HABERLER>GÜNCEL
30 Haziran 2021 Çarşamba - 16:58

Eşinden şiddet gören kadın: Ben öldükten sonra paylaşım yapmanın anlamı yok

Kadına yönelik şiddette bir korkunç görüntü daha ortaya çıktı. Sakarya'nın Karasu ilçesinde, boşanma aşamasında olduğu eşi Recep Y. (34) tarafından ölümle tehdit edilen ve evinin kapısı tekmelenen, 3 çocuk annesi Derya Y. (31), bu anları cep telefonu kamerasıyla kaydederek, sosyal medyada paylaştı. Eşinin tekme attığı ve bağırdığı görüntülerde Derya Y.'nin, "Kapıyı açmayacağım. Açarsam beni döveceksin biliyorum" dediği duyuldu. Derya Y., "Ben yaşıyorum ve bugün bana sahip çıkılırsa yaşamaya devam edebilirim. Ben öldükten sonra sosyal medyada arkamdan paylaşım yapmanın hiçbir anlamı yok" dedi.

Eşinden şiddet gören kadın: Ben öldükten sonra paylaşım yapmanın anlamı yok

Karasu'da yaşayan Derya Y., 7 ay önce, 6 yıllık eşi Recep Y.'ye boşanma davası açtı. Recep Y., iddiaya göre, farklı zamanlarda Derya Y.'nin oturduğu eve gidip, boşanma davasından vazgeçmesi için tehdit etti.

DHA'nın haberine göre, zaman zaman Derya Y.'nin kapısını tekmeleyip, tehditler savuran Recep Y., eve de hasar verdi. Derya Y., polise gidip şikayetçi oldu. Bunun üzerine gözaltına alınan Recep Y., ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Önceki gün yeniden Derya Y.'nin evine giden Recep Y., yine kapıyı tekmeleyip, ölümle tehdit etti. Derya Y., Recep Y.'nin tehditlerini ve kapıyı tekmelediği anları cep telefonu kamerasıyla kaydedip, 'Ölmek istemiyorum, lütfen sesimi duyun' yazarak, sosyal medyadan paylaştı.

BABASI KAPIYI TEKMELERKEN 'ANNE POLİSİ ARA' DEDİ
Paylaşımda, Recep Y.'nin kapıyı tekmeleyip, "Aç kapıyı" diye bağırdığı, Derya Y.'nin ise "Ne olursun git. Kapıyı açmayacağım. Çocuklar korkuyor. Açarsam beni döveceksin biliyorum" cevabını verdiği anlar yer aldı. Görüntülerde ayrıca çocuklardan birinin annesine "Anne polisi ara" dediği duyuldu.

Derya Y. ise bugün yeniden polise giderek, eşi Recep Y.'den şikayetçi oldu ve ifade verdi.

'SENİ ÖLDÜRECEĞİM, HER ŞEYİ HAZIRLADIM' DEMİŞ
Eşinin kendisini sık sık ölümle tehdit ettiğini söyleyen Derya Y., "Boşanmak için eşime dava açtım. Eşim sürekli kapımın önüne geliyor, bana şiddet uyguluyor, tehdit ediyor, çocukları alıp verirken. Ölüm korkusu başladı bende. Son 2 aydır `Seni öldüreceğim, her şeyi hazırladım sonra da buradan gideceğim´ diyor. Bu beni korkutuyor, 3 çocuğumla evimin bahçesine bile inemiyorum korkudan. Bana psikolojik baskı yapıyor, hakaret ediyor, küfrediyor, giyimime karışıyor, görüştüğüm insanlara ve evime gelen insanlara karışıyor. Sürekli baskı halinde hala. Böyle yaşayamıyor insan, sürekli ölüm korkusu yaşıyorum. Kapı çalınınca bile çocuklarım korkuyor. `Acaba şimdi kim geldi' diye soruyorlar ve `Anne kapı deliğinden bak´ diyorlar. Yaşayamaz hala geldim korkudan. Sindirdi beni ama artık bu durumdan çıkmam gerektiğini düşündüm" diye konuştu.

'BEN ÖLDÜKTEN SONRA TUTUKLANSA NE ANLAMI VAR?'
Eşinin telefonunu engellemesine rağmen başka numaralardan aradığını söyleyen Derya Y., ölmekten korktuğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

"Ölmekten korkuyorum çünkü sürekli ölüm tehditleri alıyorum ve yapabilir, bunu da biliyorum. Kurtulamıyorum. Ben dava açtım, bugün tekrar ifade vermeye çağırdılar ama şu ana kadar bir sonuca ulaşamadık. Ben yardım istiyorum artık. Sokağa çıkamıyorum, çocuklarımla parka bile gidemiyorum. Karşıma çıktığı zaman biliyorum ki beni vuracak. Ben çocuklarımla mutlu şekilde yaşamak istiyorum, başka bir şey istemiyorum. Ben öldükten sonra tutuklansa ne anlamı kalır ki? Ben yaşarken bana sahip çıkılsın istiyorum. Bu yüzden paylaşım yapmak zorunda kaldım çünkü sesimi duyuramadım. Ben yaşıyorum ve bugün bana sahip çıkılırsa yaşamaya devam edebilirim. Ben öldükten sonra 2 gün sosyal medyada arkamdan paylaşım yapmanın hiçbir anlamı yok. Çocuklarım var benim, çocuklarım için destek istiyorum." (DHA)

 
İşkence sonucu ölen er Uğur Kantar'ın davasında karar!
 
Putin'den flaş Karadeniz açıklaması!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İşkence sonucu ölen er Uğur Kantar'ın davasında karar!
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) er Uğur Kantar'ın vatani görevini ...
Şorta hakaret etti, o fotoğrafı çıktı!
Türkiye yine tepki çeken bir olaya tanıklık etti. Şebnem Tüfekçi adlı ...
Buca Tren İstasyonu'na hayat veren dokunuş
Yaşar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü ...
 
Selam Tevhid kumpas davasında karar açıklandı
FETÖ'nün "Selam Tevhid" soruşturması kumpası davasında, usulsüz dinleme ...
'Deprem Master Planı' hazırlığı ve işbirliği çağrısı: İzmir alarm veriyor!
İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, doğal afetlerin, önceden hazırlık ve ...
Sigara paketleri yeniden değişiyor
Sigara paketlerinin özendiriciliğini ortadan kaldırma amacıyla yeni bir ...
 
Yola savruldu... İzmirli Elif'in acı sonu
İzmir'in Konak ilçesinde, TIR'ın çarptığı motosikletin sürücüsü Elif Sürer (21), yaşamını yitirdi.
Kılavuz yayınlandı: Tercih tarihleri belli oldu
Milli Eğitim Bakanlığınca açıklanan 2021 LGS tercih ve yerleştirme kılavuzuna ...
İstinaf, Gurbanoğlu'nun cezasını onadı
İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 3. Ceza Dairesi, Mubariz Gurbanoğlu hakkında ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Herkes yer içer hesabı 'Dilber' öder!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva