HABERLER>POLİTİKA
17 Mart 2017 Cuma - 16:06

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 3 çocuk değil 5 çocuk yapın!

Eskişehir'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa'daki vatandaşlara seslenerek, "Yaşadığınız yerler artık sizin sılanızdır oralara sıkı sahip çıkın. En iyi arabalara binin, en güzel evlerde oturun, üç değil beş çocuk yapın. Avrupa'nın geleceği sizsiniz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 3 çocuk değil 5 çocuk yapın!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Eskişehir'de toplu açılış törenine katıldı. 

Törende konuşan Erdoğan şu ifadeleri kullandı: 

"Unutmayın, 16 Nisan 15 Temmuz'un bir intikamı olacaktır. CHP, HDP ve Saadet Partisi'ne gönül veren kardeşlerime sesleniyorum, gelin birlikte Türkiye olalım. Ülkemize birçok alanda çağ atlattık. Çıkmış anamuhalefetin başındaki zat huzur yok diyor. Refah yok diyor. Yazıklar olsun, eline diline dursun. Sen SSK'nın başındayken hastanelerimizin halini benim vatandaşlarım bilir. Ey Kılıçdaroğlu senin daha çok bu yolları dolaşman gerekir. Biz bütün yaptıklarımızı milletimizden aldığımız destekle milletimiz için yaptık.

Şimdi de ülkeyi yeni bir yönetim sistemine kavuşturmak için çalışıyoruz. Biz faniyiz, her an ölebiliriz. Hepimiz o musallaya geleceğiz. Gün gelecek ebedi aleme göçeceğiz. Ama Türkiye 2023 hedeflerine ulaşacak ardından 2053 ve 2071 vizyonlarını hayata geçirecek. 

"ROMA'DAKİ GLADYATÖRLERDEN FARKI YOK"

İşte AB, hangi girelim dediğimiz AB var ya... AB Adalet Divanı başörtüsünü yasaklıyor. Bıktık ya, bıktık. Hani inanç özgürlüğü vardı? Sıkıyla kipayı da yasaklasana? Rotterdam'la kardeşlik sözleşmesini iptal ettik, bitti o iş. Benim bir bayan bakanıma kapıları kapatan ve kendi toprağım sayılan konsolosluğa sokmayanlara bizim de kapımız kapalıdır. Benim bakanıma uçuş yasağı getirene bizim de uçuş yasağımız vardır. Bunlar var ya, hiçbir sözlerine güvenilmez. Bakanlarını karşımaya gelenlerin üzerine atlarıyla, itleriyle tepeden tırnağa silahlı polisleriyle saldırmanın neresi demokratlıktır. Hüseyin Kurt kardeşimi köpeklere ısırtanların eski Roma'daki gladyatörlerden ne farkı var? Hiçbir farkı yok aynı. Bu ülke ve bu millete husumet gösteren herkese bunun bedelini ödetmek boynumuzun borcudur. Ağızlarındaki baklaları yavaş yavaş çıkarmaya başladılar. Onlar Türkiye'nin ekonomisiyle, konumuyla bir yere gelmesinden rahatsızlar. Avrupa'daki vatandaşlarıma sesleniyorum. Yaşadığınız yerler artık sizin sılanızdır oralara sıkı sahip çıkın. Çocuklarınızı daha iyi okullarda okutun, en iyi arabalara binin, en güzel evlerde oturun, üç değil beş çocuk yapın. Avrupa'nın geleceği sizsiniz.

"SIKIYSA DESİNLER"

Türkye'de biz hayırcıları yeni tanımadık. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü yapılırken ona hayır diyenleri biliyorsunuz değil mi? Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne hayır diyenleri biliyorsunuz değil mi? Şimdi merak ediyorum Çanakkale Köprüsü'ne ne diyecekler. Sıkıysa desinler. 

Bir baro başkanı kalkıp da Avrupa'da bir çalışmaya katılabilir mi? Hukuk tanımayan kişilerle nasıl bir arada olursun? Sen nasıl bu ülkede hukukçu kılığıyla dolaşacaksın. İşte bunların hadlerini bildirmek için kapı kapı dolaşmaya var mıyız?

"İÇİMİZDEKİ HOLLANDALILARA NE OLUYOR?"

Batılıların cumhurbaşkanlığı sistemine niye karşı olduklarını anladım peki içimizdeki Hollandalılara ne oluyor? Anamuhalefetin başındaki zat ve avaneleri anayasa değişikliğini karalamaya çalışıyorlar. Kötülemek için sağa dönüyorlar gençlere, sola dönüyorlar parlamentoya hakaret ediyorlar. Bir de tutup Suriyeli muhacirleri hedef göstermeye çalışıyorlar. Avrupa'daki ırkçılar kendi ülkelerindeki Türkler ve müslümanlar için ne yapıyorsa bunlar da ülkedeki Suriyelilere uygulamaya çalışıyor. Kılavuzu karga olanın nokta nokta. 

"ASLINDA KENDİSİNİ TARİF EDİYOR"

Mecliste elbette temsil olacak ama biz bu kafayla bir CHP'li cumhurbaşkanı göremeyiz. Torunlar görür mü, onu bilemiyorum artık. Anamuhalefetin başındaki zata evet çıkarsa istifa edecek misiniz diye soruyorlar, niye edeyim diyor. Daha önce dedi de istifa etti mi? Tek adam lafı ediyor ya aslında kendisini tarif ediyor. 

"GENÇ KIZLARIMIZI NİYE YOK SAYIYOR"

Şimdi diyor çocuklarını parlamentoya sokacaklar diyor. Yok askerlik, yok emeklilikmiş. 18-25 yaş arası gençlerimizin seçilme hakkı bunları niye rahatsız ediyor? Askerlik diyorlar. Genç kızlarımızı niye yok sayıyor, milletvekili olamaz mı? Emeklilik olayı kesinlikle milletvekili oldu bir genç o dönem bitene kadar parlamento primlerini öder ikinci dönem milletvekili olamazsa hangi kurumda çalışıyorsa o kurum öder veya kendisi öder. Emeklilik için ne kadar varsa o kadar. Niye yalan söylüyorsun? Parlamentoda görev yapmak askerlikten çok daha mı seviyesiz bir şey..15 Temmuz gecesi gazi Meclis'in içindeki aşağılamaya Ey Kılıçdaroğlu senin hakkın yok, bunu bilesin." 

 
İzmir'de jandarmaya FETÖ operasyonu!
 
Altay'ın kozu Atatürk Stadı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu’ndan Osmanlı örneği: Padişah altında...
Kılıçdaroğlu: Osmanlı'da padişahın altında veziriazam yani sadrazam vardır, ...
Başbakan Yıldırım: Kılıçdaroğlu aklını başına al!
Başbakan Yıldırım, 'Kılıçdaroğlu ne diyor? '18 yaşında genç biri milletvekili ...
AK Partili Sürekli: Biz sistemin önemini anlattıkça…
AK Parti İzmir Milletvekili saha çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Sürekli, ...
 
Baykal'dan 'o sözlere' açıklama
CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Trabzon'da söylediği "Böyle bir ...
CHP'li Özel referandum anketi sonuçlarını açıkladı
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde, referandumla ...
'Ellerindeki resimlerle konvoyumda beni aramışlar'
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya, Hollanda'nın skandal tavrıyla ...
 
Başbakan’ın Başdanışmanı da İzmir’de sahaya indi!
Başbakan Binali Yıldırım’ın Başdanışmanı Ömer Sertbaş İzmir’de referandum ...
Başbakan Yıldırım: 3-5 de onlara bırak!
Bir kişinin "Trabzon yüzde 70 olacak" demesi üzerine Başbakan Yıldırım ...
AK Partili Kaya’dan Alsancak mesaisi: İzmir’in refleksine güveniyoruz
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Alsancak'ta gerçekleştirdiği ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva