HABERLER>GÜNCEL
13 Ağustos 2017 Pazar - 10:32

İzmir'de skandal olayda yeni gelişme: Polis eşinden tepki!

İzmir’de motosikletli şahıslar tarafından tacize uğradığını söyleyen iki kadın yardım istedikleri polisler tarafından dövüldü. Olaydan sonra ‘polise mukavemet’ suçundan Kılıç’a karşı dava açan polis memurunun eşi Öznur Yıldız Yarcel ise Kılıç ve Gürer’e tepki gösterdi.

İzmir de skandal olayda yeni gelişme: Polis eşinden tepki!

Derya Kılıç (19) ve Seray Gürer (22), edinilen bilgiye göre, çarşamba gecesi Alsancak’ta bir ara sokakta motosikletli iki kişi tarafından tacize uğraması üzerine aynı sokakta gördükleri görevli polis memurlarından yardım istedi ve aynı polisler tarafından darp edildi. 

Seray Gürer o gece yaşananları Hürriyet’e şöyle anlattı: “Biz iki arkadaş eve gidiyorduk. Derya’nın ayağı kırık olduğu için ben koluna girdim. Yürürken sokağın sonuna doğru iki motorlu şahıs bizi elle taciz etti. Sonra polisi gördük. Ben gidip ‘Buradan motorlu şahıslar geçti, gördünüz mü? Taciz ettiler bizi’ dedim. Elimizde bira şişesi olduğu için ve açık giyindiğimiz gerekçesiyle polis memuru bize, ‘Bu ne hal, bu saatte böyle gezerseniz size az bile yapmışlar’ dedi.”

Seray Gürer, bu tepkinin üzerine arkadaşı Derya Kılıç’ın sinirlendiğini, polis memurunun da Kılıç’ı darp ettiğini iddia etti. Darp olayı üzerine Kılıç’ın polise küfrettiğini söyleyen Gürer, karakolda kendilerine yanlış bilgilerin yer aldığı bir tutanağın imzalatılmaya çalışıldığını, avukatlarıyla birlikte tutanak düzeltildikten sonra imzaladıklarını söyledi.

Olaydan sonra darp raporu alan Derya Kılıç ise polislerin kendini yerde sürüklediğini, kollarının ve dirseklerinin morardığını ifade etti. Kılıç, olay sırasında polis memurunun kırık ayağını görüp bilerek üzerine bastığını, bunun üzerine kendisinin memura küfür ettiğini iddia etti. Kılıç, polis memurundan şikâyetçi oldu.

Olay sırasında polis memurunun yaşananları videoya çeken trans kadına da kızıp şiddet uyguladığını iddia eden Kılıç, “Sadece ben dayak yemedim, herkese saldırdı” dedi.

POLİSİN EŞİNDEN TEPKİ

Olaydan sonra ‘polise mukavemet’ suçundan Kılıç’a karşı dava açan polis memurunun eşi Öznur Yıldız Yarcel ise Kılıç ve Gürer’e tepki gösterdi.

Hürriyet’e konuşan Yarcel, eşinin bulunduğu noktadan ayrılamayacağı için yardım edemeyeceğini söyleyerek ve karakola gitmeleri tavsiyesinde bulunduğunu anlattı. Bunun üzerine Kılıç’ın, eşine küfür ettiğini iddia eden Yarcel, eşinin parmaklarıyla Kılıç’ı alnından ittirdiğini ve ağzını kapatmaya çalıştığını söyledi. Yarcel, Kılıç’ın elindeki bira şişesini eşine doğru salladıktan sonra, eşinin kelepçe takmak ve etkisiz hale getirmek için yere yatırıp zor kullandığını ifade etti. Kendilerine söylediğini iddia ettikleri ‘bu ne hal, size müstahak’ ifadelerini yalanladı. 

İZMİR EMNİYET MÜDÜRÜ AŞKIN: GEREĞİ YAPILACAK

İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın olayla ilgili soruşturma başlatıldığını söyledi. Güvenlik kameralarına da yansıyan olayla ilgili Aşkın şunları kaydetti: “Olayı öğrenir öğrenmez personelimizin bir kusuru olup olmadığı ile ilgili araştırma başlattık. Polis halkla ilişkilerine önem veren bir teşkilatız. Personelimizin bir hatası varsa mutlaka hukuki olarak gereği yapılacaktır. Olayın tüm yönleriyle soruşturulup gerçeğin ortaya çıkması için çalışılıyor. Soruşturma hemen başlatıldı.”

 
Başkan Kocaoğlu'ndan Aliağa'daki satış krizi için dev adım: Biz alırız!
 
İzmir'de acılı aile isyanda: Bu bir cinayet!
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
14 Ağustos 2017 Pazartesi 08:44

Yaaa kızlar bu ülkede polis ne zaman haklının yanında oldu da gidip yardım istiyorsunuz allahaşkına yaaa?? Emniyet olayın nesini araştıracak? Kapı gibi görüntü var ortada. Ayrıca polisin işgüzar eşine ne oluyor anlamış değilim? Olay sırasında orada olmayan birisi nasıl birinci ağızdan konuşuyor?

Yorumu oyla      15      5  
Gozgoz 14 Ağustos 2017 Pazartesi 00:03

Şaşırdık mi bu olaya Hayır farklı bir şey kim se beklemiyor bu kızlar aslında acı gerçeği acı biçimde öğrenmiş oldular sayın bayan arkadaşlar bir dahakine başınızın çaresine bakin ne demişler İzmirlinin İzmirliden başka dostu yoktur

Yorumu oyla      13      6  
Zafer Zafer 13 Ağustos 2017 Pazar 19:05

Anlamadığım bir şey var; eli sopalı zorba polisin(!) karısı da devriye mi geziyormuş ki olayı görmüş gibi birinci ağızdan anlatmış?

Yorumu oyla      15      6  
empati 13 Ağustos 2017 Pazar 17:16

kim kızı karısı veya kız kardeşini dövdürtmek i istiyorsa İzmire göndersin . İzmirde polisin kadın dövmesi serbest.hele modern giysili ise . polisin eşi kendi dayak yese ne yapardı,her halde kendi hakkında suç duyurusunda bulunurdu. İnsaf yahu kızlar orada küfür bile etseler polisin dayakla çezalandırmasının açıklaması olamaz. yetkiside yok. bugün buna sessiz kalırsak hepimiz yarın sokakta sıra dayağına çekiliriz. s

Yorumu oyla      17      6  
KADINLAR 13 Ağustos 2017 Pazar 12:44

KADININ EN BÜYÜK DÜŞMANI YİNE BİR KADIN.

Yorumu oyla      16      6  
13 Ağustos 2017 Pazar 11:00

Kızlar suçlu. Bu ülkede adalet mi var da devletten yardım istiyorsunuz. Hem dayak yersiniz, hem suçlu ilan edilirsiniz, tacizcilerde elini kolunu sallayarak gezmeye devam eder. Sosyal medyada bakmadım ancak kesin o saatte orada ne işleri varmış diye yazan tipler vardır. Tacizciye tek laf yoktur. O saatte taciz serbest mi nedir ? Yarın bir gün pembe otobüs değil de normal otobüse binip tacize uğrayan biri olursa da ne işi varmış denebilir. (Pembe otobüsü akpli belediyeler getirmek istiyor) Bu arada kızlara tepki gösteren kadına da ( ona ne oluyorsa ) yarın bir gün başına bir iş gelirse yolda gördüğü polisten yardım istemesin, yerini bırakamaz falan !

Yorumu oyla      20      6  
LAF SALATASI 13 Ağustos 2017 Pazar 09:52

ALENEN ORTADA herşey... daha ne soruşturması... canınız istediğinde doğrudan görevden alıyorsunuz... CANINIZ İSTESİN yeterki...

Yorumu oyla      16      6  
Bu kızlar çok tehlikeliymiş herhalde 12 Ağustos 2017 Cumartesi 18:37

Kaş yaparken göz çıkarma açıklaması olmuş! Personelimizin kusuru var mı araştıracağız! Böyle birşey olur mu? Yani, görüntüde dövülen iki kadın var, de ki; söyleyni kadınlar polise, ne yapacak dövecek mi? Yani polis arkadaşlar, kadınların davranışlarından kendileri için risk mi görüp, dur ben önceden bir döveyim şunları demiş?! Polis bu polis! Ama, çıkıp da elemanımı koruycam adına, hata yapmışlar mı bakayım dersen, yarın daha neler olur, oluyor da fazladıyla artık. Bu, ''alışın bunlara'' açıklaması.

Yorumu oyla      20      6  
12 Ağustos 2017 Cumartesi 15:30

Derhal görevlerinden atılmalı, haklarında soruşturma açılmalıdır. Böyle polis olmaz. Bizim ülkede üstüne üniforma giyen kendini bir halt zannediyor.

Yorumu oyla      29      6  
asena 12 Ağustos 2017 Cumartesi 13:52

Kaç kere polisin taciz ettiğine şahit oldum bir kadın olarak utanıyorum boyle evlatlar yetiştiren annelerden polise sakın sakın genelemeyin ama polis diye güvenmeyin.

Yorumu oyla      28      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Ölürüm Türkiyem' çalıntı iddiasına yanıt
Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, "Ölürüm Türkiyem" şarkısının bestesinin Kürt ...
Tunceli'den acı haber: 1 şehit, 2 yaralı
Tunceli kırsalında teröristlere yönelik gerçekleştirilen operasyonda bir ...
Sosyal medya 15 yaşındaki şehidin mesajını paylaşıyor
Trabzon Maçka'da terör örgütü PKK'nın saldırısı sonrası şehit olan Eren ...
 
Kur'an'a el bastırıp soruları vermişler
FETÖ/PDY'nin Beytepe Jandarma Okullar Komutanlığı'ndaki "mahrem" yapılanmasına ...
Akıncı Üssü davasının kilit ismi savunma yaptı
15 Temmuz gecesi Akıncı Üssü'nde yaşananlara ilişkin dava devam ediyor. ...
KESK'ten İzmir'de toplu sözleşme eylemi
Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) İzmir Şubeler Platformu, ...
 
Trabzon'dan acı haber: 15 yaşında şehit oldu!
Trabzon'un Maçka ilçesinde Vazelon kırsalında bir evden erzak çalan PKK'lı ...
Tır şoförü aracında ölü bulundu
Aydın’da otoyolda park halindeki bir tırın şoförü ölü bulundu.
İzmir’in Çernobili’nde Bakanlık'tan onay geldi: Temizlik vakti!
Gaziemir’de bulunan ve İzmir’in Çernobil’i olarak adlandırılan kurşun ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İzmirli o üniversite bulutların üstünde!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva