HABERLER>POLİTİKA
6 Haziran 2018 Çarşamba - 17:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muğla mesajları: Bu ara Bay Muharrem’e bir şeyler oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla'da konuştu. CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi eleştiren Erdoğan, "Bu ara Bay Muharrem’e bir şeyler oldu. İmam Hatiplere kafayı takmış. Diyor ki ben imam hatip mezunu değilim ama 3 sene imam hatipte öğretmenlik yaptım. Bir garip adam" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan Muğla mesajları: Bu ara Bay Muharrem’e bir şeyler oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muğla'da meydanı dolduran halka konuştu. Erdoğan'ın konuşması özetle şöyle:  

"Şu anda bakın Avrupa’da onlara gösteri yapma müsaadesi verirlerken bize o müsaadeyi vermiyorlar. Ben buradan Avrupa’ya sesleniyorum. Batılı kardeşlerim yarın oylama başlıyor. Aman ha, sakın durun, Avrupa’da sandıkları Allah’ın izniyle patlatın. Sizin oradan vereceğiniz sinyal Türkiye’de inşallah kardeşlerinizin oylarıyla birleşecek ve 24 Haziran bambaşka olacak.

'BAY MUHARREM'E BİR ŞEY OLDU'
Bu ara Bay Muharrem’e bir şeyler oldu. İmam Hatiplere kafayı takmış. Diyor ki ben imam hatip mezunu değilim ama 3 sene imam hatipte öğretmenlik yaptım. Bir garip adam. Ne zaman ne diyeceği belli değil. CHP kirliliktir, CHP susuzluktur, CHP hava kirliliğidir, CHP çöp dağıdır. İstanbul’un Ümraniye’sinde çöp dağı patladı. Kim vardı CHP. 39 kardeşimiz orada öldü. Sonra bu kardeşiniz geldi, oraları spor tesisi yaptı. Şimdi size bir müjde veriyorum. Muğla Stadı’nı inşallah millet bahçesine dönüştüreceğiz.

'KANAL D-CNN TÜRK YAYININDA ANLATACAĞIM'
Biz seçim meydanlarında yaptıklarımızı, halen yapmakta olduklarımızı, yapacak olduklarımızı, 2023, 2051, 2071 vizyonlarımızı anlatıyoruz. Onlar sadece yıkmayı anlatıyorlar. Bugün size çok farklı bir proje ile geldim. Bugün size anlatacaklarımı hiçbir yerde anlatmadım ama detaylarını yarın Kanal D- CNN Türk ortak yayınında anlatacağım. Şimdi Bay Kemal iki de bir tek adam tek adam diyor. Türkiye’de bir tek adam varsa o sensin. Parlamentonun içinden kendi arkadaşlarını kovuyorsun. Cumhurbaşkanı adayı olan arkadaşına ‘gel bakalım Muharrem’ diyorsun. Muharrem ne yapıyor, yenildin yenildin yenildin artık çekil diyor. Al birini vur öbürüne. Hiç farkları yok. Ama bizim böyle dertlerimiz var mı? Biz milletimizle birlikteyiz. Bunlara kalsa Türkiye’yi 1940’lara, 70’lere, 90’lara geri götürecekler.

'BUNLAR ÜLKEYE CUMHURBAŞKANI OLACAK ÖYLE Mİ?'
Bunların halini görüyorsunuz, birbirlerinden farkı var mı Allah aşkına? Bunlar bu ülkeye cumhurbaşkanı olacak öyle mi? AK Parti Türkiye’de 131 yeni üniversite açtı. Siz onları da kapatacak mısınız? AK Parti Türkiye’de 69 milyon kişiye geniş bant internet sağladı. Siz onu da kesecek misiniz? AK Parti Türkiye’de 540 bin yeni sağlık çalışanını işe aldı. Siz onları da kapı dışarı mı edeceksiniz? CHP’nin adayı ve öteki adaylar varsınlar neleri yıkacaklarıyla uğraşıp dursunlar. Ben size hizmetlerimizi anlatayım. 19 katrilyon liralık yatırım yaptık Muğla’ya. Onlar yıkar biz yaparız.

 'AFRİN'DE ETKİSİZ HALE GETİRİLEN TERÖRİST SAYISI 4500'
Türkiye’yi hedeflerine ulaştırmak, yerli ve milli otomobile karşı çıkmakla bu ülkeye cumhurbaşkanı olunur mu? İtalyanlarla anlaştık ATAK helikopterimizi yapıyoruz. Bu ATAK helikopterlerimiz teröristlere mezar mezar. Çıkmış biri diyor ki bunların parçaları dışarıdan geliyor. Yazık yazık. Sadece Afrin’de etkisiz hale getirilen terörist sayısı 4500. Cerablus’u katlıyorum. Mehmetçiğimizden Allah razı olsun diyorum, ÖSO’dan Allah razı olsun diyorum. Bay Kemal ÖSO’ya terörist diyor. Yazıklar olsun sana. Benim Mehmedim ile birlikte teröristlerle savaşanlara nasıl terörist dersin. Ne dedi geldiğimiz zaman apoletlerini sökeceğim dedi. Ya senin geleceğin filan yok. Aç tavuk kendini buğday ambarında sanır. İkinci ordunun komutanı Metin Paşa protokol mensubu, Tayyip Erdoğan da başkomutan. Anayasaya göre ben başkomutanım. Bay Muharrem sen kimsin? Sen fizik öğretmeni olmuşsun ama okuma yazman yok." (Hürriyet)

 
Bahçeli'den İnce'ye çok sert sözler!
 
Gelin hava almak için dışarı çıktı! Sonrası inanılmaz
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ali 7 Haziran 2018 Perşembe 12:56

Biz istiyoruz böyle Cumhurbaşkanı (saygı)

Yorumu oyla      9      5  
SAYGI 7 Haziran 2018 Perşembe 09:55

halkın ticaretle uğraşan emeklinin gençlerin sorunlarına bakmak yerine Bay Kemal Bay İnce diyen bir cumhurbaşkanı istemiyorum

Yorumu oyla      11      5  
GAZİEMİR ÇARŞI 7 Haziran 2018 Perşembe 09:16

Kibir, kendini başkalarından üstün görmektir.Kibir; insanın servet, makam, ilim, ibadet, soy, güzellik ve kuvvet gibi her hangi bir meziyetinden dolayı kendini başkasından üstün görme hastalığıdır. Hak ve hakikati kabul etmemektir.

Yorumu oyla      11      5  
tavsiye 7 Haziran 2018 Perşembe 08:56

Aziz Yıldırım'a kendi isteğiyle kenara çekilmesi tavsiye edildi, dinlemedi. Ama büyüklendiğinden ama etrafındakilerin şişirmesinden! Sonuç ortada. Diyorum ki siz de bize uyup TAMAM deseniz.

Yorumu oyla      10      5  
7 Haziran 2018 Perşembe 08:38

hikaye anlatıyorsun bay recep. sandıktan çıkamayacaksın. Ya Meral abla yada Muharrem abi geliyor. Yorulduğun her halinden belli. Ayakta duracak halin yok.

Yorumu oyla      19      6  
lutfen seviye 6 Haziran 2018 Çarşamba 19:31

Tumsiyasilerden istegim lutfen sevyeli olun kimse bulunmaz hint kumasi degildir bu ulkede kimseye mecbur degildir kibir ve gurur dinizde yeri yoktur

Yorumu oyla      16      6  
Selami 6 Haziran 2018 Çarşamba 17:58

Ak parti gümbür gümbür geliyor buraya yazıyorum

Yorumu oyla      10      15  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bahçeli'den İnce'ye çok sert sözler!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Sivas'ta konuştu. Bahçeli Muharrem İnce'ye ...
İnce: 24 saat içinde OHAL'i kaldıracağım
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Onlarla benim aramdaki fark; ...
CHP Konak Gençlik'ten örnek davranış
CHP Konak Gençlik Örgütü karanlığa ışık tutmaya eğitimden başladı. Yedi ...
 
Soylu'dan 'dinleme' iddiasına yanıt!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ve CHP ...
Kılıçdaroğlu’ndan İzmir’e övgü: Devlet böyle yönetilir!
CHP Lideri Kılıçdaroğlu İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kendi imkanlarıyla ...
MHP İzmir'den gece-gündüz mesai
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, beraberinde ...
 
Kılıçdaroğlu: Türkiye'ye dolar yağdıracağız!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Kendi bölgemizde barış istiyoruz. ...
AK Partili Çankırı'dan Torbalı mesaisi: Öncelikle gönülleri kazanacağız
AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı seçim ...
Dışişleri'nden Yunanistan'a tepki!
Dışişleri Bakanlığı, darbeci FETÖ üyelerini tahliye kararıyla ilgili "Darbecilere ...
 
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Mutluluğun ‘resmi’ budur!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva