HABERLER>EKONOMİ
4 Aralık 2012 Salı - 15:30

Doğan’dan EGİAD yönetimine ‘destek’ sözü

Geçtiğimiz cumartesi gerçekleştirilen Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD)’ın olağan genel kurulunda, 4 oyla başkanlık yarışını kaybeden Kenan Doğan’dan seçilen yönetime destek sözü.

Doğan’dan EGİAD yönetimine ‘destek’ sözü

EGEDESONSÖZ - Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD)’ın geçtiğimiz cumartesi günü yapılan olağan genel kurulunda EGİAD 12 ekibiyle yarışan ve 4 oyla başkanlık yarışını kaybeden Kenan Doğan, Seda Kaya ve yeni yönetime mesaj verdi. Her seçimin derneğe değer kattığını belirten Doğan, “EGİAD 12 olarak bundan sonraki süreçte seçilen yönetim kurulunun verdiği her görevde var gücümüzle çalışacağız ve bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de toplumsal faydayı kişisel çıkarlarımızın önünde tutarak İzmir'imize ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Her dürüst ve namuslu insanın yapması gerektiği gibi her söylediğimizi sözde değil özde yapacağız” diye konuştu.

Son derece yoğun bir katılımla gerçekleştirilen ve 307 üyenin katıldığı genel kurulda ekibiyle birlikte 150 oy alan Doğan, yeni yönetimi tebrik ederken seçimlerin tarihi bir önemi olduğuna dikkat çekti.

Doğan, “22 yıllık bir geleneğe ve değere sahip olan EGİAD'ımızın tarihindeki en önemli seçimlerinden birini daha geride bırakmış bulunuyoruz. 12. Olağan genel kurulumuzun ve sonuçlarının üyelerimize, derneğimize, şehrimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu vesile ile seçimi kazanan sevgili Seda Kaya ve ekip arkadaşlarını tebrik ediyor, yönetim sürecinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
 
BAŞARILI BİR SÜREÇ GEÇİRİLDİ
Derneğimiz son derece başarılı bir seçim süreci geçirdiğini aktaran Doğan, “Üyelerimiz katılımlarıyla derneğimize sahip çıkmıştır. Bu seçim süreci EGİAD'ımıza değer katmıştır. Bu seçim sürecinde gerçekleştirilen yarış bir hizmet etme yarışı olmuştur. Her iki aday yönetim kurulu da bu heyecan içinde bu yarış sürecine dahil olmuştur. Bu heyecan içinde zaman zaman rekabetin yarattığı sıcaklıktan dolayı sürçi lisanlar varsa bile, sandıklar açıldıktan sonra herkesin el ele, gönül günüle derneğin geleceği adına beraber çalışacaklarına olan inancım tamdır. Sevgili Vedat Özyavru abimizin dediği gibi artık oyun bitmiş ve taşlar torbaya girmiştir” dedi.
 
ÜZERİMİZE DÜŞENE YAPACAĞIZ
Doğan, sözlerin şöyle sürdürdü: “Bu vesile ile buradan tüm EGİAD camiasına ilan ediyoruz ki EGİAD 12 olarak bundan sonraki süreçte seçilen yönetim kurulunun verdiği her görevde var gücümüzle çalışacağız ve bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de toplumsal faydayı kişisel çıkarlarımızın önünde tutarak İzmir'imize ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Her dürüst ve namuslu insanın yapması gerektiği gibi her söylediğimizi sözde değil özde yapacağız.”
 
EKİBİMİZ HAKKINI VERMEK İÇİN ÇALIŞTI
Ekip olarak her zaman değer katmak için mücadele ettiklerini vurgulayan Doğan, “Hep aldığı sorumlulukların hakkını vermek için çabaladı EGİAD 12. Bir çok kişi sadece izlerken "İnsanın yalnızca gerçeğin ne olduğunu bilmesi yeterli değildir; doğruyu istemesi ve yapması da gereklidir" dedi ve sorumluluk aldı EGİAD12. Zaman zaman baskı gördü, zaman zaman iftiraya kurban gitti ama hiç duruşunu bozmadı EGİAD 12. "Bana güç veren, doğru olanı yaptığımı bilmektir" dedi, gücü ve güveni kendi benliği dışında aramadı EGİAD 12. "Yapabileceğimizin en iyisini yapmak, hiç yapmamaktan ve mazeret üretmekten iyidir" dedi ve sadece dürüstçe çalıştı EGİAD 12. Proje oluşturdu, üyesine dokundu, ailesinden, işinden ve parasından arttırdığını derneğine/toplumuna harcamaktan geri durmadı EGİAD 12. B vesileyle tüm çalışma arkadaşlarıma da yürekler dolusu teşekkürlerimi sunuyorum” şeklined konuştu.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TÜİK ‘17 dakika erken veriyi’ açıkladı
TÜİK, istatistik tablolarında bir kısım enflasyon verisinin saat 10.00'dan ...
Tetra Pak ‘Çevre’ ile 50 bin öğrenciye ulaşacak
40. yılını kutlayan Tetra Pak, sosyal sorumluluk projesi kapsamında 2004 ...
İTO’da ödül krizi: Oda yine iki parça!
İzmir Ticaret Odası (İTO) tarafından her yıl bir kişi ya da kuruma verilen ...
 
Travel Turkey İzmir için geri sayım başladı
6 – 9 Aralık 2012 tarihleri arasında düzenlenecek TRAVEL TURKEY İZMİR ...
Ve İzmir'in 'hayati' dosyası BIE'de...
EXPO 2020’ye aday olan İzmir, zorlu yarışta son dönemece girdi. 656 sayfalık ...
İZFAŞ Ekoloji Fuar'ı için vites yükseltti
İzmir Organik Ürünler Fuarı, 16 – 19 Mayıs 2013 tarihleri arasında İzmir ...
 
Enflasyonda Kasım sevinci: Yılın en düşüğünde…
Enflasyon Kasım ayında gıdadaki düşüşün etkisiyle TÜFE'de yüzde 0.38'le ...
EGİAD’ta kadın devrimi: Yeni başkan ‘fotoda’ Seda Kaya
Ege Genç İşadamları Derneği(EGİAD)'ın bugün yapılan olağan genel kurulunda, ...
İhracatta Kasım sevinci
Kasım ayı ihracatı yüzde 20 arttı, 12 milyar 772 milyon dolar oldu. AB ...
 
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Anneler Günü Münasebetiyle: Sütveren Meryem Ayazması
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Yatak odasında tartışma!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Siyaset insanı bozuyor
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sahipsiz kalan eski İzmir…
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Nepotizm hastalığı ve belediyecilik...
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva