HABERLER>EGE
7 Haziran 2017 Çarşamba - 22:36

Bodrum'da iğrenç olay: 70 yaşındaki turiste...

Bodrum’da temizlik görevlisi olarak çalıştığı beş yıldızlı otelin önündeki halk plajında yalnız güneşlenen 70 yaşındaki A.V.’ye cinsel tacizde bulunduğu ileri sürülen 17 yaşındaki S.K., çevredekiler tarafından yakalanıp otelin güvenlik görevlileri aracılığıyla polise teslim edildi.

Bodrum da iğrenç olay: 70 yaşındaki turiste...

İçmeler Plajı’nda, geçen 4 Haziran’da, öğle saatlerinde yalnız başına güneşlenen Hollandalı kadın turist A.V., bir anda çığlık çığlığa bağırmaya başladı. Bu sırada ilerdeki iskeledeki bir dalış teknesinde temizlik yapan üç arkadaş, kadın çığlıkları üzerine yardıma koştu. Dalış eğitmeni Musa Zafer, yanındaki iki arkadaşı ile birlikte Hollandalı kadın turiste cinsel tacizde bulunduğu ileri sürülen S.K. adlı genci yakaladı. Yakalanan genç, ablasıyla birlikte iki haftadır temizlik görevlisi olarak çalıştığı plajın yakınındaki beş yıldızlı otelin, bağrışları duyarak gelen güvenlik görevlilerine teslim edildi. Güvenlik görevlileri ellerini kelepçeledikleri S.K.’yi bir odaya kapatıp, durumu polise bildirdi. S.K., otele gelen polislere teslim edildi.

İki arkadaşıyla Hollandalı kadın turistin yardımına koşan görgü tanığı Musa Zafer, "Teknede temizlik yaparken bağrışları duyduk. Bir genç Hollandalı turistin arkasında şortunu indirmiş mastürbasyon yapıyordu. Ardından yüzü koyun güneşlenen kadının yanına gidip, sarılıp, öpmeye çalıştı. Gördüğümüz manzara karşısında şoke olduk. Kadın çok korkmuştu, avazı çıktığı kadar bağırıyordu. Tacizci genci yakalayıp, biraz hırpaladıktan sonra otelin güvenlik görevlilerine teslim ettik. Turizm geçmiş yıllara göre zaten kötü giderken, bir de bu tür olumsuz davranışlar iyice işi içinden çıkılmaz hale getiriyor. Eğer, biz olayı görüp, zamanında müdahale etmeseydik çok daha kötü şeyler yaşanabilirdi" dedi.

Polisteki ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen S.K., "Kadın turist, ben plajda temizlik yaparken önümden geçip, bir şeyler söyleyip ilerledi. Ne söylediğini anlamadım. Yardım etmem için beni yanına çağırmış olabileceğini düşünüp, peşinden gidince de başıma bu olaylar geldi" dedi.

İFADE VERMEDEN ÜLKESİNE DÖNDÜ

2 çocuk, 4 torun sahibi olduğu öğrenilen Hollandalı kadın turistin, yaşadıklarının ardından Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gittiği, ancak ifade vermeden buradan ayrılıp ertesi gün ülkesine döndüğü öğrenildi. A.V.’nin ülkesine dönmeden önce kendisine yardıma gelenlere ve otel görevlilerine, "Onlarca ülke gezdim ama daha önce başıma hiç böyle bir şey gelmemişti. Bu gencin psikolojik sorunları olmalı. Kesinlikle tedavi görmesi gerekir. Bu yaşananları, bu güzel ilçeye ve buradaki insanları mal etmek mümkün değil. Bu tür olaylar her ülkede olabilir. Sadece, böyle bir şey yaşanmış olması nedeniyle üzüntülüyüm" dediği öğrenildi.

SERBEST BIRAKILDI

Polisteki işlemlerinin ardından şikayetçi olmaması nedeniyle S.K., serbest bırakıldı. Ablasıyla birlikte oteldeki iş akitleri feshedilen S.K.’nin de Bodrum’dan ayrıldığı öğrenildi. Polisin, ifadesini alabilmek için İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne kadar gelen ancak şikayetçi olmadan ülkesine dönen Hollandalı turiste ulaşmaya çalıştığı bildirildi.

 
Kuzey Irak'ta referandum tarihi belirlendi
 
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Rabia' cevabı!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
8 Haziran 2017 Perşembe 08:48

Bu ülkede turizm diye birşey yok. Son 15 yılda var olan turizm bitti. Turizmciler sakın ağlamasın. Kendi kazdıkları kuyuya düştüler.

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de davul yasağı: Sebebi...
İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, hafta sonu yapılacak olan LYS (Lisans ...
Şehidin adı doğduğu mahallede yaşayacak
Manisa'nın Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, geçtiğimiz nisan ...
Köylüden taşlı-sopalı tepki: 80 yıllık ağaç sökülünce...
Manisa'nın Soma İlçesi'ndeki iki mahalle arasında yer alan ormanlık bölgede ...
 
80 milyon avroluk yat Marmaris'e demirledi
Üst düzey yatçılık hizmetleri ile ünlü Burgess firmasına ait 80 milyon ...
Bunun yapan 'doktor': Hemşireyi ısırdı, aile hekimini dövdü!
Sağlık-Sen Uşak Şube Başkanı Muhammet Ali Aloğlu, Kemalöz Aile Sağlığı ...
İzmir'in o ilçesinde 14 günlük su kesintisi!
Bornova Mevlana Mahallesi’nde 8 Haziran 2017 ile 22 Haziran 2017 tarihleri ...
 
O rektör faturayı personele kesti!
Eşini enstitüye sekreter atayan Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. ...
Forkliftin altında kalan işçiyi itfaiye kurtardı
Denizli'nin Pamukkale İlçesi'ndeki bir mermer fabrikasında forklift ile ...
İzmir'de zehir operasyonu: 3 tutuklama
İzmir' de, uyuşturucu madde ticareti yapan kişilere yönelik düzenlenen ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çıkmasaydı Samsun’a neler gelirdi başımıza?
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva