HABERLER>POLİTİKA
28 Mayıs 2018 Pazartesi - 14:15

AK Parti İzmir sahura kadar sahada

AK Parti İzmir milletvekili adayları, saha çalışmalarına başladı. Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) adaylara haftalık çalışma programı hazırlıyor. SKM Başkanı Hüseyin özkan, İzmir'in her noktasına gideceklerini söyledi. Sahura kadar 4 ilçeyi gezen İl Başkanı Şengül ise açıklamalarda bulundu.

AK Parti İzmir sahura kadar sahada

Seçimde saha çalışmalarının programlandığı, stratejilerin belirlendiği AK Parti SKM, İzmir milletvekili adaylarının çalışma programlarını haftalık belirliyor. Buna göre, vekiller 2 veya 3'er kişilik gruplar halinde, seçim bölgelerinde dolaşacak, tüm kapıları çalarak oy isteyecek. Çalışmalar, iftar saatine kadar sürecek. Adaylar, iftarın ardından sahura kadar da yine sahada olacak. SKM Başkanı Hüseyin Özkan, geçen cumartesi gününden itibaren adayların sahaya indiklerini ve çok güzel tepkiler aldıklarını öne sürdü. İzmir'in her noktasının ve  vatandaşların tümünün kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Özkan, "Ne kadar çok vatandaşa ulaşabilirsek, dokunabilirsek o kadar mutlu olacağız. Oy almaktan çok bizi tanımlarını istiyoruz. Derdimizin İzmir olduğunu onlara anlatmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

SAHURA KADAR ÇALIŞMA VAR
Çalışmaların tüm gün iftara kadar, iftardan da sahura kadar devam ettiğini açıklayan Hüseyin Özkan, "Her şey oy demek değil. Asla siyaset yapmıyoruz. Siyaset konuşmuyoruz" dedi. Birinci bölgenin 14, 2'inci bölgenin ise 16 ilçeden oluştuğunu vurgulayan Hüseyin Özkan, şunları söyledi:

"Adaylarımızın hepsi kendi bölgelerinde, tüm ilçeleri 2'şer kişilik ekiplerle turlayacak. Bunu planladık. 2'nci bölgedeki vekil adayı 16 ilçeye 1 haftada mutlaka bir kez uğramış olacak. Mesela 1'inci bölgenin milletvekili adayı ama 2'nci bölgede daha iyi tanınıyor, biliniyor. Etkili olabileceği ilçeler var. O ilçelere de yönlendireceğiz. İlk hafta adaylar kendi bölgelerindeki ilçelere mutlaka bir kez uğrayacaklar."

AK Parti, ayrıca sandık eğitimleri için de çalışmalarını sürdürüyor.

“MÜSTERİH OLUN, MİLLETİMİZ BU OYUNU DA BOZACAK”
AK Parti İzmir İl Başkanlığının Gönül Sofrası adını verdiği iftar programları kesintisiz olarak devam ediyor. Buca eski stadında düzenlenen iftar programına katılan İl Başkanı Aydın Şengül, programa katılanlara hitap etti. Türkiye’yi dize getirmek isteyen güçlerin bu hevesinden vazgeçmediğini ve yeni bir oyun kurguladığını belirten İl Başkanı Aydın Şengül, bu oyunun da daha öncekiler gibi milletin feraseti ile bozguna uğratılacağını söyledi.

AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Aslan’ın programa katılanları selamlamasından sonra konuşan Şengül, öncelikle milletin birlik ve beraberliğini korumasının önemine vurgu yaparak, şunları söyledi: “Mübarek Ramazan ayında istedik ki, İzmir’in her yerinde gönül soframızı açalım. Hangi düşünceden, hangi yaşam tarzından, hangi siyasi görüşten olursa olsun, herkesi davet edelim. Bizim gönlümüzde herkese yer var. Değerli Bucalı kardeşlerim, önümüzdeki süreci biliyorsunuz. Çok fazla detaya girmeye gerek yok. Sadece şu fotoğrafa bakın; kimler bizlerle beraber kimler bizlere karşı… Kimler bizim iyiliğimizi, geleceğimizi düşünüyor, kimler geleceği bize dar etmek istiyor... Bize Avrupa’da miting izni vermeyenler, kimlere izin veriyor? Ne kadar bizim karşıtımız, düşmanımız varsa onlara gönüllerini, kucaklarını açmışlar.

BUCA, GAZİEMİR, KARŞIYAKA, MENEMEN…
Başkan Şengül’ün Buca’daki iftardan sonraki program trafiği ise yine yoğundu. Buca’daki iftarın ardından Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek, çalışma yapan ekiplerle değerlendirme yapan Şengül, ardından Gaziemir Aktepe Mahallesine geçerek buradaki AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret etti. Şengül’e bu ziyarette AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Nazmi Yılmaz ve Birinci Bölge Milletvekili Adayı Bilal Doğan da eşlik etti.

Gaziemir’in ardından Karşıyaka SKM’ye geçen Şengül, burada da Karşıyaka’daki seçim çalışmalarını değerlendirdi ve Çiğli’ye geçti. Teravih sonrasında Küçükçiğli Emine Sultan Camisinin bahçesinde vatandaşlarla bir araya gelip sohbet eden İl Başkanı Şengül’e bu kez AK Parti İkinci Bölge Milletvekili adaylarından Ender Doğan, Musa Çevik, Necip Fazıl Kurt ve Çiğli İlçe Başkanı Mesut Demirkaya da katıldı.

MENEMEN’DE SAHUR BOYOZU DAĞITTI
Daha sonra Menemen’e geçen İl Başkanı Şengül, AK Parti Menemen İlçe Başkanı Pelin Yayalar ile birlikte Cumhuriyet Meydanı’nda gençlere ‘sahur boyozu’ dağıttı. Menemen Gençlik Kollarının da eşlik ettiği bu programın ardından İlçe Başkanlığını ziyaret eden Şengül, çalışmaları değerlendirdi. Şengül, ilçe ziyaretinin ardından 2. Bölge Milletvekili Adayları Melek Eroğlu, Alpay Özalan, Adil Yüksel, Numan Arıcı ve Saliha Bozkurt’un da katılımı ile vatandaşlarla sahur yaptı. (DHA, Haber Merkezi)

 
Bucaspor'da Doğan'dan çağrı
 
Toshack, Süper Lig'e geri döndü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti’nin adayı Nasır'dan Bayraklı maratonu: Bu seçim bir İstiklal mücadelesidir!
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Necip Nasır, 27 Mayıs günü 15.00'te ...
Bahçeli’nin çağrısı sonrası gözler İzmir'in kıdemli isminde… Geri mi dönüyor?
MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin, “Pişman olan, hatasını anlayan her kardeşimle ...
TGS'ye AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Bekle'den ziyaret
AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekile adayı Cemal Bekle, Türkiye Gazeteciler ...
 
MHP İzmir'in vekil adayı Bulut: Öğretmenleri 147’ye kurban etmeyeceğiz
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Cumhur ...
AK Partili Kaya: Hemşerilerimiz Atatürkçülüğün yan gelip yatmak olmadığını görmüş!
Milletvekili Kaya, 24 Haziran’da kent özelinde CHP’den daha iyi bir sonuç ...
CHP'nin 3 milletvekili adayı için YSK'ya itiraz!
CHP'nin 24 Haziran'da yapılacak genel seçim için İstanbul'dan milletvekili ...
 
AK Parti'nin vekil adayı Doğan'dan seçim mesaisi: Büyükşehir'e kentsel dönüşüm salvosu!
Ak Parti Milletvekili Adayı Bilal Doğan Gaziemir Emrez’deki kentsel dönüşüm ...
İYİ Parti bildirgeden sonra vites yükseltecek… Başkan Ükünç: Sınırımız yok!
İzmir İl Başkanı Ükünç, genel merkezin 30 Mayıs’ta seçim bildirgesini ...
İYİ Partili Çıray: İktidara gelirsek ilk işimiz...
İYİ Parti Genel Sekreteri, Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Adayı Dr. ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Toplumsal Bellekte Bir Akdeniz Liman Kenti: İzmir
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Sönmeyen yıldız!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva