HABERLER>SEÇİM 2015
10 Ocak 2014 Cuma - 12:51

Saadet Partisi de Büyükşehir adayını açıkladı

Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Bayram Sakartepe, Kemalpaşa’da on yıl belediye başkanlığı görevini yürüten Mehmet Ali Özüdoğru’nun, partisinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduğunu açıkladı.

Saadet Partisi de Büyükşehir adayını açıkladı

İZMİR - Düzenlediği basın toplantısı ile Saadet Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayını kamuoyuna takdim eden İl Başkanı Sakartepe, Milli Görüş’ün Türkiye’de belediyecilik tarihini kökten değiştirdiğini iddia etti. Bugüne kadar Milli Görüş belediyeciliği ile tanışan yerlerde çağ atlatan hizmetlere imza attıklarını dile getiren Sakartepe, “Bu imkândan İzmir niçin yararlanmasın? Bu nimete İzmir niçin sahip olmasın?” diye sordu. Yarışa ağırlıklarını koyacaklarını belirten Bayram Sakartepe, “İşte bugün burada Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızı açıklayarak bunun ilk adımını atıyoruz. Toplumun sevip saydığı, çalışkan, enerjik ve başarılı bir kişi. Milli Görüş Belediyeciliğini özüne sindirmiş, sindirmekle kalmayıp Türkiye’ye anlatmış isimlerden biri. Adayımız Kemalpaşa’da on yıl efsane belediyecilik yaşatan Mehmet Ali Özüdoğru’dur. Özüdoğru’nun Saadet Partisi Büyükşehir Adayı olması, İzmir’e gösterdiğimiz özenden ve verdiğimiz önemden kaynaklanmaktadır.” şeklinde konuştu. İl Başkanı Sakartepe, Mehmet Ali Özüdoğru’nun idealist kişiliği, büyük projelere imza atan kimliği, halka yakınlığı, yüksek yönetim becerisi ve tecrübesiyle İzmir’e büyük bir ufuk kazandıracağını ve üstün hizmetler yaşatacağını kaydetti.



Saadet Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Özüdoğru ise, ateşten bir gömlek giydiğini ama bunun hakkını vereceğini söyledi. Belediyeciliğe yabancı olmadığını vurgulayan Özüdoğru, Kemalpaşa’da on yıl destansı hizmetler yaptıklarını bildirdi. Mehmet Ali Özüdoğru, “Bütçeler belediyenin aynasıdır. Biz on yıl boyunca denk bütçe yapan tek belediye olduk. Aynı zamanda bütçeyi aldığımız yerden 400 kat arttıran, bir tek lira borç yapmayan bir belediyecilik sergiledik. Yatırımlara en çok pay ayıran, işçisine rekor düzeyde yüzde 125 zam veren belediye olduk. O zaman arkamızda İzmir Büyükşehir Belediyesi yoktu. Hükümet desteği de yoktu. Arkamızda sadece hak ve halk vardı. Tüm gücümüzü onlardan aldık.” diye konuştu. Bütün partilerin belediye başkan adaylarına çağrı yapan Saadet Partisi Adayı Özüdoğru, “Birbirimize çamur atmayalım, itham etmeyelim. Halkın gönlüne girerek bu seçimi kardeşlik içinde geçirelim. Projelerimiz konuşsun. İzmir’de öyle seviyeli ve kaliteli bir seçim yaşayalım ki, Ankara’dakiler bizi örnek alsın. Kemalpaşa’dan İzmir’e sevgi dolu, hizmet dolu, kalite dolu bir güneş doğmuştur. İzmir’e saadet gelecek, İzmirlinin yüzü gülecek” ifadelerini kullandı.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
MUHASEBE 10 Ocak 2014 Cuma 22:05

BEN DE AK PARTILIYIM YILLARDIR SAYIN BASBAKANIN IZINDEYIZ AMA NE OLUR IZMIR DE SECIMLERI AZIZ KOCAOĞLU KAZANSIN! BU NEDENLE TUM AK PARTILILERI AZIZ BEYI DESTEKLEMEYE DAVET EDIYORUM!

Yorumu oyla      13      7  
Kaya Tunç 10 Ocak 2014 Cuma 18:42

Binali Yıldırıma oy vereceğime boşa atarım daha iyi. İthal adaylarla işimiz yok. AKP ye bundan sonra oy moy yok. Ben oyumu BBP ye vereceğim.

Yorumu oyla      17      9  
OSMAN GÜRPINAR 10 Ocak 2014 Cuma 15:51

ARKADAŞLAR GERÇEKTEN MİLLİ GÖRÜŞCÜYÜM MSP RP SP ERBAKAN HOCANIN KS"ALLAH ONDAN RAZI OLSUN " TALEBESİYİM İZMİRİN MERKEZİNDE BALÇOVA NARLIDERE GÜZELBAHÇE GİBİ BİR YERDE BEN ONUN SAYESİNDE HAKİKATİ BİLDİM ÖĞRETİSİ SADECE SİYASET DEĞİLDİ İL BALÇOVA PRNC TE HADİ BAKALIM BU SALONU X PARAYA TUTTUK ARANIZDA TOPLAYIN BAKALIM DEDİ VE 10 LİRAM VARDI VERDİM TELEFON YOKKEN TELEFON ELK SÜPÜRGE VERDİM İLK SALONUMUZA BİZE VEREN EL OLMAYI ÖĞRETTİ ALAN DEĞİL 1 VERİP VERİP 5 ALMAYA BAŞLADIK SAYESİNDE AMA NE OLUR İZMİRDE BİNALİ BEYİ DESTEKLEYELİM ABİLERİM

Yorumu oyla      14      16  
10 Ocak 2014 Cuma 13:11

SEVGİLİ DAVA ARKADAŞLARIM OYLARIMIZ BÖLÜNMESİN LÜTFEN BİNALİ BEYİ DESTEKELYELİM

Yorumu oyla      16      21  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yıldırım'dan yaşam tarzı vurgusu, tura kefen-kurban damgası!
AK Parti Büyükşehir Adayı Tire ve Selçuk temasları sonrası bu kez Beydağ, ...
CHP İzmir’de seçim trafiği: Bir günde 2 kritik zirve
İl Örgütünde haftanın son günü hareketli saatler yaşanacak. Önce İl Başkanı ...
Güzelbahçe aday adayı Gürkan gazetecileri unutmadı
CHP Güzelbahçe belediye başkan aday adayı Gürkan, 10 ocak çalışan gazeteciler gününü kutladı.
 
CHP Aliağa adayı adayı Eroğlu’ndan müftülük mesaisi
Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Barış Eroğlu, ...
Manisa rekabet kızıştı: Adaylar kafa kafaya
Manisa'da, 30 Mart'taki yerel seçimler öncesi bir araştırma şirketinin ...
Karabağlar aday adayı Serte'den birlik mesajları
CHP Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Bedri Serter üyesi olduğu İzmir ...
 
Buca aday adayı Akdemir'den mobilya ve oto sanayi esnafına müjde!
CHP Buca Belediye Başkan aday adayı Mimar Remzi Akdemir, mobilyacılara ...
Kocaoğlu’nun yeni sloganında ithal aday vurgusu!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 2009 yerel seçim öncesinde ...
Yıldırım’dan 4 önemli mesaj: Ya yap ya çekil!
Selçuk Teşkilatıyla buluşan AK Parti Büyükşehir Adayı Binali Yıldırım, ...
 
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Alkışlayalım mı? Eleştirelim mi?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bumerang!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva