HABERLER>POLİTİKA
19 Mart 2024 Salı - 09:00

Cumhur İttifakı Bayraklı adayı Kırkpınar: Bana değil kendinize oy vereceksiniz!

Cumhur İttifakı Bayraklı Belediye Başkanı Bilal Kırkpınar Gümüşpala Avcılar ve Atıcılar Derneği'ni ziyaret ederek, Gümüşpalalı vatandaşları dinledi. Kırkpınar, ilçenin şehr-i emini olmaya talip olduğunu kaydederek, "Ben sizden kendim için oy istemiyorum, herkes kendine oy verecek." dedi.

Cumhur İttifakı Bayraklı adayı Kırkpınar: Bana değil kendinize oy vereceksiniz!

Cumhur İttifakı Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar, Gümüşpala'da yaptığı saha çalışmalarında Avcılar ve Atıcılar Derneği'ni ziyaret etti. Dernekte, Gümüşpalalı vatandaşlarla buluşan Kırkpınar, ailesinin 3 nesildir Bayraklı'da yaşadığını anlattı. Kırkpınar, Bayraklı'nın tüm sorunlarını ve çözümlerini gayet iyi bildiğini, vatandaşın sorunlarını çözeceğine, Bayraklı'nın şehr-i emini olacağına ve ilçeyi kalkındıracağına söz verdi.

"ARANIZDAN GELİYORUM"
Altyapı şikayetlerini dinleyen Kırkpınar, göreve gelir gelmez ilçede köklü altyapı yatırımları için işe koyulacağını aktararak, "21 yıldır siyasetin içindeyim, yaşımız 40, ömrümüzün yarısı bu yolda geçti. Halktan, sokaktan geliyoruz. Gittiğim her yerde 'Geliyorsunuz ama seçildikten sonra bir daha göremiyoruz' şikayetleri geliyor. Bir belediye başkanı o ilçenin şehr-i emini. Yeni dönemde sokakta yoğun bir çalışma başlatacağız. Köklü bir altyapı değişimine başlıyoruz. Yollar yamalı bohça olmayacak. Biz bu değişimi yaparken, doğalgaz, elektrik, internet için başta kazılacak ve yapılan altyapının üstüne yeni bir alt yapıyı kabul etmeyeceğiz. Yağmur giderleriyle, mazgallarıyla, kaldırımları ile Bayraklı’yı yeni baştan inşa edeceğiz. Burhan Özfatura da bizimle beraber" dedi.

"ÇAĞA UYGUN ÇOK AMAÇLI PAZARYERLERİ YAPACAĞIZ"
Pazaryerlerinin çağa uygun ve çok amaçlı olacağına dikkat çeken Kırkpınar, "Açık olan pazaryerlerimizin tamamını kapalı hale getireceğiz. Kapalıları da elden geçireceğiz. Adı kapalı ama yağmur yağdığında vatandaşın üstüne, pazarcının tezgahına yağmur suyu akıyor. Pazaryerlerimizde tuvaletler olacak. Pazar olmayan günler de pazaryerlerimiz otopark olarak hizmet verecek. Pazaryerlerimizin üstü bazı mahallelerimizde halı saha, bazı mahallelerimizde açık hava sineması olacak. Çalışmalarımız yapılırken biz makam odasında oturmayacağız. Biz de bizzat yerinde inceleyeceğiz çalışmaları, sokaklarda vatandaşımızla birlikte olacağız." ifadelerini kullandı.

"GÜMÜŞPALA PARK ORMANINI ÇOK SEVECEKSİNİZ"
"60 projemiz var" diyen Kırkpınar, "Gençlerimizden kadınlarımıza, yaşlılarımızdan çevreye, sokak hayvanlarından pazaryerlerine, taziye evlerinden düğün salonlarına, ücretsiz sosyal marketten yeşil alan ve parklara varana dek projelerimiz var. Bunlardan bir tanesi de Gümüşpala Mahallemize yapacağımız Park Ormanı. Çevre düzeni, zemini yapılmış, bahçe, yeşil alanları ve oturma alanları ile çok güzel bir mesire alanı oluşturacağız. Oraya gideceksiniz, pikniğinizi de yapacaksınız, mangalınızı da yakacaksınız, eğlencenizi de yapacaksınız. Böylece turizme sağlayacağımız katkının yanı sıra, vatandaşlarımız güven içerisinde, keyifle vakit geçirip sosyalleşebilecekleri dinlenme alanı sağlamış olacağız. Kısaca Gümüşpala Park Ormanı’nı çok seveceksiniz." açıklamasında bulundu.

"KENDİME OY İSTEMİYORUM, SİZ KENDİNİZE OY VERECEKSİNİZ"
Kırkpınar, "Ben sizden kendim için oy istemiyorum, herkes kendine oy verecek. Geçtiğimiz günlerde birileri bir açıklama yaparak "Bize geçişler oldu" demişler ancak tek tek tespit ettirdim, bir tane geçiş yok. Hepsi algı operasyonu. Hizmetin konuşulmasını, projelerin konuşulmasını istemiyorlar. Bu seçimin tek konusu Bayraklı. Tapu meselelerini en kısa sürede çözeceğiz. Mülkiyet sorunlarını çözeceğiz. Biz mağduriyete izin vermeyiz. Doğru planlamaları yapamadıkları için bu sorunlar yaşanıyor. Biz doğru planlarla bu sorunların hepsini çözeceğiz." dedi.

 
Çanakkale kahramanları DEÜ'de anıldı!
 
AK Parti Karabağlar adayı Tunç saha çalışmalarına devam ediyor... 'İkinci Bahar' projelerini anlattı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cumhur İttifakı Buca adayı Öztekin'den can dostlara özel proje!
Cumhur İttifakı Buca Belediye Başkan Adayı Adnan Öztekin, sahipsiz sokak ...
CHP adayı Demir: İzmir Marşı, Torbalı’da susmaz!
Torbalı'da CHP tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde ...
Mehmet KARABEL yazdı... 'Yarattı... Veda ederken ağlattı!'
Mehmet KARABEL yazdı... 'Yarattı... Veda ederken ağlattı!'
 
CHP'de 'para sayma' görüntülerinde yeni gelişme
CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen 'para sayma' görüntülerine ...
Başkan adayı Tugay'a duygulandıran sürpriz!
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Ödemiş’te ...
Cumhur'un adayı Dağ'dan rakiplerine: Projelerimizi konuşsun, İzmir kazansın!
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, “Diyoruz ...
 
Özel'den Erdoğan'a 'emekli' eleştirisi!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, emeklilere hitaben "Size para yok diyor ...
Akşener: Bu sistemi değiştiremedik!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Siyasetin çok rahat yapıldığı ...
Başkan Tugay'dan İzmir'in refahını artırma sözü!
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Ödemiş Ticaret ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Alkışlayalım mı? Eleştirelim mi?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bumerang!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva