HABERLER>MAGAZİN
12 Ocak 2019 Cumartesi - 13:16

Muhterem Nur'dan Müslüm'ün yapımcısına suç duyurusu

Merhum sanatçı Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur Akbaş, Engelsiz Yaşam Vafkı'nın ödül töreninde eşi Müslüm Gürses'e ait olduğu iddia edilen gömlek ve yüzüğün açık artırma ile satıldığını, imitasyon olan bu malzemelerin satışıyla hem kamuoyunun hem de kendisinin aldatıldığını belirterek, suç duyurusunda bulundu.

Muhterem Nur dan Müslüm ün yapımcısına suç duyurusu

Engelsiz Yaşam Vakfı’nın her yıl düzenlediği ödül töreni sahiplerini buldu. Törene Müslüm filmi damga vururken, merhum sanatçının gömleği ve zümrüt taşlı yüzüğü de açık artırma ile satışa çıktı.İlk açık artırma Müslüm Gürses'in sağlığında sık sık giydiği ve çok sevdiği gömleği için yapıldı. Demet Akalın Gürses'in gömleğini açık artırmada 10 bin lira ödeyerek satın aldı.

İkinci açık artırma ise özel tasarımlı pırlanta ve zümrüt taşlarla süslü altın yüzükle, Müslüm filminin oyuncuları tarafından imzalanmış özel afiş için yapıldı. Açık artırmada şarkıcı Ferman Toprak 23 bin lira ödeyerek imzalı afişin ve yüzüğün sahibi oldu. Açık artırmaların 33 bin liralık toplam gelir elde edildi ve bu paranın 'Tüm Şehit Çocukları Yardımlaşma Derneği' ile 'Engelsiz Sigorta' yararına kullanılacağı açıklandı.

Ancak merhum sanatçı Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur, Engelsiz Yaşam Vakfı'nın yılın en iyileri ödül töreninde eşine ait olduğu iddia edilen gömlek ve yüzüğü satışa çıkardıkları gerekçesiyle Müslüm filminin yapımcısı Mustafa Uslu ve vakıf hakkında suç duyurusunda bulundu.

Avukatı Bahar Can Milli ile birlikte İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na gelerek suç duyurusunda bulunan Muhterem Nur Akbaş dilekçesinde, Engelsiz Yaşam Vakfı'nın 8 Ocak 2019'da bir otelde düzenlenen töreninde Müslüm Gürses'e ait olduğu iddia edilen gömlek ve yüzüğün açık artırmayla satışa çıkarıldığını, hem kamuoyunun hem de kendisinin aldatıldığını öne sürdü.

Açık artırmayla satılan yüzüğün sahte olduğunu iddia eden Akbaş, gerçek yüzüğün şu anda kendi parmağında bulunduğunu ve yaşamının sonuna kadar da çıkarmayacağını kaydetti. Akbaş, Müslüm Gürses'in bütün gömleklerinin de Şanlıurfa'daki müzede yer aldığını bildirdi.

Sahte eşyaların satışı yapılarak şahsi menfaat sağlandığını öne süren Muhterem Nur Akbaş, "Samimi olsalardı, amaç gerçekten vakıf yararına yardım olsaydı, yapımcılar kazandıkları parayla şahsi yardım yapardı, üstelik filmden bu kadar kazanmışken... Veya benim bu hayır işinden haberim olurdu. Bu durumda seve seve ben de bağışta bulunmak isterdim. 
Eğer vakıf bu eşyaların sahte olduğunu biliyorsa vakıfların durumu incelenmeli yok onlar da bizler gibi kandırılmışsa suçlunun bulunmasını ve cezalandırılmasını istirham ediyorum. Bu durum beni manen yıkmıştır" dedi.

Muhterem Nur sözlerine söyle devam etti: Hatıralarımın malzeme olmasından ve paraya dönüşmesinden oldukça rahatsız olmaktayım. Eşyaların kime ve hangi fiyata satıldığı, şu anda nerede bulunduğu hususunda basında çıkan haberler dışında bilgim yok. Vakfın araç olarak kullanılması suretiyle insanları dolandıran şüpheli şahısların tespit edilerek cezalandırılmasını istiyorum. Şikayetçiyim."

Muhterem Nur Akbaş, suç duyurusu ve ifade işleminin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Gazetecilere parmağındaki yüzüğü gösteren Nur, eşinin imitasyon gömleği ve yüzüğünün gerçekmiş gibi açık arttırmayla satılıp bağışta bulunulduğunu öne sürdü.

 
İzmir'de FETÖ operasyonu: 26 kişi tutuklandı
 
Yeşil pasaportlu Egeli ihracatçı sayısı bini aştı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İşte Deniz Çakır'ın savcılıktaki ifadesi!
Oyuncu Deniz Çakır, hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ifade vermek ...
Müslüm Gürses'in gömleği ve yüzüğü açık artırmayla satıldı
Engelsiz Yaşam Vakfı'nın 9.Yılın En İyileri Ödül Töreni'nde Müslüm Gürses'in ...
İzzet Yıldızhan: 9 çocuğum var, aylık masrafları 100 bin lira
Şarkıcı İzzet Yıldızhan, 2. Sayfa programına konuk oldu. 9 çocuğu olan ...
 
Boluğur: DM'den inanılmaz teklifler alıyorum
Güzel oyuncu Merve Boluğur, modacı arkadaşı Amor Garibovic ile birlikte ...
Deniz Çakır hakkında soruşturma başlatıldı
İstanbul’da başörtülü kadınlara hakaret ettiği belirtilen oyuncu Deniz ...
Gülben Ergen'den Yeşim Salkım hakkında suç duyurusu!
Oyuncu ve şarkıcı Gülben Ergen, kendisine tehdit, şantaj ve hakaret dolu ...
 
Halil Ergün'den Tarık Akan itirafı!
MCD Medya Başkanı Esra Oflaz Güvenkaya’nın hazırlayıp sunduğu 'Senin Mucizen' ...
Gönül Yazar hastaneye kaldırıldı
‘Taş Bebek’ lakaplı sanatçı Gönül Yazar’ın Amerika’da rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.
Mehmet Ali Erbil'den kötü haber
Yaklaşık olarak 80 gündür yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Mehmet Ali ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
80’lik güzeller zamana nasıl ‘dur’ dediler?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva