YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen 2 yorum var.
14 Ağustos 2017 Pazartesi 08:44

Yaaa kızlar bu ülkede polis ne zaman haklının yanında oldu da gidip yardım istiyorsunuz allahaşkına yaaa?? Emniyet olayın nesini araştıracak? Kapı gibi görüntü var ortada. Ayrıca polisin işgüzar eşine ne oluyor anlamış değilim? Olay sırasında orada olmayan birisi nasıl birinci ağızdan konuşuyor?

Yorumu oyla      15      5  
Gozgoz 14 Ağustos 2017 Pazartesi 00:03

Şaşırdık mi bu olaya Hayır farklı bir şey kim se beklemiyor bu kızlar aslında acı gerçeği acı biçimde öğrenmiş oldular sayın bayan arkadaşlar bir dahakine başınızın çaresine bakin ne demişler İzmirlinin İzmirliden başka dostu yoktur

Yorumu oyla      13      6  
Zafer Zafer 13 Ağustos 2017 Pazar 19:05

Anlamadığım bir şey var; eli sopalı zorba polisin(!) karısı da devriye mi geziyormuş ki olayı görmüş gibi birinci ağızdan anlatmış?

Yorumu oyla      15      6  
empati 13 Ağustos 2017 Pazar 17:16

kim kızı karısı veya kız kardeşini dövdürtmek i istiyorsa İzmire göndersin . İzmirde polisin kadın dövmesi serbest.hele modern giysili ise . polisin eşi kendi dayak yese ne yapardı,her halde kendi hakkında suç duyurusunda bulunurdu. İnsaf yahu kızlar orada küfür bile etseler polisin dayakla çezalandırmasının açıklaması olamaz. yetkiside yok. bugün buna sessiz kalırsak hepimiz yarın sokakta sıra dayağına çekiliriz. s

Yorumu oyla      17      6  
KADINLAR 13 Ağustos 2017 Pazar 12:44

KADININ EN BÜYÜK DÜŞMANI YİNE BİR KADIN.

Yorumu oyla      16      6  
13 Ağustos 2017 Pazar 11:00

Kızlar suçlu. Bu ülkede adalet mi var da devletten yardım istiyorsunuz. Hem dayak yersiniz, hem suçlu ilan edilirsiniz, tacizcilerde elini kolunu sallayarak gezmeye devam eder. Sosyal medyada bakmadım ancak kesin o saatte orada ne işleri varmış diye yazan tipler vardır. Tacizciye tek laf yoktur. O saatte taciz serbest mi nedir ? Yarın bir gün pembe otobüs değil de normal otobüse binip tacize uğrayan biri olursa da ne işi varmış denebilir. (Pembe otobüsü akpli belediyeler getirmek istiyor) Bu arada kızlara tepki gösteren kadına da ( ona ne oluyorsa ) yarın bir gün başına bir iş gelirse yolda gördüğü polisten yardım istemesin, yerini bırakamaz falan !

Yorumu oyla      20      6  
LAF SALATASI 13 Ağustos 2017 Pazar 09:52

ALENEN ORTADA herşey... daha ne soruşturması... canınız istediğinde doğrudan görevden alıyorsunuz... CANINIZ İSTESİN yeterki...

Yorumu oyla      16      6  
Bu kızlar çok tehlikeliymiş herhalde 12 Ağustos 2017 Cumartesi 18:37

Kaş yaparken göz çıkarma açıklaması olmuş! Personelimizin kusuru var mı araştıracağız! Böyle birşey olur mu? Yani, görüntüde dövülen iki kadın var, de ki; söyleyni kadınlar polise, ne yapacak dövecek mi? Yani polis arkadaşlar, kadınların davranışlarından kendileri için risk mi görüp, dur ben önceden bir döveyim şunları demiş?! Polis bu polis! Ama, çıkıp da elemanımı koruycam adına, hata yapmışlar mı bakayım dersen, yarın daha neler olur, oluyor da fazladıyla artık. Bu, ''alışın bunlara'' açıklaması.

Yorumu oyla      20      6  
12 Ağustos 2017 Cumartesi 15:30

Derhal görevlerinden atılmalı, haklarında soruşturma açılmalıdır. Böyle polis olmaz. Bizim ülkede üstüne üniforma giyen kendini bir halt zannediyor.

Yorumu oyla      29      6  
asena 12 Ağustos 2017 Cumartesi 13:52

Kaç kere polisin taciz ettiğine şahit oldum bir kadın olarak utanıyorum boyle evlatlar yetiştiren annelerden polise sakın sakın genelemeyin ama polis diye güvenmeyin.

Yorumu oyla      28      6  
ST 12 Ağustos 2017 Cumartesi 13:31

Sana ne milletin kılığından kıyafetinden , sen görevini yap. Görevin vatandaşın hakkını hukukunu korumak. Böyle yapmaya devam ederseniz mesleğinize de ihanet etmiş oluyorsunuz.

Yorumu oyla      26      5  
12 Ağustos 2017 Cumartesi 12:35

bu polislerimizi pkk karşı böyle yumruk atarken görmek isteriz.bugün gene iki tane maaş almayan hiçbir sosyal güvencesi olmayan emekliliği olmayan yıpranma payı olmayan vatan evladı er şehit oldu.

Yorumu oyla      27      5