HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
28 Şubat 2013 Perşembe - 10:15

Durak’tan örgüte sitem: Herkesin gözü koltuğumda

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, partisi CHP örgütünü topa tuttu. Partililerin sürekli ileri geri konuştuklarını, arkasında durmak yerine başkanlığa göz diktiklerini belirten Durak, "Bir bakıyorsunuz koltuğunuza aday aday aday... Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu da bu durumdan sıkıntılı" dedi.

Durak’tan örgüte sitem: Herkesin gözü koltuğumda

İZMİR - Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, partisiyle yaşadığı sıkıntılar konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Parti içinde bazı kişilerin hiç durmadan laf ürettiklerini belirten Başkan Durak, bu durumdan rahatsızlık duyduğunu dile getirdi.

Egeli Sabah’tan Sezen Özsavrangil’in haberine göre mazbatasını alıp koltuğa oturur oturmaz yeni bir seçim sürecinin başlatıldığını kaydeden Durak, "Aday, aday, aday...Bir bakarsınız koltuğunuza bir sürü aday var. Bir insan bir görevi doğru yapıyorsa arkasında dur. Yapamıyorsa zaten bırakır. Karşıyakalı çok duyarlıdır, hiçbir sorun gizli saklı kalmaz. Zor bir belediyedir Karşıyaka. Ama ne yazık ki bizim partide çok seslilik biraz fazla dışa vurularak yapıldığı için hep birlikte sıkıntı yaşıyoruz. Genel Başkanımız da bu konudan sıkıntılı" diye konuştu.

Öte yandan, geçtiğimiz yıl ilçe belediyesinin sorumluluk alanı içindeki bazı cadde ve sokakların Büyükşehir'in sorumluluk alanına geçmesi, geçtiğimiz günlerde ise 25 bin ölçekli Çevre Düzeni Planı yüzünden İzmir Büyükşehir Belediyesi ile davalık olan Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile yaşadıkları sorunun iletişim eksikliğinden kaynaklandığını söyledi. Kocaoğlu'nun ağabeyleri olduğunu belirten Durak, "Ama zamansızlıktan, biraz da hizmet alanı büyüyünce görüşmelerimiz az oluyor olabilir. Neticede Büyükşehir Belediye Başkanımız. Bize vereceği görevi her zaman seve seve yapmaya hazırız. 25 binlik planlarda tersanenin taşınması yok. Ki biz orayı günü birlik tesis, yeşilalan, akvaryum yapmak istiyoruz. Marinayı nikah salonu ile vapur iskelesinin arasında getiriyor, oradaki trafiği çözmek mümkün olmaz. İtiraz ettik, cevap alamayınca ne yapacaksınız, mahkemeye gidiyorsunuz. Bunu sadece orada yapmadım. Mavişehir'de yaptım, altın madeninde yaptım. Geri adım atamayız. Biz Karşıyakalının haklarını sonuna kadar savunmak zorundayız. Bazen bunları anlatarak çözebiliyoruz. Anlatamadığımız zaman yasal haklarımızı zorluyoruz. Bu demek değil ki kavga. Belki tekrar bir araya gelip bunları çözebiliriz. Tepki verecek bir şey de yok. Yasal hakkımı kullanıyorum" dedi. (Egeli Sabah)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Can Çiler 28 Şubat 2013 Perşembe 23:10

sİZ YILLARDIR aZİZ BEYİN KALTUĞU İÇİN YAPMADIĞINIZI BIRAKMADINIZ SİZİN KOLTUĞUNUZA BİRİLERİ TALEPTE BULUNUYOR DİYE PARTİYE SÖYLEMEDİĞİNİZ SÖZ KALMADI.dOĞRU HANGİSİ SİZCE?

Yorumu oyla      15      6  
28 Şubat 2013 Perşembe 22:29

ALTINIZDAKİ KOLTUĞU ALIRLARSA EVİMDEKİ BERJER KOLTUĞUMU GÖNDERİRİM...kimin koltuğu ya?

Yorumu oyla      23      6  
PARTİLİ 28 Şubat 2013 Perşembe 14:49

NİYE KENDİ GÖZÜ OKOLTUKTA DEĞİLMİYDİ TABİKİ HERKES SİYASET YAPIYOR YALNIZ DURAK DEĞİL OKOLTUK BABASINDA KENDİSİNE KALMAMIŞ HALKIN KOLTUĞU VE GEÇİCİ KOLTUK OLDUĞUNA GÖRE HERKES ADAY OLMA HAKINADA SAHİP KİMSE KİMSEYE BEN ADAYIM SEN OLMA DEME HAKINI KENDİSİNDE BULAMAZ OZAMAN SEN ADAY OLMA İKİ DÖNEM YAPTIN YETMEDİMİ SEN BAŞKALARINI İSTEMDİN GÜÇ SENDEYKEN ŞİMDİDE BAŞKASI SENİ İSTENMİYOR SİYASET BU RAKİPSİZ OLAMAZ SEN KİMSENİN ARKASINDA KONUŞMDINMI HİÇ YAPMAYIN GÜLÜNÇ DURUMA DÜŞÜYORSUNUZ

Yorumu oyla      30      8  
KARŞIYAKA RAHAT BİR NEFES ALACAK 28 Şubat 2013 Perşembe 14:17

partilisiyle sorun olan olmasın karşıyaka belediye başkanı...sürekli kendi partisiyle anlaşamayan bir belediye başkanı biz istemiyoruz... büyük başkanla anlaşamıyorsun il başkanıyla anlaşamıyorsun aziz kocaoğlu ile anlaşamıyorsun ilçe başkanı ali karaegeyle anlaşamıyorsun ben büyüğüm ben varım edasında olan kim ? merak ettik? seni görmek isteyende yok artık başkan ... zamanı geldiğinde adayımız olacak var...genel merkez ne derse o ...genel merkez kapısında belediye başkan adaylığı için sıraya

Yorumu oyla      29      9  
osman yalman 28 Şubat 2013 Perşembe 14:06

cevat durak beyefendi bu seçimde aday olursa chp karşıyakada kaybeder....karşıyaka zor değil kendisi zor şu koltukta ne varsa bir türlü bırakmıyor....

Yorumu oyla      31      11  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bergama'da spor salonuna kavuşuyor
Sporun desteklenmesi ve topluma yayılması için projeler geliştiren Bergama ...
Bornova ihtiyacı olanın yanında olmaya devam ediyor
Bornova Belediyesi’nin örnek projelerinden biri olan “Erzak, Giysi ve ...
Konaklı kadının üretimi kazanca dönüşüyor yüzü gülüyor
Konak Belediyesi’nin 15 semt merkezinde 100’e yakın branşta süren kurslarda ...
 
İZBAN seferlerine 'elektrik' darbesi!
Yaşanan elektrik arızası nedeniyle yaklaşık yarım saat boyunca trenler ...
İzmir’in çamuru kapış kapış: Şimdiden 4 talip
Büyükşehir Belediyesi’nin Çiğli’de inşaatını sürdürdüğü dev tesiste kurutacağı ...
Kocaoğlu'ndan 2.Konak zirvesi: Rotayı çizdi
Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Konak’taki 25 muhtarla daha ...
 
O ihale yargıya taşındı: İZELMAN ESHOT’a karşı!
Büyükşehir Belediyesi’nin şirketi İZELMAN tartışma yaratan ESHOT personel ...
Kütüphanede ‘diş sağlığı’ eğitimi
Karşıyaka Belediyesi, kendisine bağlı kütüphanelerde “Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi” başlatıyor.
Buca’da ‘muhalif’ Meclis Üyeleri’nden benzinlik projesi!
Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı’ya karşı muhalif çalışmaları ile bilinen ...
 
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Doğarken ağladı insan!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Şimdi ne olacak?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette yumuşama devrimi mi başlıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İtiraz seven kadınların kenti: İzmir
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva