HABERLER>POLİTİKA
5 Ocak 2018 Cuma - 15:17

CHP Lideri'nden Beşiktaş için çok sert sözler!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın görevden alınmasının ardından bugün Beşiktaş Belediyesi'ne gelerek açıklamalarda bulundu.

CHP Lideri nden Beşiktaş için çok sert sözler!

İşte Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları:

"CHP avukat odalarında kurulan bir parti değildir. CHP savaş meydanlarında kurulan bir partidir. CHP’li olsun olmasın her mazlumun hakkını ve hukukunu koruyan, adaleti katıksız savunan bir partidir. Biz Türkiye Cumhuriyeti’nin hakkı ve hukuku savunan bir devlet olmasını istiyoruz ve bunun mücadelesini veriyoruz.

Sonuna kadar işçinin, emeklinin, taşeron işçisinin haklarını savunacağız. Sanıyorlar ki asgari ücreti 1600 lira yaptık diye susacağız. Senin sarayında oturduğu her gün bir asgari işçilik.

"14 BAŞKANIMIZI DA ALSAN İSTANBUL'U ALACAĞIZ"
Türkiye’nin dünya kadar derdi var. Belediyelerimizle uğraşıyorlar. Buradan sesleniyorum, bütün Türkiye, bütün dünya duysun. 14 belediye başkanımızı alsan dahi ne yaparsan yap İstanbul’u alacağız.

Belediye başkanlarımızla uğraşıyorlar. Ne yapıyor belediye başkanlarımız? Hakkari’ye asfaltı Beşiktaş Belediyesi götürdü. 15 yıldır sen Hakkari’ye kucak açmadın. Hakkari’ye su götüremedin 15 yıldır. Götürmeyeceksen haber ver 14 belediye başkanımız Hakkari’ye su da götürecek.

"İHANET ETTİLER İSTANBUL'A"
Hep söyledim belediye başkanlarımıza, 2 konuda hassas olacaksınız. Her kuruşun hesabını vereceksiniz. İki, size oy versin vermesin hiçbir vatandaşı ayrımcılığa tabi tutmayacaksınız. Her vatandaşa eşit hizmet götüreceksiniz. Çünkü biz CHP’yi, halkın partisiyiz. Onların yaptığı gibi yapmayız. İhanet ettiler İstanbul’a hesap veriyorlar mı? Efendim çok yüksek binalar yapıldı İstanbul’a. E yıksana. İmara aykırıysa yıkacaksın. Parayla, bu milletin parasıyla hava basıyorsun millete. Fiyakanı sökeceğiz.

Bizi hakimleriyle, savcılarıyla korkutacaklar… Eğer bir ülkede suçluyu hakim değil de siyasi otorite belirliyorsa o ülkede adalet iflas etmiş demektir. Bugün geldiğimiz nokta budur. Gece yarısı hakimler değiştiriliyor. Hakimler Savcılar Kurulu’na sesleniyorum, iradenizi siyasi iktidara ipotek ettiyseniz hakimiz, savcıyız diye gezmeyin.

'İSTEDİĞİN KANALDA ÇIK KARŞIMA'
Efendim belediye başkanımızı FETÖ’cülükle suçluyorlar. Ne FETÖ’cüsü kardeşim. Aynı menzile yürümüyor muydunuz? Ey Fetullah Gülen diyen sen değil miydin? Şimdi kalkmış bizi suçluyor. Ben senin ne mal olduğunu çok iyi biliyorum. Cesaretin varsa, yüreğin varsa senin istediğin televizyon kanalında senin istediğin gazetecilerle çık karşıma.

Belediye başkanıyla ilgili ihbar var FETÖ’cü diye. 18 ay geçmiş. Başkan diyor ki soruşturun kardeşim soruşturun. Pasaportları iptal etmişsin. Çocuk okula gidemiyor yurt dışında. Soruşturun. Balyoz’da Ergenekon’da ne yapıldıysa aynısını bize yapıyorlar ama biz birileri gibi değiliz. Balyoz’da Ergenekon’da püskürttüler ama bizi püskürtemeyecekler.

'BİR KURUŞ FETÖ'YE AKTARILMIŞSA GÖREVDEN ALIRIM'
Efendim FETÖ’ye kaynak aktarılmış. Gel beraber FETÖ’ye kim kaynak aktarmış tartışalım. Bu belediyeden, bizim belediye başkanımızdan bir kuruş FETÖ’ye kaynak aktarılmışsa gelir belediye başkanımı ben görevden alırım. Şimdi FETÖ FETÖ diye geziyorsun. Kol kolaydın, bilek bileğeydin. FETÖ yöntemiyle mücadele ediyoruz. Sanıyor ki FETÖ bunları korkuttu, bunlar da bizi korkutacak. Boğazımızdan haram lokma girmedi ki korkalım.

Türkiye’de en çok denetlenen belediye Beşiktaş. 180’in üzerinde müfettiş geldi. Hesap vermek demokrasilerde de, inanç sahibi olanlarda da vazgeçilmezdir. Şimdi ben soruyorum saraya ne kadar harcıyorsun, örtülü ödeneğe ne kadar gidiyor? Bütçeyi kaçırıyorlar. Hesap vermiyorlar.

Al ordunu gel televizyonlara konuşalım. Aldın görevden ne olacak yani? Beşiktaşlı vaz mı geçecek CHP'den? Yüzde 77 oy aldı zaten. Cesaret ediyorsanız yerel seçimleri bir an önce yapalım. Anayasayı değiştirelim. Göreceksin herkes boyunun ölçüsünü alacak" (Hürriyet)

 
Başbakan, 'ayağını kırın' sözüyle ilgili konuştu
 
Karşıyaka'da bir futbolcu daha gitti!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başbakan, 'ayağını kırın' sözüyle ilgili konuştu
Başbakan Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 'Ayağını ...
AK Partili Kaya'dan Başkan Piriştina'ya: Elimiz havada kalıyor
AK Parti Buca İlçe Başkanlığı, Buca’da görev yapan 47’i muhtarı bir araya ...
Türkiye'nin ilk ırkçı partisi kuruldu
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı faaliyette bulunan siyasi parti listesini ...
 
Tartışma yaratan sözlere İzmir'de açıklama: Benim polisim anladı!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kim ne söylerse söylesin, benim polisim ...
CHP İzmir’de 7 Ocak’a doğru… Hangi ilçe kimi destekliyor?
İl kongresine çok az bir zaman kala ilçe başkanları delegeleriyle fikir ...
Aliağa’yı karıştıran satış yeniden gündemde: 'Yuh olsun, yazıklar olsun'
Aliağa’da tartışmalara neden olan arazi satışıyla ilgili yeni gelişme ...
 
CHP İzmir'in mali yapısı sağlam
İzmir'de gözler, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı'nın 7 Ocak'ta ...
AK Partili eski vekillere yeni görev
AK Parti'de devam eden kongre süreci kapsamında 28 il başkanlığından 6'sına ...
CHP İzmir’de 7 Ocak için nefesler tutuldu… Kocaoğlu’ndan o isme bölge görevi!
İl Örgütü’nde Pazar günü gerçekleşecek kongre öncesinde hareketlilik had ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Tüketim cehenneminde gündelik hayat
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ölüm fermanı neden şimdi?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Köylüler tarımı bırakmaya başlayınca neler oldu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli bir hukuk kahramanı: Bekir Behlül
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Düzen
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Ülkeme adalet diliyorum, gönüllere vefa!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
İmamoğlu’nun suskunluğu!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
‘Paranın içinden geçmişler...’
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Can dostlar tartışması!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva