HABERLER>POLİTİKA
4 Ocak 2018 Perşembe - 15:35

İzmir'de 'Sürekli' mesai... O ilçelere müjdelerle gitti

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli İzmir’i ilçe ilçe, mahalle mahalle gezmeye ve hemşerileriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

İzmir de  Sürekli  mesai... O ilçelere müjdelerle gitti

Seri ziyaretlerine Kiraz, Beydağ ve Ödemiş İlçelerinde devam eden Sürekli, İlçe Belediye Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları,  Muhtarlar ve halkla istişare toplantıları düzenleyerek ekonomiden siyasete birçok konuda önemli açıklamalarda bulunurken, kendisine iletilen talepleri dinledi.

“KİRAZ DEVLET HASTANESİ HAYIRLI OLSUN”
İlk ziyaret adresi Kiraz ilçesi olan Sürekli, Belediye Başkanı, Kaymakam, Mahalle Muhtarlarının da katıldığı bir istişare toplantısına katıldı. Toplantıda geniş bir konu yelpazesine yer veren Sürekli, şunları söyledi; “Kiraz’ın bizim gözümüzde önemli bir yeri var. İnşallah 2018’de Kiraz için önemli yatırımların yapıldığı bir yıl olacak. Şubatta da inşallah 75 yataklı Kiraz Devlet Hastanesi’nin temelini atıyoruz Kirazımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun”.

“SİZ İSTERSENİZ BİZ YAPARIZ”
Sürekl,: “Kiraz’a TOKİ’yi getiriyoruz. 250+250 toplamda 500 konut geliyor. Eğer halkımız talep ederse biz yaparız. TOKİ Başkanına İzmir’e özel ilgi istediğimizi açık açık söyledik hele de Kınık ve Kiraz bizim için çok önemli, Kınık kuraları çekiliyor darısı Kiraz’ın başına olacak inşallah”.

Kiraz’a sağlıklı yaşam merkezi kurulması için talimat verdiğini belirten Sürekli, en kısa zamanda merkezin vatandaşların hizmetine açılacağının müjdesini de verdi.

2018 yılına umutla girdiklerini söyleyen Sürekli, son çeyrekteki 11.1’lik büyümeyi işaret ederek bir dünya rekoruna imza attıklarını belirtti.

“TERÖRÜN KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIZ”
Terörle mücadelede, hiçbir dünya ülkesinin yapamadığı kadar etkin mücadele ettiklerini belirten Sürekli şöyle konuştu: “Terörle mücadelede emsali görülmemiş bir noktadayız. 4 ayrı örgütle mücadele ediyoruz. Bölücü terör örgütü ile mücadelemiz tüm hızıyla devam ediyor. İnsansız hava araçlarımız keşif yapıyorlar, artık profesyonel askerlerimiz terörle mücadele ediyor. Diğer bir örgüt üst aklın kullandığı taşeron bir örgüt olan DEAŞ, diğeri yine taşeron örgütlerden DHKP-C bunlarla da tüm mücadelemiz tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak da FETÖ, bu örgüt sinsilik ve ihanet konusunda baş sırada, çünkü 40 yıl boyunca fark ettirmeden ilerlediler. 15 Temmuz günü de milletimize darbe yapabileceklerini zannettiler fakat necip milletimiz inanılmaz bir reaksiyon göstererek bu darbeye silahsız bir direnişle karşı koydu. Bu örgütü devlet kadrolarından temizliyoruz. Milletçe kararlıyız, Tüm terör örgütlerinin kökünü kazıyacağız.”

Kiraz Çarşamba Pazarı’nı da halkla bir araya gelen Sürekli esnaf ziyaretlerinde bulundu. Vatandaşların ve Esnafın taleplerini dinledi. Sürekli, Kiraz Belediyesi’nin yeni hizmet binasını da ziyaret etti.

“BEYDAĞ’A TOKİ VE YENİ HASTANE MÜJDESİ”
Sıradaki durağı Beydağ ilçesi olan Sürekli, ilçe teşkilatında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, “Durmak Yok Yola Devam” sloganının İzmir’i ve Türkiye’yi daha iyi yerlere taşıyacak formül olduğunu belirtti ve Beydağ Kaymakamı Serkan Üçüncü’yü makamında ziyaret etti. İlçenin ihtiyaçları ve projeler hakkında istişarelerde bulundu.

Beydağ ilçesine kazandırılan TOKİ projesinin devam eden inşaatında incelemelerde bulunan Sürekli şunları söyledi: “195 konutluk TOKİ projemizin inşaatındayız. İnşaat, inşallah en kısa sürede bitecek ve vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Yeter ki talep gelsin, her işin bir çözümü vardır biz de bunun için buradayız. Sürekli’nin İlçedeki son durağı ise ilçeye kazandırılacak olan Yeni Devlet Hastanesinin proje sahası oldu. Son olarak proje ile ilgili konuşan Sürekli: “Beydağ’ımıza bir müjdemiz daha var o da Yeni Devlet Hastanesi. Şu anda Yeni bir Hastane yapılmasına ilişkin Bakanlıkla görüşmelerimiz devam ediyor. Bu konunun takipçisi olacağız. En kısa zamanda Beydağ’ımıza yakışır bir hastanenin açılışını yapacağız inşallah” dedi.

“TÜRK MİLLETİ OMUZ OMUZA VERİRSE AŞAMAYACAĞI SORUN YOK”
Ziyaretlerine Ödemiş ilçesinde devam eden Sürekli, Ödemiş ilçesinde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve oda başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıda yaptığı konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Sürekli, üst akılın boş durmadığını, sıranın İran Devleti’ne geldiğini ve dolaylı olarak hedefin Türkiye olduğunu söyledi. Sürekli; “Değerli kardeşlerim, Biz millet olarak omuz omuza verdikten sonra üstesinden gelemeyeceğimiz sorun yok” dedi. Ödemiş’in Kültür ve turizmde önemli bir yere sahip olduğunun altını çizen Sürekli, Türkiye’nin her geçen gün büyüyen ekonomisinden övgüyle bahsederken, Ödemişin tüm potansiyellerini harekete geçirerek daha iyi bir konuma yükselmesi için çalışmalarına devam ettiklerini belirtti”.

 
Karşıyaka'ya üçlü kıskaç... Her an puan silinebilir!
 
CHP İzmir'de kongre programı netleşti: Divan Başkanı kim oldu? Çarşaf liste mi?
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Suçsuz 5 Ocak 2018 Cuma 10:34

Bir vekil önce yalan söylememeli 2017 ye girerken Twitter’da video paylaştınız hiçbir suçu olmadığı halde kapanan üniversiteden dolayı işsiz kalan akademisyenlere söz verdiniz Kapanan İzmir üniversitesi yerine demokrasi üniversitesini açtınız rektör hanımın tek görevi torpili olanlara kadro vermek. Bir ülkenin en eğitimli insanlarını işsiz bıraktınız bunun vebalini bir gün hissedersiniz

Yorumu oyla      11      5  
efe 5 Ocak 2018 Cuma 00:12

ekonomi çok güzel vekilim sayenizde refah seviyesi bukadar yüksekken esnafı dolaşmanız çok güzel

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP İzmir’de flaş gelişme: Karataş adaylığı bıraktı, gerekçesi…
Partide geçmiş dönemlerde toplam 5 kez il başkanlığı görevini yürüten ...
CHP İzmir’de bir aday daha: 'Ben de varım' dedi
İl kongresine sayılı günler kala örgütte Konak’ta üye olan Canan Tapkan ...
HDP'li vekile 16 yıl 8 ay hapis cezası!
Diyarbakır 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüşen davada HDP'li İdris Baluken'e ...
 
CHP’li Gümrükçü’den miting gibi adaylık açıklaması… 'Aday olmasaydı oyu benim olurdu'
İl başkan adaylığını resmi olarak ilan eden Çiğli İlçe Başkanı Gümrükçü ...
Vatan Partisi İzmir'den o bildiriler için suç duyurusu
Vatan Partisi, İzmir Konak İlçe Başkanlığı, 'Dünyayı kan gölüne çeviren ...
CHP'li Sertel'den rektör oğlunun Meclis'e yerleştirildiği iddiası
CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel, Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ...
 
CHP İzmir’de gündem 7 Ocak… İkinci ilçe başkanları toplantısı: Ne karar çıktı?
İl kongresi öncesinde komite kuran ve süreci örgüt olarak yürüteceklerini ...
AK Partili Sürekli'den İzmir'de yoğun mesai
AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, TBMM’nin Bütçe Görüşmelerinin ...
AK Partili Kaya: İzmir’de trafik Çin işkencesi!
İşlerine, okullarına gitmeye çalışan milyonlarca İzmirli vatandaşın, trafikte ...
 
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Köy Enstitülü olmak…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Geleceğe ‘miras’ altın ses!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva