HABERLER>POLİTİKA
25 Mayıs 2017 Perşembe - 09:06

İl Başkanı Güven dev toplantı öncesi konuştu: Kritik rapor önerisi!

İl Başkanı Güven gerçekleşecek danışma kurulu için, “Katılanlar bize rehberlik etsin ve buradan bir düşünce çıksın. Biz de bunu bir rapor halinde genel merkeze iletelim. Toplantının ardından Genel Başkan’a giderek, “İzmir danışma kurulumuzun görüş ve önerileri budur’ diye söylemek istiyorum” dedi.

İl Başkanı Güven dev toplantı öncesi konuştu: Kritik rapor önerisi!

Mehmet İŞLER / EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, 27 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecek il danışma kurulu toplantısı öncesinde Egedesonsöz’e önemli açıklamalarda bulundu.

İlçelerin ardından yapılacak il bazındaki danışma kuruluna katılım konusunda konuşan Başkan Güven, hangi isimlere davet gönderildiğini paylaşırken, zirve sonrasında Ankara’ya gideceğinin sinyallerini verdi.

Toplantıya ilişkin partililere çağrıda bulunan Güven, yapıcı önerilerin gelmesi halinde bir dosya hazırlayarak genel merkeze gideceğini ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na rapor sunacağını belirtti.

ÖRGÜT ESKİSİ VE YENİSİYLE TAM KADRO KATILACAK

Danışma kurulu toplantısını oldukça geniş bir katılımla gerçekleştirmek istediklerini ifade eden Güven, “Tüzük olarak katılması gereken üyelerin hepsi toplantımıza katılacak. Mevcut ve eski milletvekilleri, Parti Meclisi (PM) üyeleri, PM eski üyeleri, kurultay delegeleri, disiplin kurulu üyeleri, il eski başkanları, ilçe başkanları ve başkan yardımcıları, kadın ve gençlik kolları il başkanları, belediye başkanları, belediye eski başkanları danışma kurlunun üyeleri olarak katılacaklar. Biz küçük ölçekte takviye de yaptık. Genel seçimlerde İzmir’den 14 milletvekili çıkardık ama seçilmeyen 12 kişiyi de davet ettik. Belediye meclislerinde vekillerini, İlçe yönetimlerinde bilişimden sorumlu başkan yardımcılarını, kadın ve gençlik kolları örgütlerinde yönetimlerde olan arkadaşlarımızı ilave ettik. Bir de büyükşehir meclis üyelerimizin tamamı katılıyor” dedi.

SÖZ ALMAK İSTEYENLERE SÖZ VERİLECEK

Gerçekleşecek toplantının içeriği hakkında bilgi veren Güven, “Kurulda partinin gündemi, 16 Nisan referandumunun değerlendirilmesi ve bundan sonraki yol haritamızın belirlenmesi konusunda partililerimizin görüş ve önerilerini alacağız. Tüzükte konuşma hakkı olan herkesin kürsüye çıkmasını istiyoruz. Süreli olduğu için konuşabildiği kadar herkesin fikrini beyan etmesini istiyoruz. Söz almak isteyenlere söz verilecek” diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU’NA SÖYLEMEK İSTİYORUM…

Masaya yatırılan konularda fikir uzlaşısı içinde olunması gerektiğini vurgulayan ve toplantıdan beklentisini dile getiren Güven, “Danışma kurulunun güzel bir birlik beraberlik içinde geçmesini ve verimli olmasını diliyoruz. Partililerimiz çıksın sağlıklı ve yapıcı önerilerini sıralasın. Bu da bizim yol haritamız olsun istiyoruz. Eleştirmiş olmak için değil de gerçekten partinin yapması gerekenlerin belirlenmesi noktasında birleşmek istiyoruz. Katılanlar bize rehberlik etsin ve buradan bir düşünce çıksın. Biz de bunu bir rapor halinde genel merkeze iletelim. Biz de düşüncelerimizi söyleyelim.  Güzel düşünce ve öneriler çıktığı taktirde toplantının ardından Genel Başkan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na giderek, ‘İzmir danışma kurulumuzun görüş ve önerileri budur’ diye söylemek istiyorum” ifadelerini kullandı.  

 
Manchester saldırganının kardeşi yakalandı
 
NATO DAEŞ Karşıtı Koalisyon’a katılıyor
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ercüment şahin 25 Mayıs 2017 Perşembe 18:25

örgüt sil baştan degiştirip, belediyelerin atadıgı degil gerçek sossyal demokratlardan oluşan liyakat egitim ve partililige deger veren sivil örgütlerden destekli yeni yönetim atanması gerekir. yoksa atamalar sadece seçimde abilerine oy kullanırlar.

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan'ı Brüksel'de yoğun bir gündem bekliyor
Bugünkü NATO Zirvesi'nde Türkiye'yi temsil edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ...
'İsimleri verin, bu saatten itibaren istifa ediyorum'
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “Siz bu 800 hakimin ismini niye saymadınız? ...
Bahçeli o pankartı gördü, Erdoğan'a seslendi
Antalya'da konuşan MHP Lideri Bahçeli, Alanya'nın il yapılması talepleriyle ...
 
Erdoğan'dan 'kabine değişikliği' sorusuna cevap
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan NATO zirvesine katılmak üzere Brüksel’e ...
MHP İzmir'de o ilçede şok: Kongre ertelendi!
İlçe seçim kongrelerinin startını veren ve takvimi işleten İl Teşkilatı, ...
CHP Karabağlar'da danışma kurulu mesaisi
Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar İlçe Başkanlığı Genişletilmiş Danışma ...
 
CHP’li Güven İzmir’deki ‘hayır’ı topladı
İl Başkanı Asuman Ali Güven, partisinin referandum sürecinde yürüttüğü ...
MHP Karabağlar'da hedef ülkücü birlik
Bu hafta sonu gerçekleştirilecek olan MHP İzmir İlçe Kongrelerinde en ...
Başbakan Yıldırım AK Parti Grup Başkanı seçildi
AK Parti grubu bugün basına kapalı olarak toplandı. Toplantıda 300 oyla ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva