HABERLER>POLİTİKA
6 Şubat 2018 Salı - 11:49

MHP’li Karataş: Tek düşmeyen kale biziz!

İzmir İl Başkanı Karataş, Aliağa’daki buluşmada parti çalışmaları hakkında bilgi verirken, “İçeride ve dışarıda Türk’e düşmanlık edenlerin ele geçiremediği ve düşüremediği tek Kalenin MHP olduğunun farkındayız” dedi.

MHP’li Karataş: Tek düşmeyen kale biziz!

EGEDESONSÖZ- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Teşkilatı’nda mahalle temsilcileri toplantıları hız kesmeden devam ediyor. Geride kalan hafta sırasıyla Seferihisar, Bornova ve Konak’taki mahalle temsilcileri buluşmalarının ardından MHP İzmir İl Teşkilatı bu kez Aliağa’da bir araya geldi.

Toplantıya MHP İl Başkanı Necat Karataş, il başkanlık divanı üyeleri ve il yöneticilerinden oluşan bir heyetle katıldı. Kahvaltılı buluşmada ev sahibi MHP Aliağa ilçe başkanı Abdurrahim Aydemir, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa Kadın Kolları Başkanı Nurten Yaprak Yaşar, Aliağa Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Gencer, meclis üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle temsilcileri katılım sağladılar.

İlk sözü alan MHP Aliağa ilçe başkanı Abdurrahim Aydemir yaptıkları faaliyetler ve çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Ayrıca yerelde iktidarda oldukları ilçelerini önümüzdeki 2019 yılında da kazanmak için ellerinden gelen hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını belirtti.

TEŞKİLAT BAŞKANI 2019 İÇİN SÖZ ALDI
Teşkilat İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sayit Şanlı; mahalle temsilcilerinin görev ve sorumluluklarını anlatan bir konuşma yaptı. Vatandaşla iç içe ve birebir temas halinde olması münasebetiyle mahalle temsilciliğinin ne kadar önemli bir görev olduğunu anlattığı konuşmasının sonunda ise salonda bulunan tüm katılımcılardan da 2014 yılında olduğu gibi 2019 yılında da Aliağa Belediyesi’nin burçlarında var olan üç hilalli bayrağı tekrar dalgalandıracaklarının sözünü aldı.

TÜRKİYE’Yİ MİLLİYETÇİLER YÖNETECEK
Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar yaptığı konuşmada; Türkiye zor şartlar altında bizler buna kayıtsız kalamayız birlik beraberlik içinde bu sürece azami katkıyı sağlamalıyız, bu süreç ile ilgili duruşumuzu eleştirenlere şunu sormak gerekir. Ülkemiz bir yangın yerine dönmüş. Bu durum da önceliğimiz yangını söndürmek mi yoksa yangını çıkartandan hesap sormak mı olmalıdır? Türkiye’nin bu zor şartlar karşısında bizler Devletimizin bekası noktasında Milli birlik içinde olmamız ve Silahlı Kuvvetlerimize destek olmamız gerekir bizlere de bu yakışır. 2019 Mahalli İdareler seçimlerinde Aliağa ilçemizde tekrar seçileceğimizden kuşkumuz yoktur sizlerden isteğim belediye meclis üyelerini çoğaltıp elimizi güçlendirmenizdir. Bunu herkes iyi bilsin ki gelecekte Türkiye’yi Türk Milliyetçileri yönetecek, yeter ki inanalım birlik beraberlik içerisinde olalım o zaman biz bunun üstesinden geliriz.

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş yaptığı konuşmasında, “Türkiye ve Türk Milleti bu süreçte ateş çemberinden geçiyor, Ülkemiz gerek yurt içinde gerekse de sınırlarımız göz önüne alındığında kuşatılmış durumda emperyalist ABD’nin sınırsız silah yardımı yaptığı PYD-PKK Suriye’nin kuzeyinde ülkemize karşı tehdit oluşturmakta, TSK’nın Afrin’e haklı müdahalesi bu sebeptendir. Ama Türk devleti ve Şanlı Ordumuz bunun üstesinden gelecek ve o bölgeden bölücü unsurları söküp atacaktır” dedi.

DÜŞÜRÜLEMEYEN TEK KALE MHP
Karataş ayrıca, “Devlet adamlığı öngörü sahibi olmayı gerektirir.  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bey’in 6 Ağustos 2012’de önerdiği (Batı ucu Afrin’i ve doğu ucu da Kandil’i içine alacak biçimde tesis edilecek hilal şeklindeki güvenlik kuşağı bir an önce sağlanmalı ve icra edilmelidir) teklifi yerine getirilse idi bu gün bu sıkıntılar yaşanmıyor olurdu. Bir taraftan da üç milyonu aşan Suriyeli sığınmacılar orada muhafaza edilir ülkemiz içinde bazı sıkıntılar da yaşanmamış olurdu. Bir taraftan da dünya devletleri oradaki sığınmacıları görmezden gelemez mali yardım yapmak zorunda kalır Türkiye’nin üzerine bu kadar ekonomik yük yüklenmiş olmazdı diye düşünüyorum.

Artık önümüze bakmalıyız ve bu ateş çemberinden çıkmalıyız. Bu sebeple Türk Devleti’nin Türk Milleti’nin yanındayım diyen her anlayışın milli birlik ve beraberliğe, silahlı kuvvetlerimize desteğe katkı sağlaması milli mutabakat içerisinde olması zarureti vardır. Bunun tersi Türk ve Türkiye düşmanlığından başkaca bir şey değildir.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bey’in başkanlığında 9-10-11 Şubat 2018 Tarihlerinde Antalya’da il başkanları ve ilçe başkanlarından oluşan geniş kapsamlı bir toplantı tertip edilecektir. Bu toplantıda liderimiz Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey’in ülkemizin içinden geçtiği zorlu süreçle ilgili diğer taraftan da 18 Mart 2018 Tarihinde yapılacak ve tarihe not düşecek 12. Olağan MHP Büyük Kurultayı’yla ilgili ve 2019 yapılacak Mahalli idareler, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri ile ilgili önemli talimatları olacaktır. Türkiye ve Türk Milleti’nin geleceği için büyük önem taşıyan bu bilgi ve talimatları Bizler de teşkilat yöneticileri olarak iyi anlayıp algılayıp yerine getireceğiz. Kaldı ki Milliyetçi Hareket Partisi ve Lideri’nin Türk Devleti Türk Vatanı için ne ifade ettiğinin şuurunda ve bilincindeyiz. İçeride ve dışarıda Türk’e düşmanlık edenlerin ele geçiremediği ve düşüremediği tek Kalenin MHP olduğunun farkındayız. Bu sebeple Antalya kampı büyük önem arz etmektedir, bu toplantıdan sonra Büyük Türk Milletine hizmet yolunda çalışmalarımıza daha da hız vererek 2019 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz, bu noktada siz dava arkadaşlarımıza Türk Milliyetçilerine büyük işler düşecek ama sizlerin ne derece vatansever, vatanperver olduğunuzun farkındayız ve sizlere güveniyoruz. Yaşasın Türk Devleti yaşasın Türk Milleti” ifadelerini kullandı.

 
Bahçeli: En ön safta Afrin’e gider, gerekirse...
 
Türkiye'deki perakende devinden kötü haber!
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
EŞMELİ 6 Şubat 2018 Salı 22:26

Sen ya Türkiyede yaşamıyorsun yada rüya görüyorsun ortada MHP mi kaldı yaz bir yere İzmirde alacağınız en iyi oy oranı % 3

Yorumu oyla      15      5  
düşene 1 tekme 6 Şubat 2018 Salı 17:45

akmhp nin daha neyi düsecek. düsmüş düsecegi kadar. bundan sonra son düşmeyi 2019 da görecekler.

Yorumu oyla      14      5  
BUCALI 6 Şubat 2018 Salı 12:52

BİZ DERKEN? HERHALDE AKPNİN YEDEK LASTİĞİ MHP DEN SÖZ EDİP KOMİK DURUMA DÜŞMÜYORSUNUZDUR

Yorumu oyla      15      5  
Ersin Tokgöz 6 Şubat 2018 Salı 12:12

Belediye başkanı Bahçeliye muhalif değilmiydi. Korsan tarla kongresine gitmek için insan topluyordu. bahçeliyi partiyi 1 kasımda çok eleştirmişti şimdi ne oldu anlamadık. soruşturma dosyası kalın geldi anlaşılan. Nejat Başkan bunları unutumu. ülkücüer liderine partisine sahip çıkarken nejat başkanın lideri eleştiren belediye başkanının tarafınıtutması ülkücüleri ne düşündürür.

Yorumu oyla      15      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bahçeli: En ön safta Afrin’e gider, gerekirse...
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. ...
Fatih YAPAR, CHP Kurultayı'nı yazdı... Bundan sonra ne olacak?
Fatih YAPAR, CHP Kurultayı'nı yazdı... Bundan sonra ne olacak?
İnce: Mutlu bir azınlık, partiyi ele geçirdi!
Muharrem İnce, 'imza' tartışmasının damga vurduğu kurultayda tüzüğün ihlal ...
 
İran'dan Türkiye'ye küstah çağrı!
İran, Afrin bölgesine yönelik operasyonu durdurması için Türkiye'ye çağrı ...
MHP'li Belediye Başkanı'nın istifası istendi!
CNNTürk'ün haberine göre MHP Genel Merkezi, Kars Belediye Başkanı Murtaza ...
İzmir'e nakil merkezi açıldı, AK Partili Sürekli açıkladı: Acillere yeni düzenleme!
İzmir'deki Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, Yetişkin Kemik İliği ...
 
Vekil Bayır’dan ‘CHP bitmiştir’ yorumuna cevap: Sizin gibi…
Kent siyasileri arasında sosyal medyayı en aktif ve etkili biçimde kullanan ...
CHP’de kurultay sonrası… PM ve YDK’nın İzmir temsilcileri ne mesaj verdi?
36’ncı Olağan Kurulay geride kalırken İzmir’den PM ve YDK’ya giren isimler ...
Nihal AŞKIN yazdı... Kurultay'ın 'İzmir' mesajları
Nihal AŞKIN yazdı... Kurultay'ın 'İzmir' mesajları
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Doğarken ağladı insan!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Şimdi ne olacak?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette yumuşama devrimi mi başlıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İtiraz seven kadınların kenti: İzmir
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva