HABERLER>POLİTİKA
4 Ağustos 2018 Cumartesi - 11:49

Erdoğan'dan ABD'ye flaş takas açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bugün partimizin Genel Merkez Kadın Kollarının olağan kongresini yapıyoruz. Ayın 18'inde de inşallah bu defa Genel Merkezin olağan kongresini yapacağız. Bu kongrelerle inşallah 2019 yerel seçimlerine hazırlık startını veriyoruz" dedi.

Erdoğan dan ABD ye flaş takas açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ErdoğanAK Parti Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi'ne katıldı. Erdoğan, kongredeki konuşmasından önce Ankara Spor Salonu önünde bekleyen kalabalığa seslendi. 

Erdoğan, buradaki konuşmasında "Bugün partimizin Genel Merkez Kadın Kollarının olağan kongresini yapıyoruz. Ayın 18'inde de inşallah bu defa Genel Merkezin olağan kongresini yapacağız. Bu kongrelerle inşallah 2019 yerel seçimlerine hazırlık startını veriyoruz" dedi. 

Dışarıdaki konuşmasının ardından salona geçen Erdoğan, burada da bir konuşma yapıyor
 

"BEDİRHAN BEBEĞİ İLE ŞEHİT OLAN NURCAN KARDEŞİMİZ..."
15 Temmuz gecesi namlulara meydan okuyan tüm kadınlarımıza şükranlarımı sunuyorum. 15 Temmuz gecesi şehit olan ve yaralanan gazilerimizi bir kez daha saygıyla yad ediyorum. Al yazmalı Aybüke Öğretmeni, evlatlarını korumak için bombaların üzerine atılan Hatice Belgin'i, geçtiğimiz günlerde 11 aylık Bedirhan bebeği ile şehit olan Nurcan Karakaya kardeşimizi burada özellikle rahmetle anmak istiyorum. Hamdolsun bugüne kadar hiçbir şehidimizin kanını yerde koymadık.

"ALÇAKLARDAN KATLİAMLARIN HESABINI SORACAĞIZ"
Şehit yakınlarımız gönüllerini ferah tutsun. Bir haftada 56 teröristi imha ettik. Onlar inlerine girecek. Biz onları inlerinde takip edeceğiz. Bu devlet kime şefkat göstereceğini kime de kadife eldivenin içinde demir yumruğunu indireceğini çok iyi biliyor. Parlamanetoya girsinler diye onlara destek verenler de bunun hesabını verecekler. Nereye gizlenirse gizlensinler. Nereye kaçarlarsa kaçsınlar. Sırtlarını kime dayarlarsa dayansınlar. Alçaklardan katliamların hesabın muhakkak soracağız. 

"DİĞER PARTİLERİN TOPLAMINI GERİDE BIRAKTIK"
Kadınların siyasete katılımında AK Parti ile zirveye ulaşıldı. Diğer siyasi partilerin toplam üye sayısını bile geride bıraktık. Türkiye'de kadın kolları kongresi yapan ilk ve tek parti AK Parti'dir. 2005 yılında yaptığımız kongre ile siyasi parti tarihimizde yeni bir dönemi başlattık. 53 kadın vekilimiz bulunuyor. diğer siyasi partilerde böyle bir şey yok. Bunların 45'i teşkilatlarımızdan gelen arkadaşlarımızdır. Nereden nereye geldiğimizin açık ispatı. Kadınlar hayatın her alanında varlıklarını en güçlü şekilde hissetirmekle kalmıyor başarıları ile bulundukları yeri hak ettiklerini gösteriyorlar. Türkiye'nin AK Parti yönetiminde sadece kadınlar konusunda değil her alanda nereden nereye geldiğinin en yakın şahitleri sizsiniz. 

"UZAY SANAYİSİNDE DE ADIMLARIMIZI ATIYORUZ"
Hiçbir ülkeden insansız hava aracı alamazken biz insansız hava araçlarımızı kendimiz üretir hale geldik. Silahlı insansız hava araçlarını kendimiz üretir hale geldik. Şimdi daha ileri gidiyoruz. Daha güçlülerini üretir hale geliyoruz. Birçok alanda, savunma sanayisinde Türkiye olarak yüzde 65 ihtiyacımızı kendimiz karşılar hale geldik. Göreve geldiğimizde bu yüzde 25 idi. Daha ileri gideceğiz. Daha güçlü olacağız. Uzay sanayisinde adımlarımızı atıyoruz. Bununla da Türkiye diğer ülkelerle mücadeleyi sürdürecek.

"ABD TÜRKİYE'YE KARŞI CİDDİ BİR SAYGISIZLIK YAPTI"
Dış politikada son zamanlarda malum gelişmeleri sizler de takip ettiniz. ABD'nin özellikle son İzmir'deki Papaz Brunson olayı ile alakalı attığı adım bir stratejik ortağa yakışmayacak bir adımdır. ABD bu adımla birlikte aslında Türkiye'ye karşı ciddi bir saygısızlık yapmıştır.
Dün akşama kadar sabrettik. ben de bugün arkadaşlarıma talimatı veriyorum. ABD'nin Adalet ve İçişleri bakanlarının Türkşiye'deki mal varlıklarını donduracağız.

 
Nesli tükenmek üzere... Kabuğundan tespih satışı!
 
Altınordu sol bekini buldu!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Görevden alınan Müsteşar'dan ilk açıklama!
İyi bir lisede okumak için yarışan yüz binlerce öğrencinin çoğu yerleştirme ...
CHP'de imza bilmecesi: Genel Merkez/muhalifler ne yapacak?
CHP'de imza bilmecesi yaşanıyor. Muhalifler yeterli sayıda imza verdiklerini ...
CHP'li Sertel'den Milli Eğitim Bakanı'na: Müsteşarı bırak, mağdur çocuklara bak
CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, Milli Eğitim Bakanına seslendi: “Bürokratı ...
 
Erdoğan'ın 100 günlük planında İzmir'den o proje var!
İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, İzmir’in ...
İzmir trafiği rahat nefes alacak: İşte açılış tarihi
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, sahadaki programlarını ...
Dışişleri'nden Yunanistan'a terör eleştirisi
17 Kasım terör örgütünün mensubu hükümlü Dimitris Kufodinas’ın yüksek ...
 
MHP'li Kalyoncu'dan Karabağlar'da esnaf ziyareti
MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, Karabağlar ilçesinde Kaymakam Mehmet ...
Erdoğan '100 Günlük İcraat Programı'nı açıkladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni sistemin ilk 100 günlük icraat ...
MHP Seferihisar'dan askıda ekmek seferberliği
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başlattığı ...
 
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Mutluluğun ‘resmi’ budur!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva