HABERLER>SPOR
13 Temmuz 2017 Perşembe - 13:55

Göztepe'de Başkan'dan 3 transfer müjdesi

Süper Lig'in yeni takımlarından Göztepe, şu ana kadar Gençlerbirliği'nden Selçuk Şahin, Bastia'dan Axel Ngando, Kasımpaşa'dan Andre Castro ve Gaziantepspor'dan Nabil Ghilas'ı renklerine bağlarken Başkan Mehmet Sepil, 3 transfer daha yapacaklarını açıkladı.

Göztepe de Başkan dan 3 transfer müjdesi

Başkan Sepil, daha önce prensip anlaşmasına varmalarına rağmen kulübü Maccabi Telaviv ile bonservis sorunu yaşayan Arjantinli ofansif orta saha Oscar Scarione'nin İzmir'e gelip sağlık kontrolünden geçtiğini duyurdu. Başkan Sepil, Medipol Başakşehir'den sol bek Eren Albayrak ve aynı kulüpten geçen sezon ikinci yarıda Kayserispor'da kiralık oynayan Sloven orta saha Rajko Rotman'la da anlaştıklarını, üç futbolcunun yarın başlayacak Avusturya kampına katılacağını söyledi. Transferde gündem yaratacak yıldızlar almak yerine, dengeli bir takım kurmayı amaçladıklarını belirten Başkan Sepil, şöyle devam etti:

"Havalimanında omuzlarda karşılanacak oyuncu değil gol attıktan, takıma yararlı olduktan sonra omuzlara alınacak futbolcular istiyoruz. Aldığımız oyuncular da pek çok kulübün istediği, önemli isimler. Transferde sabırlı davranırken zamanın geçtiğini gözardı etmiyoruz. Şu ana kadar aldıklarımızın dışında 2 oyuncunun daha transferi bitmek üzere. Planladığımız kadroyu kuruyoruz. Kampta bize katılan isimler de olacak. Pazarlık yaptığımız veya bonservisini almaya çalışan oyuncular var. Kampa katılmayan oyuncu hazır olmaz görüşü yanlış çünkü görüştüğümüz oyuncuların çoğu takımlarıyla kampta."

Ligin ilk haftasında Fenerbahçe'yle oynamanın dezavantaj yaratacağına inanmadığını sözlerine ekleyen Başkan Sepil, "Geçen sezon 1'inci Lig'de oynarken ilk devreyi lider bitirdik. İkinci yarıda ilk 4 maçımız da İzmir'deydi. Herkes güle oynaya çıkacağımız düşünürken işler isteğimizi gibi gitmedi. Burdan yola çıkarak, fikstürün iyi mi, kötü mü olduğunu şimdiden kestirmenin mümkün olmadığını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Transfer ve Bornova Stadı'na ek tribün yapma konularına konsantre oldukları için kombine biletleri henüz gündeme almadıklarını ifade eden Mehmet Sepil, "Haftaya oturup kombine konusunu görüşeceğiz. Büyük bir talep var. Stadı doldurmakla ilgili sorun yaşacağımıza inanmıyorum" dedi.

TÜM MAÇLAR BORNOVA'DA

Göztepe Başkan Mehmet Sepil, takım ayrımı yapmaksızın bütün maçları Bornova Stadı'nda oynayacaklarını ve yüzde 5'lik misafir taraftar kontenjanını Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray dahil olmak üzere tüm rakiplere uygulayacaklarını açıkladı. Başkan Sepil, "Bizim hedefimiz ve isteğimiz Boronva'da oynamaktı. Bornova futbola daha uygun, taraftarlarla bütünleşebildiğimiz bir stat. Tribün kapasitesi yeterli değildi. Lig bittiğinden beri çalışma halindeydik ve sorunu çözdük" dedi. Ek portatif tribün inşatının başlayacağını belirten Başkan Sepil, şöyle devam etti:

"Yeni kale arkası tribünün seyirci kapasitesi 3700 civarında olacak ve sezona yetişecek. Bir maçı Bornova'da diğerini başka bir statta oynama fikri doğru değil. Gürsel Aksel Tesisleri'ndeki yeni stadımız yapılana kadar tüm maçları Bornova'da oynayacağız ve takım ayrımı yapmayacağız."

TÜRKİYE'NİN GÖZÜ GÖZTEPE'DE

Başkan Mehmet Sepil, tüm Türkiye'nin Göztepe konusunda beklenti içinde olduğunu söyledi. "İzmir'in gururu olarak bu kenti temsil etmekten onur duyuyoruz" diyen Sepil, "Tüm Türkiye'de sempati duyulan bir takımız. Her gittiğim yerde kulüple ilgili büyük alaka görüyorum. Göztepe'yi Anadolu'nun takımı, uluslararası arenada Türk takımı yapmak istiyoruz" dedi. Başkan Sepil, forma reklamı için geçen sezon olduğu gibi Türkerler Holding'in Mahall Bomonti projesiyle anlaştıklarını açıkladı.(DHA)

 
Çeşme'de şoke eden Sayıştay raporu
 
İzmir'de sivil toplum 15 Temmuz için birleşti: Unutturmayacağız!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bu fikstür Göztepe'yi küme düşürür mü?
Geçtiğimiz Salı günü fikstür çekildi ve Süper Lig 2017-2018 sezonu maç programı belli oldu.
Altınordu'da forvet arayışı sürüyor
Birinci Lig ekiplerinden Altınordu'da golcü arayışını sürdüren yönetim, ...
Altay gönderdi Karabükspor kaptı!
İkinci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altay'da yeni sezon öncesi performansı ...
 
Göztepe'de Ghilas'tan 3 yıllık imza
Süper Lig'e yükseldikten sonra Gençlerbirliği'nden Selçuk Şahin, Bastia'dan ...
Tamer Tuna: Kiminle karşılaştığımızın önemi yok
Göztepe Teknik Direktörü Tuna: Transferin ve takım oluşturma çalışmalarının ...
Altınordu'nun aklı Cengiz'in transferinde
İzmir'in 1'inci Lig'deki temsilcisi Altınordu, önceki sezon 750 bin Euro ...
 
Futboldaki şike iddiası: O futbolcu kadro dışı kaldı!
TFF 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'da İsmail Haktan Odabaşı kadro dışı bırakıldı.
Olay iddia! Türk futbolunda şike skandalı!
TÜRK futbolu yeni bir ŞİKE iddiası ile sarsıldı. Dün gece geç saatlerde ...
Pınar Karşıyaka'da bütçe telaşı
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde ekibi Pınar Karşıyaka'nın Şube Başkanı ...
 
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Mutluluğun ‘resmi’ budur!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva