HABERLER>YAŞAM
25 Şubat 2015 Çarşamba - 17:43

İzmir’de okul önünde pompalı dehşette flaş gelişme

İzmir’in Bayraklı İlçesi'nde, hakkında sürekli şikayetçi olan liseli kız öğrenci M.A.'nın okuluna gidip, pompalı tüfekle ateş ederek okul müdür yardımcısı, güvenlik görevlisi ve bir öğrenciyi yaralayan 21 yaşındaki Muhammet A. tutuklandı.

İzmir’de okul önünde pompalı dehşette flaş gelişme

Olay, dün saat 08.30 sıralarında Şehit Mesut Uzlu Sokak üzerinde bulunan Piri Reis İmam Hatip Lisesi önünde meydana geldi. İddiaya göre sabah okul önüne gelen Muhammet A., öğrencilerden Mehmet A.'dan, rahatsız ettiği iddiasıyla kendisi hakkında polise şikayette bulunan ve koruma kararı aldıran kız öğrenci M.A.'yı çağırmasını istedi. Mehmet A., bu kız öğrenciyi tanımadığını belirtip çağırmayacağını söyleyince Muhammet A., Mehmet A.'ya iki tokat attı  Muhammet A., geldiği 34 JT 7142 plakalı otomobille okulun önünden ayrıldı.
 
TÜFEKLE GELDİ
Mehmet A., durumu okul yönetimine ve babası Rıdvan A.'ya bildirdi. Baba Rıdvan A., okul önüne gelerek  okul yönetimi ve öğrencilerle birlikte beklemeye başladı. Rıdvan A., bu sırada otomobille okulun önüne tekrar gelip, 50 metre illeride duran Muhammet A. ile konuşmak için yürümeye başladı. Muhammet A., elindeki pompalı tüfekle Rıdvan A.'ya doğru ateş etmeye başladı. Rıdvan A. kendini yere atarken, saçmalar okul bahçesinde bulunan Okul Müdür Yardımcısı Yaşar Çelebi Gür'ün baş parmağına, güvenlik görevlisi Nazım Gültekin'in sol el yüzük parmağına ve omuzuna, öğrenci Mahsun B.'nin sağ el serçe parmağına isabet edip yaraladı. Muhammet A. otomobiliyle olay yerinden kaçtı. Yaralılar hastaneye kaldırılıp tedavi altına alındı.
 
OTOMOBİLİ YIKAMACIYA BIRAKIP PASTANEDE OTURDU
Olay yerinde yapılan incelemede 4 boş kartuş bulundu. Karakol ve asayiş şube ekipleri, kaçan şüphelinin otomobilini bir oto yıkamacıda, içinde suç aleti pompalı tüfekle buldu. Çevrede araştırma yapan ekipler, şüphelinin bir pastanede oturduğunu tespit etti. Polisin geldiğini gören Muhammet A., kaçmaya başladı. Kısa bir kovalamacanın ardından Muhmmmet A. polis tarafından yakalandı. Karakolda ifade veren Muhammet A. suçlamayı kabul etmeyerek şöyle dedi:
 
"Okulun yakınlarında otomobilin içinde oturuyordum. Tanımadığım bir genç gördüm. Ona inşaatın bekçisini çağırmasını söyledim. O da bana küfür etti. Ben de kendisine tokatla vurdum. Bana dönerek, 'Bekle seni s...' diyerek gitti. On dakika sonra tanımadığım 4 kişi ellerinde demir çubukla gelip küfür etmeye başladı. Ben de kendimi korumak amkacıyla tüfekle havaya 4 el ateş ettim. Korktuğum için aracıma binip oradan kaçtım. Polis gelip beni yakaladı."
 
Muhammet A.'nın sürekli rahatsız ettiği lise öğrencisi kız ile mağdurlar sanıktan şikayetçi oldu. Adliyeye sevk edilen Muhemmet A, 'Öldürmeye teşebbüs, kasten yaralama, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması ve tehdit' suçlarından tutuklandı. (dha)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Seçimin nabzı bu sayfada atıyor!
Genel seçim yolunda tüm haberler...
Akdoğan'dan süreç açıklaması: HDP top çeviriyor
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Çözüm Süreci'ndeki son durum için ...
Ege'nin mucizeleri
Ege'de tam da bu mevsimde yavaş yavaş pazarlarda yeşilin her tonunu görmek ...
 
Cumhur Bulut yazdı: Ben ülkücü...
Merhaba, ben Ülkücü… Bugüne kadar tanışmamış ya da tanıştırılmamış olabiliriz… Ben ...
İngiltere'de büyük şok: Eski bakanlar iş takibinde!
Her ikisi de İngiltere Dışişleri Bakanlığı yapmış olan Jack Straw ve Sir ...
Amerikalı eşini öldüren kocaya ağırlaştırılmış müebbet
Muğla’nın Bodrum İlçesi'nde, bir çocuk annesi ABD'li eşi Easther Giovanna ...
 
İzmir'de talihsiz çiftçinin kahreden ölümü!
İzmir'in Tire İlçesi'nde, rampaya park ettiği traktörün freninin boşalıp ...
İzmir’in tarihi çarşısında yasaklara aldıran yok!
İzmir’de, yaya trafiğinin yoğun olduğu Kemeraltı Çarşısı'ndaki sokaklar ...
Fikret İlkiz yazdı: Devletin iç güvenliği nasıl sağlanır?
Meclis’te siyasal şiddetin hüküm sürdüğü tartışmalar kamuoyunu derinden ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
'Memleket' küçülüyor!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Neden fakirleştik?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Afyon üstünden Akşehir’e... (Gezi notları)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva