HABERLER>POLİTİKA
10 Şubat 2024 Cumartesi - 20:20

Halk Buluşması’nda Çiğli Adayı Yıldız’dan çağrı: Harmandalı yüzde 100 oy versin!

CHP Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, Harmandalı Halk Buluşması’nda "İktidar partisi Cumhuriyet Halk Partisi’ni cezalandırmak için çöpü buradan kaldırmamak adına elinden gelen her türlü mevzuatı uyguluyor. Size söz veriyorum Belediye Başkanı olduğumda ilk el atacağım konulardan biri bu çöplük belası" dedi.

Halk Buluşması’nda Çiğli Adayı Yıldız’dan çağrı: Harmandalı yüzde 100 oy versin!

Diren ÇELİK / EGEDESONSÖZ - Yerel seçim çalışmalarına devam eden CHP’nin Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız, Harmandalı semtinin İnönü Mahallesi’nde halkla buluştu. Harmandalı halkının yoğun ilgi gösterdiği toplantıya; CHP İl Başkan Yardımcısı Zeki Çağın, Çiğli İlçe Başkanı Erkan Akar, Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız, partililer ve çok sayıda Harmandalı katıldı.

İlçe Başkanı Akar yaptığı kısa konuşmada Çiğli Başkan Adayı Yıldız için Harmandalılardan destek isterken sözü CHP İl Başkan Yardımcısı Zeki Çağın’a bıraktı.

ÇAĞIN: GENEL BAŞKANIMIZ 30 İLÇEYİ ALMADAN GELMEYİN DEDİ
Harmandalı halkından destek isteyen Çağın şunları söyledi:
Yıldız’ın, Çiğli’yi Utku başkanımızdan sonra bayrağı daha ileri seviyeye getirebileceğine çok inancım var hele bu kadar ilgi gördükten sonra ama ben sizlerden bir söz isterim, sayın genel başkanımız Ankara’da bize dedi ki; 30 ilçeye almadan ve Büyükşehir Belediye başkanlığını almadan gelmeyin. Sizlere selamını gönderdi. Şimdi siz öyle buradan soruyorum ilk önce Çiğli’de Emrah başkanımıza en az yüzde 70 oyla kazandıracak mısınız? Sonra da Büyükşehir Belediye başkanımız sayın doktor Cemil Tugay ye en az onu da yüzde 70 oyla kazandıracak mısınız?



İLK ÖNCE EL ATACAĞIM KONU ÇÖPLÜK BELASI
Başkan Adayı Yıldız ise, Harmandalılara çöplerin kaldırılması ile ilgili söz vererek şunları aktardı:
Siyasi hayatımın yolculuğu olan 1999’un ve 2004 yerel seçimlerinin kıymetli ama bir o kadar da özel halka olan sevgili Harmandalılar, dün, aranızda yürüyerek, koşturarak babasının adaylık çalışmalarında sizin çocuklarınızla kardeşlerinizle burada koşturan bu çocuk büyüdü. Yetişti. Bu iş için okulunu okudu, deneyimini yaptı ve bugün karşınıza Cumhuriyet Halk Partisi’nin Çiğli belediye Başkanlığı olarak geldi. Harmandalı için içimde beslemiş olduğum duyguyu sizlere nasıl ifade ederim; nasıl tanımlarım, nasıl en doğru kelimeyle tasvir ederim bilemiyorum. Biz 1999 ve 2004’te babamın adaylığı ile burada bize oy versin, oy vermesin herkesin gönlünde bir iz bıraktık.

Ben aday adayı olurken ilçe partisinin ilçe binasının önünde bir demiştim ki; yarım kalan bir hikayeyi tamamlamak üzere benimle birlikte yol arkadaşlarımla beraber Çiğli’de, Cumhuriyet Halk partisi’nin bayrağını göndere çekmeye var mısınız?  Harmandalılar, bizim sorunlarımız çok fazla biz aslında yoksul bir kentiz biz aslında İzmir’de değil Türkiye’de bile tanınan ama çöpüyle tanınan bir kentiz.  5 mahalle muhtarımız ve ondan önceki kıymetli mahalle muhtarımız kapatılan belde belediye başkanlarımızın birçok halkımızın burada çok acısı oldu çok haykırışları oldu. Elimizden ne geliyorsa yapmaya çalıştık. Eylemler yaptık; yol kestik,  her türlü bedeli ödedik. Bunların hepsini bu kardeşiniz fazlasıyla biliyor. Bu yaşadığımız hüsranların bir parçası bu sinemde yatıyor. İktidar partisi Cumhuriyet Halk Partisi’ni cezalandırmak için çöpü buradan kaldırmamak adına elinden gelen her türlü mevzuatı uyguluyor. Belediyemiz ve büyükşehir belediyemizin bu konudaki hassasiyetini biliyorum. Size söz veriyorum Belediye Başkanı olduğumda ilk el atacağım konulardan biri bu çöplük belası.

YÜZDE 70 AZ GELİR
Yıldız son olarak şunları söyledi:
“Harmandalı, sadece çöpüyle değil, alt yapısı ile, üst yapısı ile, yeşili ile benim dönemimde fazlasını alacak. Harmandalu benim sinemde bir yara. Bu yarayı daha fazla büyütmeyelim. Çiğli’de hep beraber yerel seçimde yüzde 70 az gelir, Harmandalı yüzde 100 oy versin.”

 
Gözaltılar var... Taraftarlar birbirine girdi!
 
Başkan Çerçioğlu Köşk'te vatandaşlarla buluştu
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Onurlu duruş vakfı. 11 Şubat 2024 Pazar 13:39

Gerçek ve onurlu bir partili önceki adaya yapılan absürd davranışı protesto eder adaylığı kabul etmezdi önceki atanan adayı hiç tanımam bilmem sadece yapılan haksızlığı kabul etmiyoruz Çiğli de ikamet etmiyorum ama kesinlikle bu dönem CHP değil genel merkez yöneticilerine kırmızı kart gösterip oyunu vermek olmayacak artık...

Yorumu oyla      2      1  
Hak-sız-lık 11 Şubat 2024 Pazar 09:37

Aday gösterilmiş biriniin adaylığını geri çekip siz aday gösterildiniz neden partili olduğu bile şüphe uyandıran bir ilçe başkanının tavrı yüzünden. Uygar YILDIRIM'ı tanımam ama ortada eğer bir haksızlık var ise bunu sizinde eleştirmeniz gerekirdi. Kendinize özeleştiri yapın bakalım siz aynı duruma düşürülseydiniz tepkiniz ne olurdu acaba sayın Emrah Onur YILMAZ Bey...

Yorumu oyla      3      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili İnan'dan CHP'ye aday eleştirisi: Başarılı olsalardı başkanları değiştirmezlerdi!
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir ...
AK Parti'nin Tokat adayları tanıtıldı
AK Parti'nin, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için ...
Meral Akşener: 2028'de herkesin eteği tutuşacak
İYİ Parti lideri Meral Akşener, "2028'de herkesin eteği tutuşacak, herkes ...
 
Erdoğan, Alper Gezeravcı ile görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Uzay İstasyonu'nda (ISS) ...
Kılıçdaroğlu'ndan Büyükerşen'in evine ziyaret
Cumhuriyet Halk Partisi’nin yedinci Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu eşi ...
Yeniden Refah'ın İzmir adayı belli oldu
Yeniden Refah Partisi'nin üç büyükşehirdeki belediye başkan adayları açıklandı. ...
 
CHP'li Önal'dan muhtarlara söz: Hep yanınızda olacağız
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ve Bayraklı Belediye ...
Büyükşehir Adayı Tugay'dan '30 ilçe' hedefi: Bu seçimde oy rekoru kıracağız!
Bayraklı'da Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşan Cumhuriyet Halk ...
CHP Çiğli Adayı Yıldız'dan miting gibi buluşma: Şaşı bakanlara 31 Mart'ta yanıtı vereceksiniz!
CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız; mahalle buluşmalarına ...
 
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Anneler Günü Münasebetiyle: Sütveren Meryem Ayazması
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Yatak odasında tartışma!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Siyaset insanı bozuyor
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sahipsiz kalan eski İzmir…
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Nepotizm hastalığı ve belediyecilik...
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva