HABERLER>MAGAZİN
17 Ocak 2019 Perşembe - 14:20

Deniz Akkaya: Bir madende çalışan işçinin derdiyle benim derdim bir olamaz

Eski manken Deniz Akkaya, bu güne kadar 'inanılmaz büyük sınavlardan geçtiğini' söyledi. Şımarık olduğunu belirtti 20'li yaşlarının sonunda her gün haberi yapılan bir kadın olduğunu ve bu süreçte, o güne kadar 'savaşmak' zorunda kalmadığı pek çok duygu ve olaylar yaşadığını belirten Akkaya, "Bir madende çalışan işçinin derdiyle benim derdim bir olamaz" dedi.

Deniz Akkaya: Bir madende çalışan işçinin derdiyle benim derdim bir olamaz

"Biraz da hayata böyle bakmak lazım" diyerek sözlerine devam eden Akkaya, "Kendim, Deniz olarak sınavlarım o dönem çok zorluydu. Bugün bakıyorum iyi ki öyle olmuş. O şer dediğim şeyler iyi ki dediğim şeylere dönüşmüş" sözlerini sarf etti.

"Bu ışıltılı dünyaya yarışarak girdim. Kendimi var ettiğim her şey yarış üzerine kurulu" diyen eski manken Deniz Akkaya, kendisini her şeyle, herkesle kıyasladığını söyledi. Akkaya, özel hayatında da kıskanç bir insan olduğunu belirten Akkaya, son erkek arkadaşının kendisine, "Senin kadar çok sofistike bir insanla birlikte olmak istemiyorum" dediğini aktardı. Akkaya, "Bende çok fazla irdeleme huyu var. Adamın enerjisini çeken bir tipim" diye konuştu.

Sunuculuğunu Aslı Şafak’ın üstlendiği Bloomberg HT ekranlarında yayınlanan "Aslı Şafak’la İşin Aslı" programına konuk olan Akkaya'nın açıklamları şöyle:

"Her şeyle yarışır, her şeyle kendimi kıyaslarım"

"Ben çok yarışçıl bir karakterim. Her şeyle yarışırım. Bu kıskançlık değil. Her şeyle kendimi kıyaslarım. Son iki senedir kendimle büyük bir yarışa girdim. En büyük yarış şu, derdiniz kendiniz olmaya başladığınız zaman etraf sizi ilgilendirmiyor o zaman ışık saçıyorsunuz. Başkasını kıskandığınız zaman eksik hedef oluyor. Ben her zaman teşekkürle geçtim. Eve geldiğimde ağlardım neden takdir almadım diye. Hep derdim vardı. Bir şeylerle yarıştım. Sonra yarışmaya girdim zaten. Bu ışıltılı dünyaya da yarışarak girdim. Kendimi var ettiğim her şey yarış üzerine kurulu. Kalpten yürekten söylüyorum özel hayatımda vardır, kıskanç bir tipim ben. Fazla sahiplendiğim için. Kadınsal kıskançlığım yoktur. 

"Adamın enerjisini çeken bir tipim"

"Son erkek arkadaşım benden ayrılırken şunu söyledi. 'Ben senin kadar çok sofistike bir insanla birlikte olmak istemiyorum.' Bende çok fazla irdeleme huyu var. Adamın enerjisini çeken bir tipim. Fazla irdelemek. Film seyrederken, kitap okurken yorarım. Yorucu bir tipim. 

"Kadınlar kıskanmak yerine birbirine destek olmalı"

"Hep olan bir şey. Bunu övünerek söylemiyorum. Bu iyi bir şey de değil. Kadınlar birbirine destek olmalı kıskanmak yerine. Aşk ve mantık bir arada girmez. Mantığın olmadığı yerde her türlü absürtlük olabilir. 

"Hayatında Yunan heykeli gibi insanlar olmadı"

"Kafaları çalışan insanlar seçmeye çalıştım. Yunan heykeli gibi insanlar olmadı benim hayatımda. Kafayla bozmuş insanlar… Onların bile dengesini bozduğum için. Övünerek söylemiyorum. Maalesef benim tarzım böyle. Bununla barışmayı öğrendim.  Benim kendimin yarattığım problemlerimin de olduğu 40 yaşında yani geçen sene oldu. Ben baktığınızda zor bir insanım. Kişinin söylediği kelimelere inanmayan, 'arka bahçesinde başka bir şeyler mi söyleyen' diye düşünen bir insanım. 

"Annem teşekkür getirdiğimde neden takdir getirmedin demiştir"

"Mükemmelliyetçi bir aileden geliyorum. Bu yüzden de ben kızıma mükemmelliyetçi bir tavırla yaklaşmıyorum. Bunu hissettiğim anda frene basıyorum. Annem teşekkür getirdiğimde neden takdir getirmedin demiştir bana. Bunun etkisi olduğunu düşünüyorum. 

"Benim iş seçme şansım var. Benim bir duruşum var ve ben bu duruşumu herkese net bir gösteriyorum. Bana uygun şeylerle geliyorlar. Son dönemde bir şuursuzluk başladı. Son beş senedir herkesin her şeyi yapabileceği, herkesin kendini bulunmaz bir hint kumaşı gibi zannettiği, bu son yüzyılın en büyük sınavı üç harfli ego. Emek de yok. İnsan isterse her şeyi yapabilir.

"Yaşlanmaktan korkmuyorum"

"Yaşlanmaktan korkmuyorum artık. Öğrendim. Yaşlanmayacağım çünkü iyi yaş alacağım. Bedeniniz tabiki yıpranıyor bunun önüne geçemezsiniz. Çok öğrendikçe okudukça yaşınızın en iyisi olabilirsiniz. Gözün feri diye bir şey var, gözün feri gidiyor. 60-70 yaşındaki insanlara ilham kaynağı olabilirsiniz. Kadınlar için 40 yaşbir dönümdür. Bana özellikle 20 yaşındaki kızlar dijitalden yazıyorlar 'sizin kadar fit değiliz, motive değiliz' diye. Bu ne anlama geliyor? Birilerinin hayatına ilham vererek yaşarsanız hiç bir zaman yaşlanmazsınız.

"İşin gıda kısmı çok önemli. Yediğiniz şeyler, içtiğiniz şeyler çok önemli. Bunun parayla pulla ilgisi yok. İnsanlar parayı buldukça şişmanlıyor. Stres hormonu da insanı dinç tutar. Çünkü yağ yakar. Hayatta insanı yaşlandıran şey can sıkıntısı .

"Bir madende çalışan işçinin derdiyle benim derdim bir olamaz"

"Benim en büyük sınavım kızım. Çalkantılı bir televizyoncudan kızım. Dışarıya çok belli etmediğim hikâyelerde var orda. Bugün baktığımız zaman inanılmaz büyük değişik sınavlardan geçtim. Şımarıklığımın üst düzey olduğu, 20'li yaşlarımın sonunda popüler kültürün en üstünde her gün haberi yapılan bir kadın olarak hayatımda savaşmak zorunda kalmadığım duygularla olaylarla savaştım. Bir madende çalışan işçinin derdiyle benim derdim bir olamaz. Biraz da hayata böyle bakmak lazım. Kendim Deniz olarak sınavlarım o dönem çok zorluydu. Bugün bakıyorum iyi ki öyle olmuş böyle olmuş. O şer dediğim şeyler iyi ki dediğim şeylere dönüşmüş. Tabi o zaman öyleydi. Her sınav sizi bir üst Deniz’e bir üst Aslı’ya taşıyor."

 
Mehmet Ali Birand mezarı başında anıldı
 
İzmir’in o ilçesinde kritik durum: Askerler seçmen listesinde çıktı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kış soğuğunda Çeşme'yi ısıttı
Kış soğuğunda Çeşme'yi ısıttı
Usta oyuncu ile ilgili hastaneden açıklama
Bir süredir yoğun bakımda tedavisi devam eden Türk tiyatro ve sinema oyuncusu ...
Sanatçı İbrahim Tatlıses'in acı günü
İbrahim Tatlıses'in 86 yaşındaki annesi Leyla Tatlı hayatını kaybetti.
 
Ünlü sanatçı hastaneye kaldırıldı!
Türk Halk Müziği’nin duayen isimlerinden Bedia Akartürk, Bursa’da gribal ...
Itır Esen: Acun Ilıcalı'yla birlikte hem çalışıyoruz hem güzel vakit geçiriyoruz
15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde Twitter'da paylaştığı mesaj nedeniyle ...
Sibel Tüzün'ün eski eşine hapis cezası: Beni öldürmekle tehdit ediyor
Dört yıl aşk yaşadığı Ender Balcı ile altı ay süren evliliğini 30 Aralık ...
 
Suzan Avcı: En iyi kötü kadın bendim, yerim dolmuyor işte, olmuyor yani
Türk sinemasının ‘vamp’ kadını Suzan Avcı, “en iyi kötü kadının kendisi ...
Mehmet Ali Erbil vasiyetini hazırladı
Mehmet Ali Erbil’in hastalanmadan bir ay önce avukatıyla vasiyetini hazırladığı öğrenildi.
Muhterem Nur'dan Müslüm'ün yapımcısına suç duyurusu
Merhum sanatçı Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur Akbaş, Engelsiz Yaşam ...
 
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva