HABERLER>POLİTİKA
8 Mart 2019 Cuma - 10:27

Gümüşpala'da Serdar Sandal rüzgarı

Bayraklı’nın Gümüşpala mahallesinde Serdar Sandal rüzgarı esti. 3 seçim ofisini birden hizmete açan, yaklaşık 5 kilometre yol yürüyerek yüzlerce esnafı ziyaret eden CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal, vatandaşlarla tek tek sohbet etti. Serdar Sandal’ı izleyip takip ettikten sonra AK Parti adına açtığı seçim bürosunu CHP seçim ofisine dönüştüren Ersin Saçlı’nın isteğini de geri çevirmeyen Sandal, programında olmamasına karşın Saçlı’nın kurduğu CHP seçim ofisini hizmete açtı.

Gümüşpala da Serdar Sandal rüzgarı

CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal, Gümüşpala’da hem vatandaşlardan hem esnaftan yoğun ilgi gördü. Nafiz Gürman Mahallesi ve Gümüşpala seçim ofislerinin açılışlarının ardından Ersin Saçlı’nın CHP adına kurduğu büroyu açan Sandal, Bayraklı’da toplumun tüm kesimlerinin CHP çatısı altında kenetlendiğini söyledi.

HALK İTTİFAKINA DÖNÜŞTÜ
MHP’nin ilçe kurucuları arasında yer alan Ersin Saçlı tarafından kurulan CHP Seçim ofisinin açılışında konuşan Sandal, Bayraklı’da Millet ittifakının “Halk İttifakı” na dönüştüğünü söyledi. Sandal şöyle konuştu:

“Biz millet ittifakı olarak çıktığımız yolda halk ittifakını gerçekleştirmiş olduk. Adalet ve Kalkınma Partisi’ne gönül veren birçok arkadaşımız bugün bizimle. MHP’ye gönül veren birçok arkadaşımız bugün bizimle. Bu büro da bu anlamda çok özel bir büro. Ersin Saçlı arkadaşımı kutluyorum. Milliyetçi tabandan gelen bir arkadaşım. Bu büro Adalet ve Kalkınma Partisi’nin bir bürosuydu. Ersin kardeşim de halk ittifakına dahil oldu. Bizlerle olması bizi mutlu ediyor, onur veriyor, güç veriyor. İnanıyorum ki bu kentte artık kimse kimseyi kimliğinden, siyasal görüşünden ya da farklı meselelerden dolayı ötekileştirip, hizmeti geri plana itmeyecek. Hepimiz artık biriz, hepimiz kardeşiz. Kentin sorunları hepimizin sorunları, insanın sorunu hepimizin sorunu. Bütün dertlere derman olmak için tüm arkadaşlarımla 7 gün 24 saat çalışmaya söz veriyorum”

SERDAR SANDAL’IN DURUŞUNU BEĞENDİK
Adaylar açıklandıktan sonra Serdar Sandal’ı da takip etmeye başladıklarını ve duruşunu, vizyonunu çok beğendiklerini dile getiren Ersin Saçlı ise “Biz bu büroyu Cumhur ittifakı adına açmıştık. Ama bizimle ilgilenmediler, ikinci sınıf vatandaş gibi gördüler. Bu arada biz Serdar Sandal’ı takip ettik. Duruşunu gördük, vizyonunu beğendik. Açıklamalarını dinledik. Baktık ki çok daha samimi ve kimseyi ötekileştirmeden çalışıyor. O zaman biz de CHP’nin 6 okunu burada dalgalandıralım dedik” diye konuştu.

8 MART’TA “TEKSTİL İŞÇİLERİ”NE ZİYARET
CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla tekstil fabrikasında çalışan kadınları ziyaret etti. 8 Mart’ın bir kutlama değil anma günü olduğunu vurgulayan Sandal “8 Mart, eşit haklar için eylem yapan 40 bin kadın dokuma işçisinden 120’sinin yanarak can verdiği gündür. O nedenle biz kadınlarımızın gerek iş, gerekse sosyal yaşamda eşit ve saygın mücadelelerinin her zaman yanındayız. Belediye Meclis üyesi listemizin ilk 10 sırasının 7’sini kadın adaylarımıza ayırarak bu konudaki tavrımızı da net bir şekilde ortaya koyduk” dedi.

CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal, 8 Mart Günü’nün anlam ve önemine uygun olarak, güne tekstil işçilerini ziyaret ederek başladı. Çalışanlara karanfil dağıtan Sandal “Eşit ve adil bir dünya için kadınlarımızın yaşamın her alanında yanındayız” dedi.

 
CHP Adayı Engin’den Narlıdereli kadınlara ‘kooperatif’ müjdesi
 
Deniz Kuvvetleri'nde FETÖ operasyonu!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Adayı Engin’den Narlıdereli kadınlara ‘kooperatif’ müjdesi
Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı ...
Dikili'de siyasete dans molası
CHP Dikili Belediye Başkan Adayı Adil Kırgöz’ün seçim çalışmaları sırasında ...
CHP’li Yücel’den 8 Mart mesajı... kadınlara iktidar sözü!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, 8 Mart Dünya Emekçi ...
 
CHP Adayı Aksoy: Menemen'i açık ara farkla alacağız
Millet İttifakı Menemen Belediye Başkan Adayı CHP’li Serdar Aksoy, 31 ...
Ak Partili Nasır: Müteahhitler için yeni bir dönem başladı
Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) ve İzmir Ticaret Odası (İZTO) işbirliğiyle ...
İzmir'in sandık raporu: Hangi ilçede kaç seçmen var?
İl Seçim Kurulu’nun hazırladığı verilere göre İzmir’de oy kullanacak seçmen ...
 
CHP’li Kılıç'tan 8 Mart mesajı: Eğitim, iş, aş sorunlarını çözmemiz gerekiyor
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında Bucalı kadınlarla bir araya ...
CHP'li Polat: Kadınlarımızla sırt sırta mücadele vereceğiz
CHP’li Polat, Türkiye’nin 149 ülke arasında cinsiyet eşitliğinde 130’uncu, ...
Zeybekci’den gündem yaratan klip
 AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, yerel ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva