HABERLER>POLİTİKA
5 Ocak 2018 Cuma - 14:46

AK Partili Kaya'dan Başkan Piriştina'ya: Elimiz havada kalıyor

AK Parti Buca İlçe Başkanlığı, Buca’da görev yapan 47’i muhtarı bir araya getirdi. Muhtarların eşleriyle birlikte katıldığı toplantıda AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya da yer aldı.

AK Partili Kaya dan Başkan Piriştina ya: Elimiz havada kalıyor

Buca Sini Köşk’te düzenlenen geniş katılımlı muhtarlar zirvesinin açılış konuşmasını gerçekleştiren Buca Muhtarlar Derneği Başkanı Serkan Dağdelen, yaşam standartlarının ve marka değerinin daha yüksek olduğu bir Buca dilediğini belirtti.

Buca’nın tüm muhtarlarını aynı masada toplayan İlçe Başkanı Mustafa Arslan ise yerel siyasette muhtarların önemine vurgu yaparak şunları söyledi; “Herkesin aklında savunduğu farklı bir ideoloji olabilir. Ben buna siyasete başladığım ilk günden beri saygı duyuyorum ve her zaman saygı duyacağım. Aynı şekilde içinde yaşadığımız kentin ileri gitmesinden de geri gitmesinden de hep beraber sorumluyuz ve faydasını yada zararını yine hep beraber yaşıyoruz. Kentimize kazandırdığımız her şey bizim çocuklarımıza mirasımız olacaktır bu yüzden farklı siyasi fikirler olsa da yerel birlikteliğimizi çok önemsiyorum. Bu çerçevede yaz başından bu yana tüm mahallelerimizi gezerek muhtarlarımızı ziyaret ettik. Muhtarlarımız bu ziyaretlerde bizi çok içten karşıladı ve mahallerimizdeki eksiklikleri net olarak görme şansı bulduk özellikle bizim hükümet eliyle yapabileceklerimizi yerinde tespit ettik. Bir çoğunu çözüme ulaştırdık çözüme ulaştırmaya devam edeceğiz. Tabi ki eksiklikler bitmez çünkü şehir sürekli büyüyor ve göç alıyor. Bizim bu büyümenin gerisine düşmemek için muhtarlarımızla sürekli iletişim halinde olmamız gerekiyor. Bu kapsamda yaptığımız bu toplantıya ‘1. Muhtarlar buluşması’ diyelim ve sık sık bu güzel buluşmalarımızı tekrar edelim”

“ELİMİZ HAVADA KALIYOR”
Arslan’ın göreve başladığı ilk günden bu yana muhtarlarla birlikte olduğunu belirten AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya bu sayede kendisin de Buca’nın muhtarlarıyla bir araya gelme fırsatı yaladığını belirtti.

Kaya, “İzmir’in hoş görüsünü bize Buca’nın muhtarları gösterdi. Farklı siyasi görüşlerde olsak bile her zaman kapılarını ve kalplerini açık tuttular biz de bu sayede Bucamıza daha çok nasıl hizmet getirebiliriz diye var gücümüzle çalışıyoruz. Biz İzmir’de yerel iktidar olan abilerimize kardeşlerimize 'her zaman gelin sıkıntıya düştüğünüz projeler varsa beraber çözelim' dedik ama maalesef karşılık bulamadık. Sizlerin huzurunda çağrımı tekrar yeniliyorum bakın seçim zamanında değiliz. Buca’nın değerli belediye başkanına şunu söylüyorum. Buca’nın nerede kanayan yarası varsa birlikte çözmeye hazırız. Buyursun gelsin, zaman kaybetmeyelim. Bize yer versin, okul eksiğimizi kapatalım. Aynı şekilde imar problemi çok büyük bir kangren.  Çözemiyorlarsa Çevre Şehircilik Bakanlığı her zaman yanımızda. Ancak elimiz havada kalıyor” dedi.

 
Türkiye'nin ilk ırkçı partisi kuruldu
 
Başbakan, 'ayağını kırın' sözüyle ilgili konuştu
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mert meriç 6 Ocak 2018 Cumartesi 09:24

Şaka gibi ya... Belediye Başkanı levent Piriştina hapisane kalksın diye sayısız Ankara’ya gitti... Belediye Başkanı levent Piriştina Buca stadını size verelim siz bize eski stadı verin diye sayısız Ankara’ya gitti... Şaka gibi bu arkadaşlar gerçekten:)))

Yorumu oyla      11      5  
volkan 6 Ocak 2018 Cumartesi 01:03

İ.pilgir bey.. binali uckuyular metroyu verin ben bitircem dedi aziz ben yapıcam dedi bitirdi orda yarım kalan bişi olmadı geç bitti ewet çünkü KİK defalarca ihaleleri ıptal etti ankarada melih gokçek metroyu bitiremediği için bakanlık devreye girdi biliyosun. 4km cik otogar metro için dicen varmı senin bence yok!!!yapmadılar yapmıcaklar buca metroyu yapın dedik onun projesi yok dediler yapmadılar ama istanbulda projesi olmayan metroları bakanlık yapıyor bucadaki tcdd ye ait boş tren yoluna neden devlet tramway yapmaz ! bunlara kafan varsa yazarsın ben chp li değilim alsancaktan geçen tranway a karşıyım trafik felç olcak bunuda bil objektifim..

Yorumu oyla      11      5  
i pilgir 5 Ocak 2018 Cuma 21:37

Volkan bey sen neyin kafasini yaşiyosun soylermisin syn binali bey 10 kere verin devlet yapsin metroyu dedi senin şovelyeleğini yaptigin zihniyet ne dedi yok ben yaparim yapsinlarda gorelim artik 3 km metroyu 11 yilda bitti buca 15 yilda biter vesselam

Yorumu oyla      12      7  
birmilyonavro 5 Ocak 2018 Cuma 21:32

Size el uzatıp, izin istedi, vermediniz, belediye her yıl birmilyonyüzbin avro daha fazla faiz ödeyecek! Neyin eli bu? Buca tren yolunu vermemek için tramvayı yapalım dediniz, nerede? Otogar metroyu yapalım dediniz, o nerede? Hangi elden sözediyorsunuz ki siz? Elleriniz almaya alışık, vermeye değil!

Yorumu oyla      12      5  
Terzi 5 Ocak 2018 Cuma 20:04

Terzi kendi söküğünü dikemezmiş.Bırakın ötekini berikini şu Bayraklı ve Karabağlar ilçe sınırlarını düzeltin.

Yorumu oyla      13      5  
volkan 5 Ocak 2018 Cuma 18:43

sen bucaya metro yapıcam dedinde belediye itirazmı etti? 4 kmlik otogar metrosunu yapmayan zihniyet eli nerede belli değil boş tren yoluna neden tranway yapmıyonuz sayın m.vekili karşı çıkanmı var hep boş laf

Yorumu oyla      16      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türkiye'nin ilk ırkçı partisi kuruldu
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı faaliyette bulunan siyasi parti listesini ...
Tartışma yaratan sözlere İzmir'de açıklama: Benim polisim anladı!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kim ne söylerse söylesin, benim polisim ...
CHP İzmir’de 7 Ocak’a doğru… Hangi ilçe kimi destekliyor?
İl kongresine çok az bir zaman kala ilçe başkanları delegeleriyle fikir ...
 
Aliağa’yı karıştıran satış yeniden gündemde: 'Yuh olsun, yazıklar olsun'
Aliağa’da tartışmalara neden olan arazi satışıyla ilgili yeni gelişme ...
CHP İzmir'in mali yapısı sağlam
İzmir'de gözler, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı'nın 7 Ocak'ta ...
AK Partili eski vekillere yeni görev
AK Parti'de devam eden kongre süreci kapsamında 28 il başkanlığından 6'sına ...
 
CHP İzmir’de 7 Ocak için nefesler tutuldu… Kocaoğlu’ndan o isme bölge görevi!
İl Örgütü’nde Pazar günü gerçekleşecek kongre öncesinde hareketlilik had ...
'Beşiktaş' için açıklama: Demek ki su kaçağı var!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beşiktaş Belediye Başkanının görevden uzaklaştırılması ...
AK Partili Dağ'dan İzmir'de tramvay ve pazar yeri çıkışı!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir programı kapsamında ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Tüketim cehenneminde gündelik hayat
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ölüm fermanı neden şimdi?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Köylüler tarımı bırakmaya başlayınca neler oldu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli bir hukuk kahramanı: Bekir Behlül
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Düzen
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Ülkeme adalet diliyorum, gönüllere vefa!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
İmamoğlu’nun suskunluğu!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
‘Paranın içinden geçmişler...’
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Can dostlar tartışması!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva