HABERLER>POLİTİKA
13 Temmuz 2018 Cuma - 09:20

İnce’den değişim açıklaması: Kocaoğlu sokağı görmüyor mu?

Başkan Kocaoğlu’nun değişim çağrıları üzerinden konuşan İnce, “Tabanda bir kaynama olduğunu görüyorum. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ‘değişim talebi var’ dedi. Başarılı bir belediye başkanı. Partiye, İzmir’e yıllarca hizmeti olmuş birisi. Sokağı görmüyor mu?” dedi.

İnce’den değişim açıklaması: Kocaoğlu sokağı görmüyor mu?

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Habertürk TV'de düzenlenen Türkiye'nin Nabzı programında soruları yanıtladı.  İnce 24 Haziran seçimleri sonrasında geniş yelpazede açıklamalarda bulunurken, parti içinde yaşanan olağanüstü kurultay tartışmaları ve start alacak imza hareketi üzerinden net mesajlar verdi.

BU ÖRGÜT İMZA TOPLAYACAK
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun süreçte 2 kez yaptığı değişim vurgusuna değinen İnce, “En başta söylediğimi söylüyorum. Ben burada duruyorum. Yürü önümüzden derlerse hazırım. Ama ben ortaya çıkıp imza toplamayacağım. Bu örgüt imza toplayacak. Ben onu görüyorum. Toplumda, tabanda böyle bir talep var. Milletle inatlaşılmaz. Milletle inatlaşırsan millet de seninle inatlaşır. Öncülüğünü yapmayacağım. Arkadaşlar toplarsa, geç partinin başına derlerse, davet gelirse yaparım. En iyisini yaparım. Sokağın talebine uymak gerektiğini düşünüyorum. Tabanda bir kaynama olduğunu görüyorum. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu bir açıklama yaptı, ‘değişim talebi var’ dedi” açıklamasında bulundu.

 KOCAOĞLU SOKAĞI GÖRMÜYOR MU?
‘Başkan Kocaoğlu aday gösterilmeyeceğini düşünerek böyle bir açıklama yaptı’ şeklindeki iddianın hatırlatılması sonrası konuşan İnce, “Böyle bir şey olabilir mi? Aziz Bey, Sayın Kocaoğlu başarılı bir belediye başkanı. Partiye, İzmir’e yıllarca hizmeti olmuş birisi. Sokağı görmüyor mu? Kırklareli belediye başkanı söyledi, milletvekilleri, gençler var söyleyen. Partililer bunu görüyor. ‘Kaybedeceğiz’ diyor. Yenilenelim, umutları tazeleyelim” dedi.

 
Taksi durakları İzmir’e yakıştı
 
Her şeyi itiraf etti: '30 - 40 kez bakım yaptım, aşık olduk'
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 9 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
gürkan 13 Temmuz 2018 Cuma 18:28

İzmir şehir merkezinden geçen tramvayın güzergahı yanlışmış. Allah akıl fikir versin. Sanırsın dağ başına tramvay yapıldı. Ben Aziz Kocaoğlu net başarısızdır, o yüzden değişsin demiyorum; 3 dönemdir başkanlık yapmış, yaşı da ilerlemiş, değişim olursa şehir için de kendi için de iyi olur diyorum.

Yorumu oyla      10      5  
halk 13 Temmuz 2018 Cuma 18:01

başkanların içinde bence en başarılı başkan muhittin selvitopu nedenmi ? sıtkı kürümden kocaman bir enkaz aldı 4,5 yıldır maddi sıkıntılarla bogustu buna ragmae sokaklarda yenileme parklarda yenileme calışması yaptı tümünde olmasada ...ve gercekten bir dönem daha kalırsa karabaglarda bir cok sey degişir

Yorumu oyla      11      8  
İncelik 13 Temmuz 2018 Cuma 16:21

Sevgili İnce , Başarısız insanları başarılı göstermek Kemal beyden size de geçmiş, asıl İzmir'i ve sokağı görmeyen sizlersiniz. Aziz bey size seçimlerde maddi manevi sponsorluk yapmış olabilir,Kemal beyi gönderme konusun da anlaşmış ta olabilirsiniz . Ancak İzmir hepinizi kökten göndermek durumunda kalmasın. Körler sağırlar birbirini ağırlar olmasın..

Yorumu oyla      16      8  
Ismi lazım degil 13 Temmuz 2018 Cuma 16:19

Aziz kocaoğlu ne yapıyor ki izmire başarılı. Tramvay yaptıve beş para etmez bir yol güzergahı var. Tramvay neden kordon üzerinden gitmedi de yol üzerinden gidiyor çünkü zenginler ordan geçmesini istemedi. Bir de Aziz baskan hic kusura bakmasın belediye çalışanına sahip çıkmıyor. Söz de kadroya gectik tüm ilce belediyeler personele haklarını veriyor Aziz baskan hicbir hakkımızı bizlere vermiyor. Bu gidisle zaten Izmir de elden gidecek gibi. Personele hakkını verin lütfen.

Yorumu oyla      11      9  
izmirli 13 Temmuz 2018 Cuma 16:12

aziz kocaoglu aday olursa oy vermeyecegim.

Yorumu oyla      13      8  
Tayfun 13 Temmuz 2018 Cuma 15:39

Aziz beye çok başarili bir Belediye başkanidir Turkiye de kendi bütçesi ile Metro yada Tramvay yapan bitiren işletmeye alan başka Belediye varmidir ? Yokdur . Olanlar da devlet bütçesi ile yapanlardir . Ayrica izmir Belediyesi borcunu zamaninda odeyen ve kredibilitesi en yuksek kurumlardandir , elestirirken rakamlarin somut gerceklerini göz ardi etmeyin lütfen.

Yorumu oyla      13      10  
Gürkan 13 Temmuz 2018 Cuma 13:54

CHP' nin üst yönetimi de değişmeli , yerel yöneticileri de ... 2019 İzmir adayı vakit kaybedilmeden belirlenmelidir. İzmir'e yakışacak , bilgili , dünyayı da bilen, vizyonu olan en önemlisi de İzmir için hayalleri olan bir aday aday gösterilebilir.

Yorumu oyla      18      6  
Seçim sonuçları 13 Temmuz 2018 Cuma 13:44

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Aziz Kocaoğlu ‘mu başarılı ? Kendinizi kandırıyorsunuz ! Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Özlem Çerçioğlu demiş olsaydınız gerçekçi olurdu ! 2009 ve 2014 yıllarında yapılan yerel seçim sonuçlarına bakmıyormusunuz ?

Yorumu oyla      25      8  
Beydağlı 13 Temmuz 2018 Cuma 12:07

Başkanlarımız arkasındayız değişim kaçınılmaz bi gerçek ...

Yorumu oyla      14      11  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan Yıldırım'a devlet şeref madalyası
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski Başbakan Binali Yıldırım'a Devlet ...
AK Parti İzmir'de Yıldırım sevinci!
AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın TBMM Başkanı seçilmesi, ...
İnce ile A'dan Z'ye: Kurultay için ne dedi?
24 Haziran seçimlerinde CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Habertürk ...
 
Binali Yıldırım Meclis Başkanı oldu!
TBMM Genel Kurulu, TBMM Geçici Başkanı Durmuş Yılmaz'ın başkanlığında ...
AK Parti'den 'bedelli askerlik' açıklaması
AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, 'Bedelli askerlik bizim savunduğumuz, ...
SP’li Hazırbulan görevine geri döndü ve konuştu: CHP’yle ittifaktan pişman olmadık!
Seçim sürecinde görevini Erduran’a bırakan Zekeriya Hazırbulan, il başkanlığına ...
 
Pakdemirli ilk kez bakan olarak İzmir’e geliyor: Programda neler var?
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin 14 ve 15 Temmuz’da İzmir’de ...
CHP'li Sertel: Türkiye Cumhuriyeti’nin Milli Kütüphanesi artık yok
CHP'li Sertel "Türkiye kamuoyu yeni hükümet sistemini tartışırken, eskiye ...
CHP'de İnceciler'den yeni hamle!
CHP'nin 24 Haziran'daki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi destekleyen ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva