HABERLER>SEÇİM 2015
10 Ocak 2014 Cuma - 13:36

Gaziemir aday adayı Kaya’dan seçim mesajları: Yerel sesi iyi dinlemeliyiz

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan aday adayı Erol Kaya, ülke gündemi, aday adayı diğer partidaşları ve teşkilata yönelik açıklamalarda bulundu

Gaziemir aday adayı Kaya’dan seçim mesajları: Yerel sesi iyi dinlemeliyiz

İZMİR -  Türkiye’nin AK Parti iktidarları döneminde hızla büyüdüğüne dikkat çeken Kaya, her türlü olumsuzluğa rağmen güzel günlerin yakında olduğu mesajını verdi. Kaya, son dönemde yürütülen soruşturmalarla ilgili olarak, “Bu oyunlar top yükün AK Parti’ye yapılmak istenen siyasi bir linçtir” dedi. Kaya şunları söyledi;
 
“AK Parti’nin millet tarafından gördüğü teveccüh, seçimin daha bu günden neticesini ortaya koymuştur. Tüm saldırılar millet iradesine  ve demokrasiye  tahammülsüzlüktür. Sandıktan çıkacak mutlak zaferi gören bir kısım organize olmuş şer odakları, yerel seçimler öncesi planlı bir saldırıya geçerek  AK Partiyi yıpratma çabasına  girmişlerdir. Biz bu yapılan yıpratma operasyonların temelsiz olduğunu zaten biliyoruz. Ancak bu saldırılar, AK Parti’yi yıpratamayacaktır. Çirkin saldırılar maalesef ülke ekonomimize, dolayısıyla da millete zarar verecektir. Dünyanın yükselen değeri Türkiye’nin itibarına gölge düşürecektir. Türkiye'nin kendi tankını, helikopterini, otomobilini üretmesine ve kendi bulduğu petrolü işletmesine, yakın komşularının petrolünü dünya pazarına satmasına, dışa bağımlılığı olmayan, dış borç alan değil, veren ülke olmaya başlamasına, küresel güçlerin tahammülü kalmamıştır. İşte bu yüzden yaşananlar partimize yapılmak istenen bir linç kampanyasından ibarettir.
 
DIŞ GÜÇLERİN OYUNLARINI BOZACAĞIZ
Kaya, “Adı cemaat kavgası diye nitelendirilen fakat bu yakıştırılan  terimden fevkalade  üzüntü duyduğum  konu da dahil olmak üzere  söz konusu tüm saldırılar ve tahrikler, bir kısım mahfiller tarafından ortaya konulan küresel dış güçlere dayanan, iç figüranlar tarafından inançlı samimi insanları incitme noktasına çekilmeye çalışılan bir noktaya götürülmek istenmektedir. Biz asla bu tür bir öteleme ve bu kardeşlerimizi incitme amacında değiliz. Kim AK Parti’yi yıpratma, altını oyma ve ona tuzak kurma operasyonunda ise biz onunla mücadele ediyoruz” diye konuştu.
 
YEREL SESİ İYİ DİNLEMELİYİZ
Gaziemir ve İzmir genelinde AK Partili Belediye Başkan aday adayları hakkında ortaya atılan adaylık iddiaların gerçeği yansıtmadığını da aktaran Kaya, belli kesim basının bu konuda bilgi sahibi olmadan haber yapmasını eleştirdi. Kaya, “Gaziemir’de partimizden ilçenin geleceği için aday adayı olmuş ve adaylık için adı geçen tüm arkadaşlarımız bizim için değerli ve önemlidir. Bir takım basının, maalesef gerçeği yansıtmayan haberler yapmak/yaptırmak suretiyle servis yaptığı, Gaziemir veya bir başka ilçe için adayın kesinleştiğini öne süren haberleri, iyi niyetle yazılmış haberler olarak görmüyoruz. Bunlar tükenenlerin son çırpınışlarıdır. Sayın İl Başkanımızın ve İlçe Başkanımızın bu konuda peş peşe uyarı haberleri ve açıklamalarına rağmen belli kesim basının bu şekilde davranması siyasetin eşitlik ve kendi içinde şekillenme ve olgunlaşmasına da gölge düşürmektedir. Bu durum geçmişteki menfaat ilişkilerini de gün yüzüne çıkarıyor. Uzun yıllar AK Parti’nin hem kuruluş  hem de yönetim kademeleri ile birlikte yerel yönetimdeki aktif  10 yıllık deneyimime dayanarak söylüyorum, popülist müdahaleler asla fayda sağlamaz. Biz Gaziemir'de  yaşayan ve bu ilçenin her özel bir değerini, farklılığını bilen ve burada her mahalle, sokak, esnaf ve vatandaşla hukuku olan birisi olarak Gaziemir'in bize verdikleri bizim Gaziemir'e kattıklarımızla birlikte düşünüyoruz” dedi.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Saadet Partisi de Büyükşehir adayını açıkladı
Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Bayram Sakartepe, Kemalpaşa’da on yıl ...
Yıldırım'dan yaşam tarzı vurgusu, tura kefen-kurban damgası!
AK Parti Büyükşehir Adayı Tire ve Selçuk temasları sonrası bu kez Beydağ, ...
CHP İzmir’de seçim trafiği: Bir günde 2 kritik zirve
İl Örgütünde haftanın son günü hareketli saatler yaşanacak. Önce İl Başkanı ...
 
Güzelbahçe aday adayı Gürkan gazetecileri unutmadı
CHP Güzelbahçe belediye başkan aday adayı Gürkan, 10 ocak çalışan gazeteciler gününü kutladı.
CHP Aliağa adayı adayı Eroğlu’ndan müftülük mesaisi
Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Barış Eroğlu, ...
Manisa rekabet kızıştı: Adaylar kafa kafaya
Manisa'da, 30 Mart'taki yerel seçimler öncesi bir araştırma şirketinin ...
 
Karabağlar aday adayı Serte'den birlik mesajları
CHP Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Bedri Serter üyesi olduğu İzmir ...
Buca aday adayı Akdemir'den mobilya ve oto sanayi esnafına müjde!
CHP Buca Belediye Başkan aday adayı Mimar Remzi Akdemir, mobilyacılara ...
Kocaoğlu’nun yeni sloganında ithal aday vurgusu!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 2009 yerel seçim öncesinde ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva