HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
23 Ocak 2019 Çarşamba - 11:35

IF Wedding Fashion, İzmir’in beyaz podyumu büyüledi

IF Wedding Fashion İzmir – 13. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’nın ilk gününde gerçekleşen defilelerde ünlü mankenler podyuma çıktı. Moda severlerin yakından takip ettiği büyülü beyaz podyum, sektör profesyonellerinden tam not aldı. Fuarda bugün (Çarşamba) ise defilelerin yanında müzik ve video platformlarında gerçekleşen milyonlarca dinlenmeyle dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcılar Brianna ve Kate Linn performans sergileyecek.

IF Wedding Fashion, İzmir’in beyaz podyumu büyüledi

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) partnerliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen IF Wedding Fashion İzmir – 13. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, dünyanın her noktasından gelen sektör profesyonellerine kapılarını açtı. Kapladığı alan bakımından Avrupa’nın en büyüğü olma özelliğine sahip IF Wedding Fashion İzmir, 221 katılımcısının birbirinden özel gelinlik, damatlık ve abiye tasarımlarını dünyaya sundu. 25 Ocak Cuma gününe kadar defileleri ve etkinlikleriyle sektör profesyonellerini konuk etmeye devam edecek IF Wedding Fashion İzmir, beyaz podyumunda da ünlü isimleri ağırlayacak. Sektörün Küresel Fuar Endüstrisi Birliği (UFI) onaylı tek fuarı olan IF Wedding Fashion İzmir, dünyanın tanıdığı şarkıcıları da moda severlerle buluşturacak.

22 KATILIMCI KARMA DEFİLEDE BULUŞTU
2019 ve 2020 modelleri ilk kez IF Wedding Fashion İzmir – 13. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’nda görücüye çıktı. Gelinlik, damatlık ve abiye giyimin en yeni modellerini takip etmek isteyenler IF Wedding Fashion İzmir’de buluştu. Fuar, ilk gününde üç özel defileye ev sahipliği yaptı. World Of Fashion’ın düzenlediği, katılımcı 22 firmanın özel ürünlerinden oluşan karma defilede; Şenay Akay, Özge Ulusoy, Şebnem Schaefer, Tuğba Melis Türk, Sema Şimşek, Ebru Ürün ve Deniz Pulaş podyuma çıktı. Erkan Yılmaz, tüm sene bu defile için hazırlandıklarını ve katılan tüm firmaları ortak bir projede toplamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

35 PARÇALIK KOLEKSİYON
Fuar katılımcısı Rimano, 35 parçalık özel koleksiyonunu IF Wedding Fashion İzmir’in beyaz podyumunda sundu. Günün bir başka defilesi de White House firmasının gelinliklerinden oluştu. White House’un gelinlik defilesinde Şebnem Schaefer ile Özge Ulusoy’un taşıdığı gelinlikler izleyenleri büyüledi. Sektör profesyonellerinin bir hayli fazla ilgi gösterdiği defilenin ardından açıklamalarda bulunan İsmail Urhan, “Tüm sene 35 parçalık bu özel koleksiyonu ekibimizle birlikte hazırlamak için çok emek harcadık. Bu emeklerin karşılığını muhteşem bir defile ile sunduk” dedi.

DÜNYACA ÜNLÜ ŞARKICILARI AĞIRLAYACAK
IF Wedding Fashion İzmir, son dönemlerde bir hayli popüler olan dünyaca ünlü pop müzik şarkıcıları Brianna ve Kate Linn’i bugün (Çarşamba) ağırlayacak. Müzik ve video platformlarında gerçekleşen milyonlarca dinlenmeyle dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcılar Brianna ve Kate Linn, katılımcı firmalardan Hot Contact’ın defilesinde performans sergileyecek. Aynı defilede ünlü manken Özge Ulusoy da podyumda olacak.

DEFİLELER SÜRÜYOR
23 Ocak’ta See Line, Murat Acar ve Seren Moda’nın defileleri gerçekleşecek. Seren Moda’nın defilesinde Ivana Sert ve Özge Ulusoy podyumda olacak. 24 Ocak Perşembe günü de Kaneviçe, Eris Moda ve In Couture firmalarının defileleri IF Wedding Fashion İzmir podyumunda sahne alacak. Eris Moda’nın defilesinde Irmak Atuk ve Şebnem Scheafer moda severlerle buluşacak. Perşembe günü ayrıca 9. Uluslararası Gelinlik Tasarım Yarışması birincisi Kansu Sarıkan’ın performans defilesi gerçekleşecek.

 
Acile gidenlerin yüzde 70'i aile hekimliği hastası
 
Efes Antik Kent Projesi meclis gündeminde
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Selçuk Belediyesi’nden çocuklara sömestr hediyesi
Selçuk Belediyesi çocuklar için yarıyıl tatilinde eğlenceli kültür sanat ...
Buca'nın '5 yıldızlı' pazar yeri için geri sayım
Yatırımları ile göz dolduran, neredeyse her hafta bir tesis açılışı gerçekleştiren ...
Karabağlar'da Uğur Mumcu buluşmasına davet
26 yıl önce evinin önünde aracına yerleştirilen bombayla katledilen Gazeteci ...
 
Karşıyaka’dan ihracata destek hamlesi
Yerelde sürdürülebilir kalkınmaya katkı sağlamak için çalışmalar yürüten ...
Bornova’da ‘Akıl ve Zeka Oyunları Yarışması’ başlıyor
Bornova Belediyesi’nin düzenlediği Akıl ve Zeka Oyunları Yarışması başvuruları ...
Onlar İzmir'in süpermenleri!
Onlar İzmir'in süpermenleri!
 
Başkan Kocaoğlu'ndan Kemalpaşa mesajları: Bir kez daha başaracağız!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi'nin ...
Güzelbahçe’de çocuklar için Workshop günleri
Güzelbahçe Belediyesi sömestr tatilinde çocukların keyifli zaman geçirmeleri ...
Bornova’da yeşil rekor
Bornova Belediyesi  çocukların özgürce koşup oynayabilmesi, Bornovalıların ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva