HABERLER>POLİTİKA
7 Haziran 2017 Çarşamba - 22:39

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Rabia' cevabı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Emniyet ve Jandarma Mensupları ile İftar programında konuştu. Erdoğan konuşmasında CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun 'rabia' eleştirisine sert cevap verdi.

Erdoğan dan Kılıçdaroğlu na  Rabia  cevabı!

Gölbaşı Özel Harekat Merkezi'ndeki iftar programında güvenlik güçlerine seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "(FETÖ ile ilgili davalar) Kendilerini istedikleri kadar rüyalarla kulaklarına fısıldanan tarihlerle verilen sözlerle aldatsınlar, hepsi beyhude. Milletimizin özellikle de şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin gönülleri ferah olsun. Başdanışmanlarımın tamamıyla duruşmaları takip ediyorum. Yarısı Ankara, yarısı İstanbul olmak üzere duruşmaları takip ediyorlar, günbegün raporlarını alıyorum, ne oluyor, ne bitiyor takip ediyorum." dedi.

"FETÖ'CÜ KALMAYANA KADAR MÜCADELEMİZ SÜRECEKTİR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle devam etti:

"Bu eli kanlı katillerin hiçbiri de kendilerini bekleyen acı akıbetten kurtulamayacaklardır. Mahkemelerde yaptıkları ahlaksızlıkların, cezaevlerinde açık net söylüyorum, çürürken onlara hiçbir faydası olmayacaktır. Şayet cezalarını tamamlayıp dışarı çıkanlar olursa, zaten milletimiz sokakta her gördüğünde onlara gereken cezayı verecektir. Onların yüzlerine tükürecekler ve milletin tükürüklerinde boğulacaklardır. İhanetlerinin bedelini ödemeyen tek bir FETÖ'cü kalmayana kadar mücadelemiz sürecektir."

"BİZİM BU ÜLKEDEN BAŞKA VATANIMIZ YOK"

"Bizim bu ülkeden başka vatanımız yok. Birilerinin başları sıkıştığında Pensilvanya'ya kaçabilir, Almanya'ya kaçabilir, daha değişik ülkelere kaçabilirler." diye konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle devam etti:

"Onların oralarda gizli vatanları olabilir. Yunanistan'a kaçabilir, Rodos'a kaçabilir, şuraya kaçabilir, buraya kaçabilir ama bizim öyle bir toprağımız yok. Bizim varsa yoksa 780 bin kilometrekarelik işte bu topraklar. Onun için 15 Temmuz'da öz yurdumuzda parya durumuna düşmektense aslanlar gibi mücadele edip adam gibi ölmeyi tercih ettik, edeceğiz." diye konuştu.

"BENİM BU İŞARETİMİ (RABİA İŞARETİ) ÇOK KISKANMIŞ"

Erdoğan, "Türkiye'de muhalefet partisinin başındaki zat, benim bu işaretimi (Rabia işareti) çok kıskanmış, herhalde çok da hoşuna gitmiş. 'Bir terör örgütünün işaretini kullanan' diyor. İçini söyle içini. Bu işaretin içeriğinde ne var. Bu işaretin içinde tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet var. Acaba beyefendi, sen bu ülkede tek millet değil de, çok millet mi istiyorsun, ondan mı rahatsız oldun?" dedi.

"TÜRKİYE'Yİ TEHDİDE YELTENENLER BEDELİNİ ÖDERLER"

"Yurt içindeki operasyonlar başarıyla sürerken Suriye'de gerçekleştirdiğimiz Fırat Kalkanı Harekatı ile Irak'taki Sincar ve Karaçok dağlarına yaptığımız operasyonlar, yeni terörle mücadele konseptimizin ilk adımlarıdır." diye konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Artık, öyle Türkiye ile 'şöyle uğraşalım, böyle uğraşalım' yok. Ya masada otururuz, konuşuruz, arazide beraber çalışırız. Yoksa kalkıp da Türkiye'yi tacize, tehdide yeltenenler bunun bedelini öderler, bunu bilecekler." dedi.

"TÜRKİYE, TERÖRLE MÜCADELEDE YENİ BİR DÖNEME GİRMİŞTİR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle devam etti:

"Türkiye, 15 Temmuz ile birlikte her konuda olduğu gibi terörle mücadelede de yeni bir döneme girmiştir. Siz, bu mücadelede aslında terörle mücadelenin rakamlarını yıktınız ve yeni rakamlar inşa ettiniz. İnanıyorum ki bu başarı çok daha farklı, aydınlık bir geleceği getirecektir."

"HİÇBİR ŞEHİDİMİZİN KANINI YERDE BIRAKMADIK"

Erdoğan, "Şu gerçeğin bilinmesini bir daha istiyorm. Bugüne kadar hiçbir şehidimizin kanını, hiçbir şehit yakınımızın ahını yerde bırakmadık, bırakmayacağız. Bizim hedefimiz de niyetimiz de bu." diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, “AK Parti İhvan'ı destekleyecek siyasetten uzak durmalı. Müslüman Kardeşleri destekliyor, başta AK Parti'nin genel başkanı. Bu çok tehlikelidir. O desteğini süratle çekmeli ve aynı şekilde 'rabia' simgesinden de vazgeçmeli; çünkü Mısır, Suudi Arabistan ve BAE Müslüman Kardeşleri terör örgütü olarak görüyor. Siz gitmişsiniz Müslüman dünyanın terör örgütü olarak gördüğü İhvan'ın simgesini getiriyorsunuz AK Parti'nin simgesi haline getiriyorsunuz. Hani bunun yerlisi hani bunun millisi? Bir terör örgütünün dört parmağını getirdiniz, kendi simgeniz yaptınız. AK Parti'nin İhvan'dan desteğini süratle çekmesi lazım" demişti. (AA)

 
Bodrum'da iğrenç olay: 70 yaşındaki turiste...
 
Bilim dünyasını sarsan keşif!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'ndan Katar için açıklama
CHP Genel Bakanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ortadoğu’daki Katar kriziyle ilgili ...
Flaş! TBMM'de Katar için hamle!
TBMM Genel Kurulu'nda, Türkiye ile Katar arasında uluslararası iki anlaşmanın ...
Başbakan Yıldırım İzmir'e geliyor!
İzmir Milletvekili Kaya ve kentteki ilçe belediye başkanları Başbakan ...
 
Kılıçdaroğlu'ndan Meclis Başkanı'nın davetine ret
CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Meclis Başkanı Kahraman'ın yapacağı içtüzük ...
CHP Menderes’ten Ankara çıkarması
İlçe Başkanı Ahmet Pala ve ilçe yöneticileri CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ...
Balbay Yunan işgali altındaki 18 adayı Meclis'e taşıdı
CHP İzmir Milletvekili Mustafa Ali Balbay Türkiye’ye ait 18 ada ve 1 kayalığın ...
 
CHP'li Sertel önerdi, PTT kabul etti!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu ...
CHP'li Sındır: Tasarı bu haliyle kabul edilemez!
CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, 'Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin ...
AK Parti İzmir'in meclis üyesinden oruç çıkışı: Partili arkadaşını hedef gösterdi!
Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi Emrullah Kavuz, AK Parti’de birlikte ...
 
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Doğarken ağladı insan!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Şimdi ne olacak?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette yumuşama devrimi mi başlıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İtiraz seven kadınların kenti: İzmir
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva