkanı olacak isim Tunç Soyer'dir. Soyer' i İzmirlilere anlatmaya dahi gerek yoktur. Seferihisar'da yaptığı işleri, tüm dünyanın beğenisini kazanan çalışmalarını, çiftçiye ve üreticiye verdiği desteği, turizme yaptığı hizmetleri, sivil toplum kuruluşlarındaki etkinliğini ve uluslararası alandaki vizyonunu tüm İzmir çok iyi biliyor. Söz verdiğimiz gibi İzmir'in bildiği, İzmirlinin tanıdığı, İzmir kültürünü yaşam tarzı haline getirmiş bir büyükşehir belediye başkan adayımız var. Tunç Soyer ismi İzmir'e hayırlı uğurlu olsun. 31 Mart seçimlerinin ardından İzmir büyükşehir belediyesi yine İzmirliler tarafından yönetilecek. İzmirliler taşı ve toprağıyla kendisine ait olan bu kenti bugüne kadar  rantçılara, iktidar yandaşlarına, İzmir’i tanımayanlara teslim etmedi, yine teslim etmeyecek. Tunç Soyer'le birlikte, Sayın Aziz Kocaoğlu' nun başlattığı İzmir modeli daha da gelişecek, daha da büyüyecek. Bizim derdimiz de, hayalimiz de, sevdamız da İzmir. Bu aşkla, bu anlayışla Tunç Soyer ile birlikte CHP İzmir'de yine kazanacak, İzmirli yine kazanacak.

SÜKUTU HAYALE UĞRAYACAKLAR
Açıklanan İlçe Belediye Başkan Adaylarının tamamının İzmir'e yakışan, çalışkan, dürüst ve hizmet etmek için can atan isimler olduğunu söyleyen CHP İzmir İl Başkanı "Artık İzmir'in adayları açıklandı. Şimdi belirlenen adaylarımızla, mevcut belediye başkanlarımızla, aday adaylarımızla ve tüm örgütümüzle daha da çok çalışma zamanı. İzmir'de yürüttüğümüz Çalışmalarımız şimdi daha da hızlanacak. İzmirli her gün bizleri sokaklarında, kahvelerinde, dükkanlarında görecek. Biz İzmir ile hesap görmeye çalışanlardan, İzmir'e olmaz vaatlerle gönül yapmaya geldik diyenlerden değiliz. İzmir bizim evimiz, yuvamız.  İzmir'in tüm Türkiye'ye umut olan duruşuna yakışır adaylarımızla şimdi yeniden İzmir vakti. Tüm Türkiye 31 Mart'ta bir kez daha İzmir'den doğacak çağdaşlığın, özgürlüğün, hizmetin, barışın ve demokrasinin güneşi ile aydınlanacak. Örgütümüz şimdi daha da birbirine kenetlenerek çalışacak. Kendi içimizdeki demokratik yarışımız sona ermiştir. Şimdi tüm örgütümüzle omuz omuza çalışarak İzmirliye hak ettiği yönetimi ve hak ettiği hizmetleri sunma, bugüne kadar yaptıklarımızı aşma derdindeyiz. CHP'de ayrışma, kavga, bölünme bekleyenler her dönemde olduğu gibi bu dönemde de sükutu hayale uğrayacaklar " dedi.

REFERANSIMIZ KANDIRILANLAR DEĞİL, İZMİRLİLERDİR
Yücel, CHP’de ki  aday belirleme sürecinde işletilen demokrasinin, tek adama biat eden ve onun ağzından çıkanı emir kabul edenlere fazla gelmesini anladıklarını söyleyerek "Biz diktatörlükle yönetilen bir parti değiliz. AKP'de olduğu gibi kimin oturup kalkacağına, kimin konuşup konuşmayacağına, kimin aday olup olmayacağına tek bir adam karar vermiyor. Biat kültüründen başka bir şey bilmeyen, demokrasiden, demokratik yarıştan, adaletten nasibini almamışların, CHP'de demokrasinin işletilerek yapılan aday belirleme sürecini anlaması, algılaması zaten beklenemez. Diktatörlük, biat etme, ötekileştirme, yandaşlık İzmir'in ve CHP'nin yapısına, ilkelerine asla uymaz. Kendi anti demokratik uygulamalarının, kapalı kapılar ardındaki çekişmelerini n, kim FETÖ'cü kim değil kavgalarının utancını yaşayacaklarına, bir de partimiz üzerinden bir rant sağlama girişiminde bulunmasınlar. Artık anlamaları lazım; Bu polemik arayışları, bu algı yaratma çalışmaları kendilerini daha da komik gösteriyor ve İzmir nezdinde her defasında daha da büyük kayıplar yaşatıyor. Biz bu yolda siyaseten cambazlık yaparak saraya hoş gözükmeye çalışanlarla değil, İzmirlilerle birlikte yürüyoruz. Referansımız terör örgütleri tarafından kandırılanlar değil, İzmirlilerdir" dedi.

 
Çalkaya heyecanla başladı
 
MHP Lideri Bahçeli'den Tunç Soyer tepkisi: Ne ülkücülerin ne devrimcilerin...
YORUMLAR
Toplam 17 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Lombak 29 Ocak 2019 Salı 22:06

Sayın Atatürkçüyüz ve ÖRGÜT...derdinizi anlıyorum. Ama Aziz beyi tanımadığınız da belli. Tam çelmelerin adamıydı. Siyasi hayatı faydalı adamları safdışı bırakarak geçti. Taktiklerini çok iyi kapmış olacak ki şimdi çırak ustayı götürdü. Hani hayranıysanız geçmiş olsun.

Yorumu oyla      9      5  
cumaovası 29 Ocak 2019 Salı 20:52

Eğer hiçbir başarısızIık oIasıIığı yoksa, zaferinde hiçbir anIamı yoktur.Yenilince ümitsizliğe kapılma!!!!!!!!

Yorumu oyla      9      5  
İzmir li 29 Ocak 2019 Salı 20:47

Bu partiden cacık bile olmaz artık. MART' ın sonu D E P R E M........

Yorumu oyla      9      5  
atatürkçüyüz 29 Ocak 2019 Salı 16:57

aziz başkan yücel beyi başkan yaptı..yücel beyde aziz başkanı engelledi..daha ne desek boş..

Yorumu oyla      12      6  
ÖRGÜT... 29 Ocak 2019 Salı 15:46

SENİ ORAYA GETİREN ADAMA İHNET ETİN TARİH HEP SENİ BOYLE YAZACAK COCUK...

Yorumu oyla      15      7  
ahmetsezai 29 Ocak 2019 Salı 14:46

CHP AÇISINDAN ADAY ADAYLIĞI SÜRECİ SONA ERMİŞTİR.ARTIK ADAYLAR VARDIR VE DEMOKRATİK YARIŞ YERİNİ KENETLENMEYE BİRLİKTE MÜCADELEYE EVRİLMİŞTİR.CHP İL VE İLÇE ÖRGÜTLERİ ADAYLARLA BİRLİKTE PROPAGANDA VE KAMPANYAYA ODAKLANMALI İZMİR MODELİ BELEDİYECİLİĞİ İLERLETECEK VE ÇITAYI YÜKSELTECEK PROJELERE HIZ VERİLEREK ÇALIŞMAYA DEVAM...

Yorumu oyla      9      14  
ÇOK SIKILDIK VE DE YORULDUK 29 Ocak 2019 Salı 14:41

1 NİSAN SABAHINI DÜŞÜNEN KILIÇTAROĞLU DELEGERİ SAĞLAMA ALMIŞTIR HALEN AYNI ZİHNİYET KOLTUK SEVDALISI YAZIK YAHU BİRDE UTANMADAN GENEL MERKEZ ATATÜRKÜN PARTİSİ DİYOR BUNA, SİZDE SOSYAL ADALET ANLAYIŞI OLSAYDI HER İLE SANDIK KOYAR ÖN SEÇİM YAPARDINIZ MYK DA PM DE AVCUNUN İÇİNDE DELEGELER DESEN AVCUNUN İÇİNDE HANİ DEMOKRASİ SEN VE SAZ ARKADAŞLARIN NE İSTERSE OLUYOR SAYIN KILIÇTAROĞLU HELEKİ İL BAŞKANIMIZ SAYIN YÜCEL NE OMURGASIZ ÇIKTIN SEN UTAN BİRAZ AZİZ KOCAOĞLU SAYESİNDE O KOLTUKTASIN HELAL OLSUN CANAN KAFTANCIOĞLUNA İSTANBULDA KİMİ İSTEDİYSE OLDU TABANIN SESİNİ DUYURDU OYSA İZMİR KADIN İSTİFA ETTİ GERİ ÇEVİRDİLER NEO YEMEDİMİ SAYIN YÜCEL SENDE ETSEYDİN İSTİFA BUMUDUR SENİN VE YÖNETİMİNİN AHDI VEFASI İZMİRE AZİZ BAŞKANA İLÇE BAŞKANLARINA TABANA KARŞI SORUMLULUKLARIN GENEL MERKEZ NE BİLSİN İZMİRİ TABANIN SESİNİ SİZ ANLATAMADINIZMI İZMİRİN FERYADINI YETER ARTIK KEMAL KILIÇTAROĞLU VE SAZ ARKAADAŞLARI VEDE SİZ GİDİN ARTIK YETERRRRR BİTİRDİNİZ PARTİYİ YETERRRR AİLE ŞİRKETİNE DÖNDÜ PARTİ AKP NİN İSTEDİĞİDE OLDU BUNLAR PKK İLE KOL KOLA DİYORDU AL DÜNDE TESCİLLENDİ HDP NİN ADAY ÇIKARTMICAZ DEYİŞİ SOYERLE İLGİLİ VİDEOLAR YAHU CHP DE ULUSALCI GERÇEK ATATÜRKÇÜ BIRAKMADINIZ SAVURDUNUZ ADETA MENFAAT ŞAHSİ ÇIKAR PARTİSİ OLDUK İZMİRDE BİR KURUŞ HARAM YEMİYEN HİZMET TE SINIR TANIMAYAN AZİZ KOCAOĞLUNU ELİNİN TERSİYLE İTTİ YA KEMAL KILIÇTAROĞLU HİÇE SAYDI YA ELBETTE KARŞILIĞINI ALICAKSINIZ GENEL MERKEZ İSTEMİYORUZ SİZİ ARTIK BU PARTİYİ BÖLDÜNÜZ SİZ İDEOLOJİLERİMİZİ YIKTINIZ MEMLEKET ÜLKE SEVDALISI CHP BU OLMAMALIDIR EVET DEĞİŞİM ŞART AZİZ KOCAOĞLUNU NASIL HARCADIYSAN 1 NİSAN SABAHI BİZDE SENİ HARCICAZ KEMAL KILIÇTAROĞLU

Yorumu oyla      18      5  
Lombak 29 Ocak 2019 Salı 13:54

Sen ben bizim oğlan ve Tunç''a monte edilmiş il bşk. Hayırlı olsun canım. Takipteyiz tamam.

Yorumu oyla      18      7  
gerçek partili 29 Ocak 2019 Salı 13:33

Tunc Soyer 2014 ten beri başkan adayı ve genel başkanın tercih ettiği başkan adayı idi,neden insanları birbirine düşürdükten sonra adaylığı açıklandı.Büyükşehir başkan adayları arasında Musa Çam,Erdal Aksünger,ve diğer adaylar bu partinin güzide ve partileri için çalışan özellikle 30 ilçenin köylerini tanıyan düğün ve cenaze, asker eğlencelerine katılan ve ismen tanıyan Musa ÇAM vekilin hiç mi hatırı yok,lütfen bu adaylarımız ne kadar üzüldü bilen var mı?

Yorumu oyla      17      6  
Karşıyaka''lı 29 Ocak 2019 Salı 13:30

Tekrar Cevat Durak''ı aday gösterdiniz ya, kabul edilmese de yatacak yeriniz yok, düşünülmesi bile hata...

Yorumu oyla      13      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çalkaya heyecanla başladı
Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, Cumhuriyet Halk Partisi tarafından ...
Zeybekci’den İsmet Yılmaz’ın sözlerine tepki: Açıklanabilir, kabul edilebilir tarafı yok!
AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, AK ...
Zeybekci'den can dostlar için vizyon projesi
AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, sokak hayvanları ...
 
CHP'liler arasında o ilçede kavga! 3 yaralı
CHP Eyüpsultan  İlçe Binası girişinde CHP'li iki grup arasında meydana ...
Mehmet KARABEL yazdı... İki al, üç koy!
Mehmet KARABEL yazdı... İki al, üç koy!
CHP Adayı Uygur hızlı başladı: Gasp edilen belediyemizi geri alacağız
Cumhuriyet Halk Partisi’nin Torbalı’da aday gösterdiği eski Belediye Başkanı ...
 
Başkan Sesli’den Güçlü Adaylık İlanı
Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli, ikinci dönem için aday gösterilmesinin ...
CHP adayı Soyer'e coşkulu karşılama: İYİ Parti'nin tepkisine ne yanıt verdi?
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer, "Çok heyecan verici, ...
Çiğli’den Narlıdere’ye kaydırılan Aday Engin: Hizmet için çok çalışacağız!
Narlıdere Belediye Başkan Adayı Engin, “Bu onurlu görevi veren başta Genel ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva