HABERLER>POLİTİKA
28 Mayıs 2018 Pazartesi - 17:02

Erdoğan, Akhisar'dan İnce'ye yüklendi: O iddianı ispat etmezsen...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Akhisar mitinginde CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Pensilvanya iddiasına yanıt verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Benim Pensilvanya'ya giderek izin almak suretiyle AK Parti'yi kurduğumu söylersen bunu ispat etmen gerekir. Etmezsen namertsin..." dedi.

Erdoğan, Akhisar dan İnce ye yüklendi: O iddianı ispat etmezsen...

İşte Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları: 
"Bizim siyasetimiz daima hizmet siyaseti olmuştur. Biz milletimize efendilik taslamaya değil. Hizmetkar olmaya geldik. Bugüne kadar hep bu anlayışla çalıştık. 24 Haziran'da milletimizden yeniden hizmet için, yatırım için, proje için destek istiyoruz. Cumhurbaşkanlığı'nda şahsımı, Meclis'te AK Parti'yi desteklemeye hazır mıyız?

"KİMSENİN BEKLEMEDİĞİ ŞAMPİYONLUĞU KAZANDILAR"
Birileri laf yapar, biz icraat yaparız. Şu stadın güzelliğine bak. Akhisarspor'umuz tarihinde ilk defa Türkiye Kupası'nı kazanarak böyle bir stadı hak ettiğin gösterdi. Gerçekten kimsenin beklemediği bir şampiyonluğu Türkiye Ziraat Kupası'nı kazandılar ve Akhisar'a getirdiler. 100 milyon liralık bir maliyetle şehrimize kazandırdığımız 12 bin kişilik Akhisar Stadımızın bir kez daha hayırlı olmasını diliyorum.
Hükümete geldiğimizde mevcut statların büyük bölümünün günümüz ihtiyaçlarını karşılamayacak durumda olduğunu gördük. Şimdi Akhisar, uluslararası futbol maçlarına katılacak. Buraya uluslararası camiadan kulüpler gelecek. Nereden nereye değil mi? İşte bunun üzerine büyükşehirlerimizden başlayarak statlarımızı yenilemeye karar verdik. 37 stattan 11'i tamamladık 17'sinin inşaatı devam ediyor. İşte AK Parti budur.

"SADECE OTOMOTİV İHRACATINDAN 30 MİLYAR DOLAR KAZANDIK"
Ana muhalefetin ccumhurbaşkanı adayı böyle 'yatırım matırım anlamam' diyor zaten. Doğru anlamaz. Ne diyor? Yerli otomobil için ne diyor? "Sayın Erdoğan 20 yıl geriden geliyor" diyor. Şu hale bak ya. Yani bu ülke yerli otomobilini üretecek. Kim yapacak bunu? Bu ülkenin devleri yapacak. Ve 20 yıl geriden geldiğimi söylüyor, vah zavallı vah. Ya sadece otomotiv ihracatından biz 30 milyar dolar kazandık. 

Ey İnce sen nerede geziyorsun ya? Bir de daha ileri gitmiş. Kanal İstanbul'a başlamam diyor. Ya zaten senin mensubu olduğun partinin geçmişinde de böyle bir şey yok. Bu CHP'nin bu ülkede bir dikili ağacı var mı? Yok.
 "ŞU HALE BAK, KENDİSİ ADAY OLMUYOR..."
Bay Kemal'e ne diyordu? "Bir seçime girdin kaybettin, ikiye girdin kaybettin, üçe girdin girdin kaybettin, dörde girdin girdin kaybettin. Kaybettin, kaybettin, kaybettin.  Şu hale bak ya, kendisi aday olmuyor. Cumhurbaşkanlığına aday gösterdiği şahsı şu çağırışa bak. "Muharrem gel gel" diyor. Ve işi küçümsüyor. Seçim beyannamesini cumhurbaşkanı adayı okumuyor. Kim ediyor? Genel başkan ediyor. Bu işe ne kadar önem verdiğini gösteriyor.
İNCE'YE YANIT VERDİ: İSPAT ETMEZSEN NAMERTSİN
Şimdi bir şey daha söyledi. "AK Parti'yi kurarken Pensilvanya'ya gittin mi gitmedim mi?" Şimdi İnce ben sana buradan nasihatte bulunayım. Sen siyasette daha çok çok çıraksın. Ama bir şey daha söyleyeyim. Siyaset dürüstlük ister. Senin genel başkanın yalancı. Ama sen de erkenden bir şeyler kaptın, başladın yalana. Benim Pensilvanya'ya giderek izin almak suretiyle AK Parti'yi kurduğumu söylersen bunu ispat etmen gerekir. Böyle bir şey de söz konusu değil. Sen madem ki böyle bir iddiada bulunuyorsun, ispat etmen gerekir. İspat etmezsen namertsin. 

"YANIMDA OLANLAR VARMIŞ... HADİ AÇIKLA"
Senin başkanın da, sen kendin de siz hangi partiyi kurdunuz ya? Yanımda olanlar varmış. Onları ben cevap vermeden açıklayamıyormuş. Ben cevap verdiğimde açıklayacakmış. Tamam ben cevabı verdim. Hadi açıkla. Ben kiminle gittim Pensilvanya'ya. Açıklamazsan namertsin. Demek ki yalanda genel başkanının yanında iyi yetişmiş."

"İNSAFSIZ 2.5 KATRİLYON VERDİK"
Bay Kemal ne diyor Çiftçiyi aç bıraktınız. Be insafsız ya, 2,5 katrilyon verdik ya. Ben belgeyle konuşuyorum. Böyle palavra değil. Hayvancılık destekleri kapsamında, alet ekipmana kadar pek çok kalemde yüzde 50 hibe veriyoruz.
Verimli ovalarımızı korumaya alarak, amaç dışı kullanımının önüne geçiyoruz(Hürriyet)

 
Pazar günü Bayındır'da şenlik var!
 
İzmir'de TRT aracına saldırı iddiasına soruşturma!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
farklı frekans 28 Mayıs 2018 Pazartesi 23:32

Cumhurbaşkanı destek verdik diyor, belgeli diyor! Ama benim kafam bunca destekle bu ülke neden ve nasıl saman, et, mercimek vs ithal ettiğine basmıyor. Anlaşılan farklı frekanslardayız. Kendisine defalarca çağrıda bulunuldu, destekleri İzmirdeki destekler gibi ver diye, muhalefetten geldi diye rağbet görmedi! Belediye bütçesiyle yaratılmış mucizeler, iktidar bütçesiyle tüm tarımsal sorunları çözebilirdi.

Yorumu oyla      9      5  
sevgi 28 Mayıs 2018 Pazartesi 23:23

man adası içinde aynısını söylediniz Sayın Cumhurbaşakanım doğru çıktı mana para gitmiş ne oldu sus puss

Yorumu oyla      9      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İnce’den Çiğli’ye özür telefonu!
Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen ...
İl Başkanı Karataş o çağrıyı yorumladı: MHP fitne odaklı olmayanların evidir
MHP Lideri Bahçeli’nin, ‘Pişmanlık yaşayan, hatasını anlayan her kardeşimle, ...
Erdoğan'a bir partiden daha destek!
Hür Dava Partisi (HÜDA PAR), cumhurbaşkanı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan'ı ...
 
AK Parti İzmir sahura kadar sahada
AK Parti İzmir milletvekili adayları, saha çalışmalarına başladı. Seçim ...
AK Parti’nin adayı Nasır'dan Bayraklı maratonu: Bu seçim bir İstiklal mücadelesidir!
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Necip Nasır, 27 Mayıs günü 15.00'te ...
Bahçeli’nin çağrısı sonrası gözler İzmir'in kıdemli isminde… Geri mi dönüyor?
MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin, “Pişman olan, hatasını anlayan her kardeşimle ...
 
TGS'ye AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Bekle'den ziyaret
AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekile adayı Cemal Bekle, Türkiye Gazeteciler ...
MHP İzmir'in vekil adayı Bulut: Öğretmenleri 147’ye kurban etmeyeceğiz
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Cumhur ...
AK Partili Kaya: Hemşerilerimiz Atatürkçülüğün yan gelip yatmak olmadığını görmüş!
Milletvekili Kaya, 24 Haziran’da kent özelinde CHP’den daha iyi bir sonuç ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çıkmasaydı Samsun’a neler gelirdi başımıza?
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva