HABERLER>POLİTİKA
7 Şubat 2018 Çarşamba - 12:42

İYİ Parti İzmir'den açıklama: 5 ilçede oyumuz çok yüksek!

İYİ Parti İzmir’de ilk sandık sınavını vermeye hazırlanıyor. Partililer cumartesi, pazar ve pazartesi günü kongrelerini yapacak. İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, seçimleri şekil şartlarının yerine getirilmesi için yaptıklarını açıkladı

İYİ Parti İzmir den açıklama: 5 ilçede oyumuz çok yüksek!

İYİ Parti İzmir’de ilçe başkanlarını belirledi. Teşkilatlar eksikliklerini büyük ölçüde tamamladı. Partililer, İzmir’de ilk sandık sınavını hafta sonu vermeye hazırlanıyor. 10-11 ve 12 Şubat’ta yapılacak olan kongrelerde, mevcut başkanlar ile seçime gidilecek. Kongreler, şekil yönünden yapılacağı için seçimlerin sakin geçmesi bekleniyor. İlçe kongrelerinde kurucu üyeler, ilçe başkanlarını ardından da il başkanını seçecek. İl Başkanı Yıldırım Ulupınar,  her ilçenin kendi takvimine uygun bir zaman diliminde seçimleri yapacağını söyledi. Kongrelerin ardından teşkilatlar, tüm enerjisini sokakta harcamayı planlıyor. 2019’a hazırlanan İYİ Parti, İzmir’in 30 ilçesinde de seçmenin nabzını yaptırdığı anketlerle yoklamayı sürdürüyor.

30 İLÇEDE ANKET ÇALIŞMASI
İYİ Parti’nin İzmir’de inanılmayacak bir heyecan içerisinde olduğunu öne süren Yıldırım Ulupınar, sadece üyelerin değil genel başkanları Meral Akşener’in de tüm çalışmalarına bu heyecanın yansıdığını belirtti. Ulupınar, "Genel başkandan tutun, genel başkan yardımcılarına kadar herkes büyük bir heyecan içerisinde. Biz de seçimleri dört gözle bekliyoruz" dedi.

İzmir’in 30 ilçesinde anket yaptırdıklarını fakat bunun sonuçlarını açıklamayacaklarını dile getiren Ulupınar, yapılan anketlerin 18 ilçede tamamlandığını dile getirdi. Bu ilçelerde sonuçların bekledikleri oy potansiyelinin üstünde çıktığını ileri süren Ulupınar, isimlerini vermediği 5 ilçede İYİ Parti’nin oyunun çok yüksek olduğunu iddia etti. Bu adreslerde şimdiden birinci parti olduklarını kaydeden Ulupınar, "Bu anketler 12 bin denekle yapıldı. Bizim işimiz millete dokunmak. Sokağa çıkarak vatandaşla birebir siyaset yapacağız. Eksikliklerimizi tamamladıktan sonra alanlarda olacağız" dedi. (DHA)

 
Hırsızdan icat! Polis kayıtlarına ilk kez girdi
 
Bakan Özlü'den İzmir ve Manisa'da iki günlük mesai
YORUMLAR
Toplam 16 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
bayraklılı 8 Şubat 2018 Perşembe 20:20

(İzmirli yorumcuya) Şimdiye kadar sürekli chpye oy veriyordum. Ama bundan sonra iyi partiye oy vereceğim. Bizler Aziz'e, Hasan'a, Cemalettin'e mecbur muyuz? İzmirli yorumcu izmirde döndürülen dolaplardan herhalde haberdar değil. Yazık ama çok yazık!

Yorumu oyla      11      5  
Denek 12 bin 8 Şubat 2018 Perşembe 12:06

Denek nedir? ne kadar üslupsuz bir söz!!! Denek miyiz biz!!! kınıyorum

Yorumu oyla      11      5  
Kemal 8 Şubat 2018 Perşembe 08:47

Palavra bir anket. İyi partiyi sade vatandaş hala bilmiyor. İlçe olarak açıklasın yetkilide bilelim. Eski siyasi alışkanlığı. Palavra at, kandır. Burası İzmir.

Yorumu oyla      12      6  
Güneş yeniden doğacak 8 Şubat 2018 Perşembe 08:11

Bende CHP’li biri olarak iyi parti yükselecek millete Umut olacak ins hayırlısı olur başarılar diliyorum oyumuz sizin CHP böyle devam ederse sizleri desteklicez

Yorumu oyla      12      5  
Poyraz 7 Şubat 2018 Çarşamba 23:34

Sol sağ mı kalmış. Bunlar aslında sağcı olanların sözleri. Sanırsın sınıfsız toplum olduk.Asgari ücret 1.603 lira açlık sınırı 1.900 lira.

Yorumu oyla      11      5  
realist 7 Şubat 2018 Çarşamba 22:11

chp li solcu biri iyi partiye oy vermez yazmıs birisi. kardes ben de chp liyim bende oy vermeyi düsünüyorum. sol-sag mı kaldı artık. ayrıca chp sol parti değil şuan. ben Atatürkcüyüm. solcu sagcı değilim. iyi parti de şuan Atatürkün yolundan gidiyor. Siz kılıcdaroglu ve kocaoglundan memnunsanız buyrun oyunuzu verin.

Yorumu oyla      15      7  
sezarın hakkı sezara 7 Şubat 2018 Çarşamba 18:58

Halen daha kordonu otoban yapmak isteyen insanları aday gösterin diyen şahıslar var.

Yorumu oyla      12      6  
Olur mu 7 Şubat 2018 Çarşamba 16:44

Suriye meselesilehimize iken, milli mutabakat sağlandı ama gün geçipte Sayın Bahçeli caymadan, İyi Parti tam teşkilatlanmadan, hayat pahalılığı için vatandaş gün geçtikçe daha fazla feryat etmeden, ülke insanı teröre daima kenetlenmişken, Chp‘liler yazın tatile gitmişken, özel bir gün olduğundan, hemde pazar gününe denk gelmesinden dolayı, %50+1 garanti gözükmemesinden dolayı 15 temmuz 2018 günü seçim olur mu?

Yorumu oyla      12      5  
Bence 7 Şubat 2018 Çarşamba 16:35

Ötekileştirme ve hayat pahalılığının önlenemeyişi, inşaat sevdası yüzünden vatandaşın feryadını duymayan Ak Parti kan kaybediyor.15 yıldır hiç konuşmadan destek veren, kimse ile dirsek teması olmamış, siyaset sayesinde zenginleşmemiş kesim artık yüksek sesle konuşuyor, soru soruyor, eleştiriyor İyi Parti‘nin alternatif olduğunu dillendiriyorlar.

Yorumu oyla      15      5  
İZMİRLİ 7 Şubat 2018 Çarşamba 16:13

Chp de değişim olmazsa İYİ partiye oy verecem diyen DEĞİŞİM rumuzlu şahıs CHP li olamaz. Nedenmi eğer chp li ise geçmişte chp li olmamıştır. Chp ye oy vermeyen biri kalkıp İYİ partiye oy veriyorsa CHP li değildir. CHP ye oy vermek istemeyen gider sol partilere oy verir. İYİ partiye oy veren ve geçenlerin isteği olmamıştır isteğini yapan partileri geziyorlardır. Sonra ben chp den geldim edebiyatı yaparlar. İyi partinin izmir deki yöneticilerine bakın gezmediği parti kalmış mı acaba. HAYATINI CHP de Geçiren onurlu kimse iyi partiye oy vermez çünkü CHP den aldığı terbiye ile örtüşmez. Devşirme CHP li ler hariç.

Yorumu oyla      14      12  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Miroğlu'nun acı günü
AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu'nun yoğun bakımda tedavi gören ...
AK Parti'den seçim barajı için flaş açıklama!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, gündeme ilişkin açıklamalarda ...
Başkan Yücel'den kurultay ve PM değerlendirmesi: Temsil eleştirileri için ne dedi?
36. Olağan Kongresini tamamlayan Cumhuriyet Halk Partisinin İzmir İl Başkanı ...
 
CHP'de merakla beklenen kura çekildi... İşte kazanan
CHP Parti Meclisi seçiminin resmi sonuçları belli oldu.
HDP'li Ferhat Encü'nün vekilliği düştü
HDP Şırnak Milletvekili Ferhat Encü’nün vekilliği, kesinleşmiş yargı kararı nedeniyle düşürüldü.
Kılıçdaroğlu'ndan 'Yiğitsen açıkla' yanıtı
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısındaki konuşmada ...
 
Erdoğan il kongreleri için tarih verdi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda açıklamalarda ...
MHP’li Karataş: Tek düşmeyen kale biziz!
İzmir İl Başkanı Karataş, Aliağa’daki buluşmada parti çalışmaları hakkında ...
Bahçeli: En ön safta Afrin’e gider, gerekirse...
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. ...
 
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Köy Enstitülü olmak…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Geleceğe ‘miras’ altın ses!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva