HABERLER>EKONOMİ
29 Mayıs 2014 Perşembe - 13:42

Efecity projesine yoğun ilgi

Kurulduğu günden itibaren inşaat sektöründe birbirinden güvenilir, kaliteli ve sosyal imkanlara sahip projeleri hayata geçiren Yapı Teknik Mühendisliğin İzmir’in yenilikçi vizyonuna damga vuran Efecity projesinde 1+1 daireler yoğun ilgi görüyor.

Efecity projesine yoğun ilgi

İZMİR - İzmir’in hızla gelişen ve yatırıma en uygun bölgesi olan Çiğli’de modern bir aile sitesi olarak yükselen Efecity projesinde; sosyal tesislerden spor alanlarına kadar her ayrıntı yaşamı kolaylaştırmak üzere planlanmış.
 
1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleri ile 24 saat güvenlik, her daireye 1 adet otopark, misafir otoparkı, spor alanları, yüzme havuzu, cafe, bistro, market, yapay gölet-şelale, taraçalı seyir yeri, çocuk oyun sahası, mini basketbol sahası, suni çim mini futbol sahası, fitness alanı başta olmak üzere tabii güzellikler ile planlanmış çevre düzenlemesine kadar farklı alternatiflerin yer aldığı konsepti ile hayatı doyasıya yaşamak isteyenler için tasarlanmış bir proje.    
 
Birinci etabı 2014 sonunda teslim edilmesi planlanan ve 2. etap satışları Mayıs ayı sonunda başlayan Efecity projesi kendisine ait dünyada sakinlik, huzur ve mutluluk arayanlara yeşil bir çevre içinde yer alan 162 konut ile hayal edilen bir hayatı vaat ediyor.
 
Yapi Teknik Yonetim Kurulu Başkanı Mehmet Ay, ‘‘Uzun yıllardır İstanbul’da gerçekleştirdiğimiz biribirinden değerli projelerimize İzmir’in gün geçtikçe daha fazla yaşam alanı olan Çiğli’de her ayrıntısını düşünerek planladığımız Efecity ile devam ediyoruz. Bu projede amacımız kaliteden ödün vermeden, alt yapısından üst yapısına, daire planlarından sosyal tesislerine kadar her alanın kullanıldığı sımsıcak bir yuva sunmak. I. etabını 2014 yılı sonunda teslim etmeyi planladığımız projemizin ilk etabında ince işlerin inşaası devam ediyor. II. etap satışlarına da Mayıs ayı sonu itibariyle başladığımız dairelerimizden 1+1 olan daireler oldukça yoğun ilgi gördü. Bütün daire seçeneklerinde hemen hemen satışlarını tamamlamak üzere olduğumuz Efecity projesi ile kentin ihtiyacı olan mimari yapıyı sunmaya ayrıca özen gösterdik. İşçilikten en ufak malzemeye kadar en üst düzeyde kaliteyi tercih ettiğimiz bu projemizde İzmirliler kendileri gibi sıcak bir yaşam alanı bulacaklar. Yıllardır inşaat sektöründe yaptığımız her işin kent vizyonuna bir değer katmasını hedefledik. Efecity projeside bunun en büyük göstergesi. Şu ana kadar zamanında iş teslimi ilkesi ile modern ve cağdaş mimariyi, akılcı ve pratik çözümler ile  bütünleşmiş hayatı kolaşlaştıran projeler yaparak geleceğe yatırım yapmayı ve çocuklarımıza sağlam bir yaşam bırakmayı hedefledik. Bundan sonra da aynı hedef ile şehre ve ülkemize katkı koymaya devam edeceğiz’’ dedi.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
EGİKAD Başkanı Elmasoğlu’ndan kadınlara Meclis çağrısı
Betül Elmasoğlu, 2014 yerel seçimlerinde daha çok kadın belediye başkanının ...
Zeybekci İzmir’den seslendi: Faiz çıkışı ve TL yorumu
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin düzenlediği ...
Facia emeklilik yaşını indirdi: Madenciler artık…
Manisa’nın Soma ilçesinde 301 madencinin yaşamını yitirdiği facianın ardından ...
 
ETİK Başkanı’ndan İzmir çağrısı: Çatışmayı durdurun!
ETİK Başkanı İşler İzmir’de yerel idare ile merkezi idare arasındaki krizin ...
İzmir'de 55 işçi sendikalı diye işten atıldı!
Kemalpaşa’da Genel Maden İş Sendikasına üye oldukları iddiasıyla işten ...
İzmir’in malları topuna Demirtaş da girdi: Sümerbank’ı…
İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Halkapınar'daki 160 dönümlük ...
 
İş dünyasına büyük müjde: Seçim affı geliyor
Hükümetin 2015 genel seçimleri öncesinde temmuz ayında vergi ve sigorta ...
Yeni düzenleme: İşten çıkarılan çalışana kötü haber
Milyonlarca işçinin, patron karşısında hakkını araması zorlaşacak. Dava ...
Deniz dostlarına anlamlı plaket
Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi mayıs ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Emek kutsaldır çünkü...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva