HABERLER>POLİTİKA
19 Mart 2024 Salı - 08:18

Cumhur İttifakı Buca adayı Öztekin'den can dostlara özel proje!

Cumhur İttifakı Buca Belediye Başkan Adayı Adnan Öztekin, sahipsiz sokak hayvanlarının Buca’da artık sahipsiz olmayacağını belirterek, ‘Hayatın ortakları, can dostlarımız’ projesini tanıttı. Buca’da can dostlarımız olan sahipsiz sokak hayvanlarının sağlık kontrollerinin sağlanıp, onlar için yaşanılabilir konforlu alanlar oluşturacaklarının altını çizen Öztekin, “Göreve geldiğimizde sıkı bir hayvan sever olarak sokak hayvanları için Türkiye’nin en modern yaşam alanını oluşturacağız" dedi.

Cumhur İttifakı Buca adayı Öztekin den can dostlara özel proje!

Kentin en yoğun insan nüfusuna sahip ilçelerinin başında gelen Buca için trafik, alt ve üst yapı başta olmak üzere yıllardır kangren haline gelmiş sorunlarına çözüm olacak projelerini geçtiğimiz gün lansman toplantısında tanıtan Cumhur İttifakı Buca Belediye Başkan Adayı Adnan Öztekin, sevimli dostlarımız olan sahipsiz sokak hayvanlarını da unutmadı. Göreve geldiklerinde sokaktaki kedi ve köpeklerin için hazırladıkları ‘Hayatın ortakları, can dostlarımız’ projesini hayata geçireceklerini anlatan Öztekin, “Projemizin içerisinde, sokakta yaşamak durumunda bırakılan can dostlarımıza eziyetsiz bir gelecek sunacağız. Onlar için inşa edeceğimiz kompleksin içerisinde idari bina, hayvan oteli, modern cihazlarla donatılmış ameliyathaneler, hayvanseverlerin tesisimizi ziyaretlerinde dinlenebilecekleri kafeterya ve dinlenme alanları, rehabilitasyon merkezi, veterinerlik hizmetleri birimi, sahiplendirme ve kimliklendirme birimi yer alacak. Ayrıca burası hayvan ambulansı ile 7 gün 24 saat hizmet verecek acil çağrı merkezi ve oyun padoklarının yer aldığı modern bir tesis olacak” diye konuştu.

SEVİMLİ DOSTLARIMIZIN 7/24 YANINDA OLACAĞIZ
Buca’daki sokak hayvanlarının sahipsiz olmadığını, dilsiz can dostlarımızın sağlık durumlarını iyileştirmek için düzenli sağlık kontrollerini yapıp, aşı programı da başlatacaklarına değinen Öztekin, “Veteriner hekimlerimizi ve ilgili birimlerimizi her daim can dostlarımıza acil müdahale gerektiren durumlarda, 7/24 hızlı bir şekilde müdahale edebilecek şekilde konuşlandıracağız. Sokak hayvanlarının kayıt altına alınması ve kimliklendirilmesi için de, var olan sistemi günümüz şartlarına uygun hale getirerek çalışma alanımızı daha aktif bir şekilde kullanacağız. Güvenli ve hızlı bir şekilde sokak hayvanlarımızın sahiplendirilmesi için süreci kolaylaştırıp prosedürleri iyileştireceğiz” dedi.

TESİSİMİZ TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK
Buca sınırları içerisindeki okullarda ve diğer kamu alanlarında düzenli olarak hayvanseverlik ve sokak hayvanları ile ilgili farkındalık oluşturup, insanları bilinçlendirmek için etkinlikler düzenleyeceklerini de vurgulayan Öztekin, “Hayvan hakları yasasının toplumumuzca daha iyi benimsenmesini sağlayacağız. Böylelikle hayvanlara karşı işlenen eziyet, işkence ve kötü muamele suçlarının önüne geçmeyi hedefliyoruz. Bu anlamda ilgili kurum ve kuruluşlarla sürekli iş birliği halinde olacağız. Ayrıca medya ve sosyal medya aracılığıyla bilinçlendirme kampanyaları yürüteceğiz. Projemizi düzenli olarak değerlendirip izleyerek, etkinliğini ve başarısını ölçeceğiz. Toplumumuzdan ve hayvan severlerden gelecek olan geri bildirimleri dikkate alarak, iyileştirmeler yaparak sürekli olarak geliştireceğiz. Can dostlarımızın hayatlarını özgür, huzurlu ve eziyet görmeden geçirecekleri tesisimiz tüm Türkiye’ye örnek olacak” diye konuştu.

 
Bitlis'te yağış heyelana sebep oldu
 
'Banu Parlak'ı vurmam için bayilik teklif etti'
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP adayı Demir: İzmir Marşı, Torbalı’da susmaz!
Torbalı'da CHP tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde ...
Mehmet KARABEL yazdı... 'Yarattı... Veda ederken ağlattı!'
Mehmet KARABEL yazdı... 'Yarattı... Veda ederken ağlattı!'
CHP'de 'para sayma' görüntülerinde yeni gelişme
CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen 'para sayma' görüntülerine ...
 
Başkan adayı Tugay'a duygulandıran sürpriz!
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Ödemiş’te ...
Cumhur'un adayı Dağ'dan rakiplerine: Projelerimizi konuşsun, İzmir kazansın!
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, “Diyoruz ...
Özel'den Erdoğan'a 'emekli' eleştirisi!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, emeklilere hitaben "Size para yok diyor ...
 
Akşener: Bu sistemi değiştiremedik!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Siyasetin çok rahat yapıldığı ...
Başkan Tugay'dan İzmir'in refahını artırma sözü!
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Ödemiş Ticaret ...
AK Parti Torbalı'dan 'İzmir Marşı' açıklaması: İddialar gerçek dışı!
18 Mart Çanakkale Zaferinin 109. yıl dönümü sebebiyle Torbalı’da yapılan ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva